maritbet girişmaritbet
Profilo’dan enerji tasarruflu yepyeni bir çamaşır makinesi

Profilo’dan enerji tasarruflu yepyeni bir çamaşır makinesi

Profilo’da Eylül ayı kampanyalarıyla fırsat yağmuru da sürüyor: Çamaşır makinesi alanlara kurutma makinesi % 50 indirimli

 

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nin yeni çamaşır makinesi A sınıfından % 20 daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor. Ayrıca 8 kg'lık yıkama kapasitesi ile kalabalık ailelerin ihtiyaçlarını tek yıkamada karşılıyor. Üstelik Profilo'da Eylül ayı kampanyalarıyla fırsat yağmuru da sürüyor: Duyduk duymadık demeyin çamaşır makinesi alanlara kurutma makinesi % 50 indirimli.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, yeni teknoloji ürünü CM1000 PTR çamaşır makinesini tüketicileriyle buluşturuyor. A sınıfından % 20 daha fazla enerji tasarrufu sağlayan yeni çamaşır makinesi hem satın alırken, hem de kullanırken kazandırıyor. 8 kg'lık kapasitesi, çamaşırların hızlı ve hassas yıkanmasını sağlayan yağmur damlası şeklindeki tambur yapısı ve çok geniş 65lt' lik tambur hacmi ile kalabalık ailelerin ihtiyacını tek yıkamada rahatlıkla karşılayacak bir yüksek teknoloji ürünü.
 
Yeni CM1000PTR çamaşır makinesi program akışını, kalan süreyi ve bitiş zamanının takip etme olanağı veren göstergeye ve bitiş zamanının 24 saat erteleyebilme özelliğine de sahip. Dokunmatik tuşları, yoğun yıkama, ön yıkama programlarıyla kullanımı son derece pratik ve konforlu olan yeni çamaşır makinesi CM1000PTR, içersindeki hassas teknoloji sayesinde kolay ütüleme olanağı da sunuyor. Özel programları, köpük tanıma sistemi ile kullanımda rahatlık sağlıyor, “AntiVibration Design” özelliği ile daha dayanıklı olan yeni çamaşır makinesi, bu özellik sayesinde sessiz çalışması nedeniyle de istediğiniz saatte çamaşır yıkamaya olanak tanıyor.
 
Profilo bir yandan yeni ürünlerle tüketicilerine farklı seçenekler sunmaya devam ederken bir yandan da çok farklı kampanyalarıyla, farklı ihtiyaçlar için alternatifler sunuyor. Eylül ayı boyunca devam edecek yeni kampanya çerçevesinde CM1000PTR dahil herhangi bir çamaşır makinesi alanlar, çamaşır kurutma makinesini % 50 gibi inanılmaz oranda bir indirimle alabiliyorlar. Aldığı üründen memnun kalmayan tüketiciler  1 ay içinde  ürünü iade edebilecekler.
 
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nin CardFinans işbirliği Eylül ayında da devam ediyor. CardFinans sahipleri için aldıkları ürünleri "CardFinans'a özel + 8 Taksit  veya Ocak 2011 'de başlayan 8  taksitte ödeme " fırsatı devam ediyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz