maritbet girişmaritbet
Asansör Sempozyumu ve Sergisi 2012, 4-6 Ekim'de İzmir'de düzenlenecek!

Asansör Sempozyumu ve Sergisi 2012, 4-6 Ekim'de İzmir'de düzenlenecek!

4-6 Ekim tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen “Asansör Sempozyumu ve Sergisi 2012”, sektörün geleceğine yön veren bilgi ve teknolojilere ev sahipliği yapıyor

 

Dünya pazarında başarılı bir yer tutan ve sürekli kendini geliştiren Türk asansör sektörünün, bilgi üreterek teknolojiyi katma değer haline getirmesi amacıyla organize edilen Asansör Sempozyumu ve Sergisi, 4-6 Ekim tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştiriliyor. TMMOB Elektrik ve Makine Mühendisleri Odaları'nın İzmir şubeleri tarafından yürütülen Asansör Sempozyumu 2012, dünyada her gün milyonlarca insanın kullandığı dikey ulaşım aracı olan asansörlerin geleceğine yön veren teknolojiler ile kalite ve güvenlik uygulamalarını masaya yatırıyor.  MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinlikte, asansöre ilişkin en yeni teknoloji ve uygulamaların katılımcılara sunulacağı sergi bölümünü ise Asansör İstanbul uluslararası fuarının organizatörü İFO İstanbul Fuar Hizmetleri düzenliyor. Ulusal ölçekte Türkiye'nin en önemli bilgi paylaşım platformu olan sempozyumun yakın gelecekte uluslararası bir organizasyon halini alması hedefleniyor.
 
Özellikle son yıllarda yapı sektöründe yaşanan yoğun hareketlilik ve buna ek olarak kentsel dönüşüm projelerinin uygulanmaya başlanması, beraberinde asansör sektörünün de hızla büyüyüp gelişmesini sağlıyor. Yüksek yapılaşmanın sürekli arttığı dünyada her gün yüz milyonlarca insanın dikey ulaşım için kullandığı asansörler, gelişen teknoloji ve uygulamalar doğrultusunda tasarım, hız, güvenlik, konfor ve kalite gibi konularda devamlı kendini yeniliyor. Dünya pazarında önemli bir yere sahip olan Türk asansör sektörünün, global rekabette geri kalmaması için bu alandaki yeni teknoloji ve uygulamaları yakından takip edebilmesi büyük önem taşıyor. Bu amaçla TMMOB Elektrik ve Makine Mühendisleri Odaları'nın İzmir şubeleri tarafından organize edilen, sektörün ulusal ölçekteki en önemli bilgi paylaşım platformu “Asansör Sempozyumu ve Sergisi”, 4-6 Ekim tarihleri arasında İzmir'deki MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.
 
Sempozyum'un sergi ayağında asansör firmaları yeni ürün, teknoloji ve uygulamalarını sunacak!
 
Yakın gelecekte asansör sektörünün uluslararası ölçekteki en önemli etkinliklerinden birisi olma hedefiyle gerçekleştirilen “Asansör Sempozyumu”nun sergi ayağını ise İFO İstanbul Fuar Hizmetleri A.Ş. organize ediyor. Sektörde yılın buluşması olarak kabul edilen bu etkinlik, asansör sanayicilerine, ürünlerini önemli bir platformda değerlendirme ve sergileme fırsatı da sunuyor.
 
Sempozyum ile ilgili olarak www.asansor.mmo.org.tr ve www.asansor.emo.org.tr sayfalarını ziyaret edebilir, etkinliğin sergi ayağı hakkında ise [email protected]  mail adresinden ya da (0212) 275 75 79 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Asansör Sempozyumu ve Sergisi 2012, 4-6 Ekim'de İzmir'de düzenlenecek!
  • 25.09.2012 12:48

Asansör Sempozyumu ve Sergisi 2012, 4-6 Ekim'de İzmir'de düzenlenecek!

4-6 Ekim tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen “Asansör Sempozyumu ve Sergisi 2 ...