maritbet girişmaritbet
Nilperi Şahinkaya ''4 yılda bir ev değiştiriyorum''

Nilperi Şahinkaya ''4 yılda bir ev değiştiriyorum''

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, babasını mesleğinden kalan bir alışkanlık olması sebebiyle 4 yılda bir ev değiştirdiğini açıkladı.

İbrahim Selim'in programına konuk olan oyuncu Nilperi Şahinkaya, büyükelçi babasının mesleği gereği çocukluk yıllarında 4 yılda bir ülke değiştirdiğini söyledi: “O yıllardan kalan alışkanlıkla hâlâ 4 yılda bir ev değiştiriyorum.”

Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Zorlu PSM'nin YouTube kanalında yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye konuk oldu. Şahinkaya, büyükelçi babasının mesleği gereği bürokrasi içerisinde bir çocukluk geçirdiğini söyledi: “Aslında farklı ve alışılmadık bir şey olduğunu hissediyordum çocukken de... Sofralara konulan ve dışardan içeriye doğru kullanılması gereken çatal bıçaklara kadar ortamın farklı olduğunu anlıyorsunuz bir şekilde.” Oyuncu, bürokrat babasının mesleği gereği de çocukluk yıllarında 4 yılda bir ülke değiştirdiğini açıkladı: “Türkiye'ye temelli döndüğümüzde liseye başladım. Ülkeye dönmeye en hazır olduğum zamanda geldiğimi hissediyorum. Hiçbir adaptasyon sorunu yaşamadım. Yalnızca hâlâ 4 yılda bir ev değiştiriyorum. 4'üncü yıla doğru ev üstüme üstüme gelmeye başlıyor. Belki de bu, çocukluk yıllarından kalan alışkanlık sebebiyledir.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nilperi Şahinkaya ''4 yılda bir ev değiştiriyorum''
  • 29.05.2021 10:29

Nilperi Şahinkaya ''4 yılda bir ev değiştiriyorum''

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, babasını mesleğinden kalan bir alışkanlık olması ...