maritbet girişmaritbet
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Büyükorhan’ın altyapı sorununu çözdü

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Büyükorhan’ın altyapı sorununu çözdü

Bursa’nın her köşesine hizmetlerini ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, Büyükorhan İlçesi’nin kanayan yarası olan altyapı sorununu çözdü

Büyükşehir Belediyesi tarafından her zaman için eksikleri giderilen Büyükorhan, Büyükşehir Belediyesi'nden destek almaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükorhan'a giderek Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ'nin çalışmalarını yerinde inceledi. Büyükorhan'da vatandaşlardan yoğun ilgi gören Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin her alanda hizmetlerine devam ettiğini söyleyerek, “Büyükşehir Belediyesi olarak hizmette sınır tanımıyoruz. Şu anda Büyükşehir sınırlarında olmayan ancak 2014 Mart ayından sonra Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dahil olacak Büyükorhan İlçesi'nde de eksiklikler Büyükşehir ile gideriliyor” dedi.

İlçenin altyapı sorunu çözüldü

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ'nin Büyükorhan'ın altyapısına el attığını ifade ederek, “Büyükorhan'da bin 300'er metreden toplam 2 bin 600 metre yağmursuyu ve kanalizasyon hattı, 2 bin 500 metre içmesuyu hattı ve 700 metre de evsel bağlantı hattı gerçekleştirildi. İlçedeki eksikler birer birer gideriliyor. Kısa süre sonra yapılacak asfalt çalışmalarıyla birlikte de Büyükorhan önemli bir hizmete daha kavuşmuş olacak” diye konuştu.

Başkan Altepe, Büyükşehir yasası ile birlikte sınırların genişleyeceğini hatırlatarak, “Büyükşehir Belediyesi sınırlarında büyümenin asıl amacı güçlü yerel yönetimleri oluşturmak ve bu bölgelerdeki sorunları çözmektir. Bunlar Büyükşehir'in ayak sesleridir. Büyükşehir Belediyesi, kalkınma için hizmetlerini sürdürecek. Büyükorhan, Büyükşehir ile büyümeye devam edecek” diyerek, çalışmalarıyla bölgeden göçü önlemeyi amaçladıklarını anlattı.

Büyükorhan Belediye Başkanı Selami Selçuk Türkmen, Büyükorhan'ın henüz Büyükşehir sınırlarına dahil olmadan Büyükşehir'den destek gördüğünü ifade etti. Türkmen, ilçenin kanayan yarası olan altyapı sorununun Büyükşehir Belediyesi ile çözüldüğüne işaret ederek, soruna deva olan Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ yetkililerine teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi'nin dağ yöresinde örnek hizmetler gerçekleştirdiğini anlatan Türkmen, Büyükşehir Belediyesi'nin bölgeye hizmete devam edeceğine inandığını belirtti. Türkmen ve Büyükorhan Kaymakamı İbrahim Ethem Kazak, ilçeye katkılarından dolayı Başkan Altepe'ye teşekkür etti. Başkan Altepe, bölgede yaşayan vatandaşlarla da sohbet ederek, dertlerini dinledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Büyükorhan’ın altyapı sorununu çözdü
  • 08.11.2013 16:25

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Büyükorhan’ın altyapı sorununu çözdü

Bursa’nın her köşesine hizmetlerini ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, Büyükorhan ...