maritbet girişmaritbet
Somer Şef'in Etiler'deki restoranının istinaf duvarı çöktü!

Somer Şef'in Etiler'deki restoranının istinaf duvarı çöktü!

İstanbul Beşiktaş’ta, Nispetiye Caddesi üzerindeki Somer Şef olarak bilinen Somer Sivrioğlu’na ait ünlü restoranın istinat duvarı çöktü.

İstanbul'da dün, saat 23.30 sıralarında Beşiktaş Nispetiye Caddesi üzerinde bulunan bir televizyon kanalında program yapan Somer Şef olarak bilinen Somer Sivrioğlu’nun 3 ay önce devraldığı lüks restoranın önünde akılalmaz bir olay meydana geldi.

ÇÖKEN DUVAR 2 KİŞİNİN ÜZERİNE DEVRİLDİ

İHA'da yer alan habere ve iddiaya göre, otomobille Nispetiye Caddesi’ne gelen iki arkadaş kaldırımda yürümeye başladı. O sırada çöken duvar iki arkadaşın üzerine devrildi.

OLAY YERİNDE ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Beton blokların altında kalan iki kişiyi gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri çöken duvarın altında kalan Ahmet Salim Subbed ve Bahaettin Shanableh adlı kişileri çıkarmak için çalışma yaptı.

ÜRDÜNLÜ DİPLOMAT HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekiplerinin de anında müdahale ettiği yaralılar, çöken duvarın altından çıkarılıp ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan ve durumun ağır olduğu öğrenilen eski Ürdünlü diplomat Ahmed Salim Subbed yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bahaettin Shanableh’ın ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

"BÜTÜN BLOK BİR ANDA DEVRİLDİ"

Olaya şahit olan bir vatandaş, "Bir araba geldi arabadan 5-6 kişi indi. O esnada arabadan iner inmez bütün blok üzerlerine devrildi. 2 kişi altında kaldı. Vatandaşlar ekiplerle beraber kurtarmaya çalıştı. Duvarın altında kalan 2 kişiydi, birinin durumu ağırdı" dedi.

DEVRİLEN DUVARI BELEDİYE EKİPLERİ KALDIRDI

DHA'da yer alan habere göre olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, yıkılan istinat duvarı belediye ekipleri tarafından kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habertürk

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Somer Şef'in Etiler'deki restoranının istinaf duvarı çöktü!
  • 21.05.2022 12:03

Somer Şef'in Etiler'deki restoranının istinaf duvarı çöktü!

İstanbul Beşiktaş’ta, Nispetiye Caddesi üzerindeki Somer Şef olarak bilinen Some ...