maritbet girişmaritbet
Nude’un Big Top koleksiyonuyla sofralara zarif dokunuş!

Nude’un Big Top koleksiyonuyla sofralara zarif dokunuş!

Youmeus tarafından NUDE için tasarlanan Big Top koleksiyonu, miksoloji servisini özel bir deneyime dönüştürüyor.

NUDE'un günlük kullanıma hareket katan ve sirklerden ilham alınarak zenginleştirilmiş tasarımlarımlardan oluşan Big Top koleksiyonu, renkli kokteyller, meyve suları, limonata gibi içeceklerin sunumuna şıklık katıyor. Dörtlü uzun kokteyl, dörtlü DOF ve SOF viski ve aileye yeni katılan ikili kup kadehi setinden oluşan koleksiyon, farklı boyutları sayesinde kullanım kolaylığı da sağlıyor.

NUDE, sirklerin eğlenceli atmosferini modernize ederek Big Top dörtlü uzun kokteyl bardağı setiyle tasarımlarına yansıtıyor. Koleksiyon kurşunsuz kristal camdan üretilen modern formu ve çizgili kabartma deseniyle minimalizmi simgeliyor. Zarif görünümü sayesinde tüm sofralarla mükemmel uyum sağlayan kokteyl bardakları 300, 320 ve 430cc'lik ideal boyutları sayesinde işlevsellikleriyle de dikkat çekiyor.

NUDE Big Top dörtlü SOF viski bardağı seti kendine özgü yenilikçi tasarımıyla kusursuz servis ve sunuma odaklanıyor. Kurşunsuz kristal camdan üretilen bu şık set, sadeliğiyle sofraların vazgeçilmez bir parçası oluyor. Geleneksel yöntemleri modern tekniklerle birleştirerek kurşunsuz kristal camdan üretilen NUDE Big Top 4'lü DOF viski bardağı seti ise hem zarif hem detaylı tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Koleksiyonun heyecan veren en yeni üyesi Big Top ikili kup kadeh seti, dokunulduğunda elinizden su gibi akan hissi ve etkileyici tasarımı sayesinde sofralara modern bir bakış açısı getiriyor. Geniş gövdesi ve dikey şeritsel hatlarıyla kolay kavranabilen Big Top kup kadehi içeceğinizi keyifle yudumlama deneyimi sunuyor.


Camın en yalın hali: ‘NUDE'

Dünyanın üçüncü en büyük cam ev eşyası üreticisi Şişecam Topluluğu'nun global tasarım markası NUDE, dünya prömiyerini 2014 yılında Maison Objet Paris'te yaptı. Ardından Milano ve Frankfurt'taki uluslararası fuarlarda boy gösterdi ve büyük beğeni topladı. Tüm koleksiyonlarını “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesi ile tasarlayan NUDE; Ron Arad, Nigel Coates, Joe Doucet, Pentagon Design, Tomas Kral, Mikko Laakkonen, Tamer Nakışçı, Erdem Akan ve Ali Bakova'nın da aralarında olduğu dünyanın saygın tasarımcıları ile çalışıyor.

Her koleksiyonunda cam teknolojisi ve işçiliğindeki hünerle tasarım yetkinliğini birleştiren NUDE markası, kullanıcıların tutku ve zevklerini en estetik biçimde yansıtan, duyumlarını artıran yenilikçi koleksiyonlar içeriyor. German Design, Red Dot, Wallpaper Design ve IF Design gibi dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarında ödülleri bulunan NUDE, ödüllü koleksiyon sayısını 36'ya yükseltti.

NUDE tasarımları Türkiye'de Paşabahçe Mağazaları'nda satılıyor. Global ölçekte ise Bergdorf Goodman, WallpaperSTORE*, The Conran Shop Paris ve London, La Rinascente Milan, MOMA (Francisco, New York, Tokyo), Lane Crowford Hong Kong, Printemps Paris satış noktaları arasında yer alıyor. nudeglass.com ile de dünyanın yüz yirmi ülkesine satış yapılıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nude, Milano Tasarım Haftası'nda bir yıldız gibi parladı!
  • 18.06.2022 14:24

Nude, Milano Tasarım Haftası'nda bir yıldız gibi parladı!

Dünyanın en prestijli etkinliklerine ev sahipliği yapan Milano Tasarım Haftası, ...

Nude ile yalın ve zamansız Sevgililer Günü hediyeleri!
  • 08.02.2021 11:37

Nude ile yalın ve zamansız Sevgililer Günü hediyeleri!

NUDE, Sevgililer Günü’nü kutlamak isteyenler için zarif, yalın ve zamansız bir h ...

Nude’un Big Top koleksiyonuyla sofralara zarif dokunuş!
  • 02.12.2020 15:54

Nude’un Big Top koleksiyonuyla sofralara zarif dokunuş!

Youmeus tarafından NUDE için tasarlanan Big Top koleksiyonu, miksoloji servisini ...

Nude'dan ruhunuza iyi gelecek dekorasyon önerileri!
  • 17.11.2020 11:06

Nude'dan ruhunuza iyi gelecek dekorasyon önerileri!

Şişecam’ın global tasarım markası NUDE yaşamın kendisinden esinlenen birbirinden ...