maritbet girişmaritbet
Cam duvarlarıyla Pharrell Williams’ın evi

Cam duvarlarıyla Pharrell Williams’ın evi

Sadece yaptığı müzikle değil, tarzıyla da dikkat çeken Pharrell Williams’ın evi de merak edilenler arasında.

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan müzisyen Pharrell Williams'ın evi, Los Angeles'ta yer alıyor. Fiyatı 7.14 milyon dolar olan devasa malikanenin tasarımı ve detayları da bütün dikkati üzerine çekiyor.

Cam duvarlarıyla Pharrell Williams'ın evi

410 metrekarelik büyük bir alana sahip olan ev, oldukça çağdaş ve modern tarzda yapılmış görünüyor. Ana eve ek olarak bir de misafirler için müştemilatı olan dev malikanenin ana duvarlarının tamamı camdan yapılmış. Bu da malikaneye gösterişli bir hava veriyor. Pharrell Williams'ın yaşadığı ana evde 5 adet yatak odası bulunurken, misafir evinde 1 adet yatak odası bulunuyor. Evin 5 adet tam donanımlı ve 2 adet de küçük banyosu bulunuyor. Ana yatak odasında yer alan ultra lüks banyoda, tamamı camla kaplı bir duşakabin, ayaklı bir küvet ve birbirinden pahalı birçok banyo aksesuarı yer alıyor. Evde geçişlerin kolay yapılabilmesi için de sürgülü kapılar kullanılıyor.

Evden dışarı baktığınızda da çarpıcı bir görüntü sizi bekliyor. Evin her neresinden bakarsanız bakın, eşsiz bir Los Angeles manzarası sizi karşılıyor. Bu manzara ve kusursuz mimariyle tasarlanmış ev birleşince günün tadını çıkarmak Williams'a kalıyor.

Oturma odasını gezmeye başladığınızda ilk dikkat çeken yüksek tavanı oluyor. Paslanmaz çelikten üretilmiş seyyar bir şömine de eve bambaşka bir hava katıyor. Yağmurlu havalarda Los Angeles manzarasına eşlik eden şöminenin sıcaklığını hayal edin ve bu muhteşem hissin tadını çıkarın. Oturma odasındaki büyük yemek masası da barbekü yapabilme özelliği ile misafirlerle keyifli anılar oluşturuyor. Evin kenarlarında bulunan sonsuzluk havuzları ise bu yapının daha da göz alıcı olmasını sağlıyor.

Beyaz rengin verdiği olağanüstü rahatlık

Mutfak, Pharrell Williams'ın evi içerisinde en can alıcı noktalarından bir tanesi ve muazzam şekilde tasarlanmış olarak görünüyor. Beyaz kuvars tezgaha sahip olan mutfakta 4 koltuklu bir içecek ve aperatif barı yer alıyor. Grinin gümüş tonlarında yapılmış olan dolaplara Avrupai bir tarzda üretilmiş olan paslanmaz çelik mutfak aletleri eşlik ediyor.

Bu evin tamamına bakıldığında son teknoloji ile harikalar meydana getirdiği görülüyor. Camdan duvar fikri ile duvarlarda oluşturulan estetik görünüş yeni bir akımı da başlatıyor. Sonuç olarak Pharrell Williams'ın evinde eksik bir şey görmek mümkün olmuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cam duvarlarıyla Pharrell Williams’ın evi
  • 31.07.2017 09:59

Cam duvarlarıyla Pharrell Williams’ın evi

Sadece yaptığı müzikle değil, tarzıyla da dikkat çeken Pharrell Williams’ın evi ...