maritbet girişmaritbet
Canopy by Hilton Zagreb açılış için gün sayıyor

Canopy by Hilton Zagreb açılış için gün sayıyor

Hilton’un life style markası Canopy by Hilton, Hırvatistan’ın Zagreb şehir merkezinde açılış heyecanı için hazırlıklarına devam ettiğini duyurdu.

Hilton'un life style otel kategorisini yeniden tanımladığı bu özel projenin, 2018'in sonlarına doğru açılışının yapılması planlanıyor.

Zagreb'in canlı şehir merkezinde ihtişamlı yerel deneyimler arayan konuklar, tesiste rahat bir konaklama deneyimi yaşayacak. Ayrıca otel, Avrupa kıtasındaki ilk Canopy olacak.

Canopy by Hilton'un Küresel Başkanı Gary Steffen, “Hilton by Canopy ile mükemmel bir uyuma sahip olan Zagreb, gelişme hızıyla Avrupa'da dikkat çekiyor” ifadesini kullanarak “Zagreb şehir merkezi gelişiminin yansı sıra konuklarımıza yerel dokulardan esinlenen yiyecek ve içecek deneyimiyle Hırvatistan başkentini keşfetmek üzere eşsiz bir fırsat sunacağımız için oldukça heyecanlıyız” dedi.

“YENİ OTELİMİZLE HIRVATİSTAN'DA REKOR KIRACAĞIZ”

Hırvatistan, bakir kalmış plajları, milli parkları, tarihi kentleri ve canlılığı daha da artan ziyaretçileri ile her yıl milyonlarca turisti çekmeyi başardığını belirten Hilton'un EMEA Gelişimden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon, “2017'de 20 milyondan fazla sayıda turist çeken ülke, turizmde rekor bir yılı geride bıraktı, bu etkileyici görünüm bu yıl da devam edecek. Hırvatistan'da yeni otel portföyümüz Canopy by Hilton ile yer almaktan ve Zagreb City Hotels d.o.o. ile çalışmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz” dedi.

HİLTON AİLESİNE YENİ LÜKS MARKA

Zagreb City Hotels'in CEO'su Josipa Jutt ise “Zagreb City Hotels olarak, Hilton ailesinde yeni bir lüks ve life style markası olan Canopy'i Zagreb'e getirmekten gurur duyuyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Canopy by Hilton Zagreb açılış için gün sayıyor
  • 12.02.2018 17:14

Canopy by Hilton Zagreb açılış için gün sayıyor

Hilton’un life style markası Canopy by Hilton, Hırvatistan’ın Zagreb şehir merke ...