maritbet girişmaritbet
Radyatörleri boyarken dikkat edilecek dekorasyon önerileri!

Radyatörleri boyarken dikkat edilecek dekorasyon önerileri!

İnsan ve çevre dostu iç cephe boyaları ile yaşam alanlarının havasını değiştiren Bi’Boya, eskimiş veya sararmış radyatör boyalarını yenilemek için geliştirdiği yeni ürünü ‘Radyatör Boyası Comfort’u tanıttı. 

Yaşam alanlarınızda değişiklikler ve küçük dokunuşlarla sık etkiler yaratmak istiyorsanız radyatörlerinizi dekorasyon stilinize uygun bir şekilde boyayabilirsiniz. Ancak bu uygulamadan uzun ömürlü ve sağlıklı sonuçlar almak için radyatör boyalarının tercih edilmesi gerekmektedir. Normal boyalar kalorifer işindiğında koku oluşturabilir, bir süre sonra ortuculuğunu ve canlılığını kaybedebilir. Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim güvencesiyle hayata geçirilen Bi’Boya da tüm bu sorunların önüne geçmek için yeni ürünü şu bazlı ‘Radyatör Boyası Comfort’u tüketici ve profesyonellerin hizmetine sundu.

Sentetik parlak boyaların aksine parlaklığını zamanla kaybetmeyen, kolay silinebilir özellikteki ‘Radyatör Boyası Comfort’, şu ile seyreltildiği için kokmaz, insan ve çevre sağlığına zarar vermez.

Bi’Renk kartelası ile hayal gücünüzü konuşturun

Uygulaması son derece kolay olan ve kullanıma hazır halde sunulan ‘Radyatör Boyası Comfort’, beyaz renkte olup, Bi’Renk Ustası ile renklendirilerek istenilen renk elde edilebilir. 

Radyatör boyarken dikkat edilmesi gerekenler

Boyamak istediğiniz radyatörü kapatmalı, boyadan önce radyatörü iyice temizlemeli ve kurulamalısınız.  Boyadan önce Bi’Boya Radyatör Boyası’nı ince bir kat şeklinde astar olarak kullanarak asıl boyayı kusursuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
Bi’Boya Radyatör Boyası Comfort, kullanıma hazır haldedir. Ancak gerekli durumlarda hacimce en çok yüzde 5 oranında şu ile inceltebilirsiniz.

İkinci kat boyayı uygulamak için en az 24 saat beklemelisiniz. Boya işlemi tamamlandıktan sonra radyatörü bir iki gün kadar kapalı tutmalısınız. 

Boyama işleminden önce etrafta bulunan mobilya ve hali gibi aksesuarların üzerini kaplayarak boyadan etkilenmelerini ve lekelenmelerini önleyebilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Radyatörleri boyarken dikkat edilecek dekorasyon önerileri!
  • 25.09.2021 11:44

Radyatörleri boyarken dikkat edilecek dekorasyon önerileri!

İnsan ve çevre dostu iç cephe boyaları ile yaşam alanlarının havasını değiştiren ...