maritbet girişmaritbet
Reformer aletli pilates  ile fit bir vücuda kavuşun!

Reformer aletli pilates ile fit bir vücuda kavuşun!

Dünya genelinde hızla yayılan sağlık trendi, spor tutkunlarının vazgeçemediği egzersizlerden olan Reformer (Aletli Pilates), vücudunuzu kendi sınırları içinde doğru esnetmenizi sağlıyor. Reformer ile doğru nefes, doğru tempo, odaklanma ve akıcı hareket ilkelerine uyarak, dengeli bir bütünlük sağlayabilirsiniz

Kısa bir süre öncesine kadar kilo vermek veya formda kalmak için spor yapılıyordu. Salonlar, sadece yaz aylarına doğru gözle görülür derecede artış sağlıyordu. Artık tüm dünyada yaşam standartlarının değişmesi ve hızla yayılan sağlıklı yaşam trendi, spor konusunda da kendini göstermeye başladı. Plazalar ve kapalı ofislerde çalışanlar, tüm gününü evde geçirenler artık sağlıklı yaşamın farkına varıyor ve düzenli olarak spor salonlarına gidiyor. Bu alanda da yeni trend ise Reformer. Peki, nedir bu Reformer?

‘Reformer' ile doğru nefes, doğru tempo!

Vücudu kendi sınırları içinde doğru esnetmeyi sağlayan Reformer, sadece belirli kas gruplarını şişirip büyütmüyor, esnetip uzatarak kuvvetlenmesini sağlıyor. Aynı anda birden fazla kas grubunu çalıştırdığı için daha hızlı ve kolay şekil alınabiliyor. Egzersizler vücut ağırlığı kullanılarak yapıldığından kaslar güçleniyor. Reformer aletinin tasarımdaki hesaplamaları sayesinde ise eklemlere yük binmesi engelleniyor. 

Reformer vücudunuzu eşit çalıştırıyor, tüm kaslarınızı güçlendiriyor

Performans ve kondisyonda iyi seviyede olmayı sağlayan Reformer, vücudunuzu kontrol edebilmenizi sağlıyor. Çalışırken yaşanılan boyun ağrıları, eklem ağrıları ya da klavye kullanmaktan oluşan ağrılar, Reformer egzersizleriyle son buluyor. Vücuttaki tüm kas gruplarının aynı anda ve eşit düzeyde çalışmasını sağlayan Reformer, diğer tüm egzersiz aletlerinden farklı olarak vücudu kuvvetlendiriyor ve sakatlanmayı en aza indirerek güvenli olma özelliğini koruyor. Pozitif Enerji Spor Merkezi Kurucularından Buse Levent:  “Reformer üzerinde egzersiz yaparken amaç güç kazanmaktır. Vücudu kendi sınırları içinde doğru şekilde esnettiğinizde ve doğru nefes, doğru tempo, odaklanma ve akıcı hareket ilkelerine sadık kaldığınızda, sağlıklı bir bedenle rahat yaşam sürebilirsiniz. Hem sağlığınızı korumak hem de görüntünüzü güzelleştirmek için düzenli ve yeterli şekilde hareket edip spor yapmanız oldukça faydalıdır.“ açıklamalarında bulunuyor.  

www.pozitifenerjispor.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Pozitif Enerji Spor Merkezi'nde Circle Station ile 30 dakikada fit görünün!
  • 20.09.2013 16:43

Pozitif Enerji Spor Merkezi'nde Circle Station ile 30 dakikada fit görünün!

Hızlı, eğlenceli ve güvenilir spor Circle Satation ile 30 dakikada fit görünmek ...

Reformer aletli pilates  ile fit bir vücuda kavuşun!
  • 13.07.2013 08:43

Reformer aletli pilates ile fit bir vücuda kavuşun!

Dünya genelinde hızla yayılan sağlık trendi, spor tutkunlarının vazgeçemediği eg ...

Pozitif Enerji Spor Merkezi, Yeniköy ve Yeşilköy’de hizmete devam ediyor!
  • 25.04.2013 12:19

Pozitif Enerji Spor Merkezi, Yeniköy ve Yeşilköy’de hizmete devam ediyor!

Sadece vücudu güzelleştirmekle kalmayıp ruhu da güzelleştiren Pozitif Enerji Spo ...