maritbet girişmaritbet
Ebru Şahin-Cedi Osman çifti Sarıyer'den ev kiraladı!

Ebru Şahin-Cedi Osman çifti Sarıyer'den ev kiraladı!

Geçtiğimiz günlerde nişanlanan Ebru Şahin ve Cedi Osman çifti, evlilik hazırlıklarına başladı. Amerika'da yaşayacak olan çift, İstanbul'da da yuva kuruyor.

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberine göre; NBA oyuncusu milli basketbolcu Cedi Osman, salı günü Tekirdağ'a gidip, 2020 yazından beri birlikte olduğu, atv'nin sevilen dizisi Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin ile nişanlandı. Kız evinde takılan nişan yüzüklerinin ardından herkes ne zaman evleneceklerini merak ediyor.

Ben merakları gidereyim; 7 Temmuz'da, aşklarının başladığı Çeşme'deki beach'te, eğlenceli bir düğünle muradlarına erecekler. Hatta Cedi Osman ve güzel oyuncu, düğüne davet edecekleri yakınlarına, 'save the date' mesajlarını gönderdi bile. Bu arada müstakbel çiftin, yeni yuvalarını kurmaya başladıklarını da öğrendim. Sarıyer sırtlarında kiralık bir evde birlikte oturan çift, (Tabii Cedi Osman İstanbul'dayken…) Anadolu yakasında yeni bir ev kiralamış. Ebru Şahin, şimdiden evin dekorasyonu için kolları sıvamış.

Çift ile ilgili son bir bilgi daha; İstanbul'da yuva kurmalarına rağmen Amerika'da yaşayacaklar. Ebru Şahin, eylülde, Cedi Osman'ın takımının olduğu Cleveland'a taşınacak. Ancak işi için sık sık İstanbul'a gelip gidecek. Şimdiden çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ebru Şahin-Cedi Osman çifti Sarıyer'den ev kiraladı!
  • 20.05.2022 09:48

Ebru Şahin-Cedi Osman çifti Sarıyer'den ev kiraladı!

Geçtiğimiz günlerde nişanlanan Ebru Şahin ve Cedi Osman çifti, evlilik hazırlıkl ...