maritbet girişmaritbet
3.  'Laleli Fashion Shopping Festival’ başlıyor

3. 'Laleli Fashion Shopping Festival’ başlıyor

Laleli, 8-14 Eylül 2014 tarihlerinde 'Laleli Fashion Shopping Festivali'ne kapılarını açıyor

İstanbul'un en eski  hazır giyim ve alışveriş merkezlerinden olan Laleli, 8-14 Eylül  2014 tarihlerinde 'Laleli Fashion Shopping Festivali'ne bir kez daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye'de bir ilk

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in  desteği ile Lasiad (Laleli Sanayici ve İş adamları Derneği) evsahipliğinde, Ekonomi Bakanlığı ve İTO (İstanbul Ticaret Odası) ile koordineli olarak gerçekleştirilecek olan Moda Alışveriş Festivali, Türkiye'de fuar organizasyonları dışında yapılan tek ticari organizasyon olması sebebiyle de  bir ilk olma özelliği taşıyor. Festival kapsamında 27 ülkeden gelecek olan ticari heyetler ağırlanacak.

‘Laleli Fashion Shopping Festival' inde  bu yıl mevcut pazarların yanı sıra Afrika ülkelerinden de heyetler ağırlanacak.

Bu kapsamda; Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Kazakistan, Belarus, Kırgızistan, Özbekistan, Libya, Cezayir, Angola, Zambiya, Mali, Fas, Etiyopya, Tanzanya, Tunus, Sudan, Nijerya, İran, Senegal, Brezilya, Pakistan, Hindistan, Çin, Güney Afrika, Lübnan ve Gana olmak üzere toplam 27 ülkeden alım heyetleri davet edildi.

Laleli alışverişe de eğlenceye de doyacak
Laleli Fashion Shopping Festival'i kapsamında; alışveriş, mağaza tanıtımları ve satışların yanı sıra festival boyunca kapsamlı bir etkinlik programıyla ziyaretçilerine ev sahipliği yapacak. İbiza'dan festivale özel gelen show grupları festivale renk katacak.

Türkiye'nin en uzun podyumu

9 Eylül'de  Laleli Mesihpaşa Caddesi'nde  kurulacak olan 250 metre uzunluğundaki podyumda düzenlenecek defilede Laleli'nin gözde markalarının tasarımlarını  Wilma Elles, Tülin Şahin, Ayşe Hatun Önal ve Cleo gibi ünlü mankenler tanıtacak. Programın sunuculuğunu ise Billur Kalkavan yapacak.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin en uzun podyumu Laleli'de kuruldu
  • 11.09.2014 09:35

Türkiye'nin en uzun podyumu Laleli'de kuruldu

Ünlü mankenler Laleli Fashion Shopping Festivali kapsamında kurulan 250 metreli ...

3.  'Laleli Fashion Shopping Festival’ başlıyor
  • 07.09.2014 14:39

3. 'Laleli Fashion Shopping Festival’ başlıyor

Laleli, 8-14 Eylül 2014 tarihlerinde 'Laleli Fashion Shopping Festivali'ne kapı ...

Laleli Fashion Shopping Festivali'nin ikincisi renkli görüntülerle başladı!
  • 30.05.2013 10:06

Laleli Fashion Shopping Festivali'nin ikincisi renkli görüntülerle başladı!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, “2. Laleli Fashion Shopping Festival”in aç ...