maritbet girişmaritbet
İşbir'de yatağınızı kişiselleştirmek elinizde!

İşbir'de yatağınızı kişiselleştirmek elinizde!

Yatak konforunuzu dilediğiniz gibi kontrol edip yatağınızın sertliğini tercihinize göre ayarlamaya ne dersiniz? Cevabınız ‘Evet’ ise İşbir Yatak’ın geliştirdiği özel kumandalı ViscoAir Sertliği Ayarlanabilir Viskoelastik Akıllı Yatak tam size göre. Öyle ki ViscoAir’in çift kişilik versiyonlarını istediğiniz şekilde kişiselleştirebilirsiniz. Yatağınızın bir bölümünü sertleştirirken, diğer bölümünü de rahatça yumuşatabilirsiniz

Son teknolojiyi modern tasarımlarla buluşturan İşbir Yatak, rahatlık ve konforu bir arada bulabileceğiniz çözümler sunuyor.  ‘İşbir ViscoAir Sertliği Ayarlanabilir Viskoelastik Akıllı Yatak' da bunlardan biri. Yatağınızı kendi modunuza göre ayarlama imkanı veren İşbir ViscoAir'in özel kumandası; kitap okurken, televizyon seyrederken, yatağınızda kahvaltı keyfi yaparken ya da uyurken istediğiniz konfora sahip olmanızı sağlıyor.

Vücut şeklini alıyor

Uyku ortamınızı kişiselleştirmenizi sağlayan ViscoAir; baş, gövde ve bacak bölgelerinde sertlik ve yumuşaklık seviyesini ayarlıyor. Hatta çift kişilik yataklarda iki ayrı kumandayla eşinizin yattığı alanı farklı sertlik, sizin yattığınız alanı farklı sertlikte ayarlayabilmenize olanak sağlıyor.  ViscoAir'ın üst yüzeyinde kullanılan etkiye minimum tepki veren basınç indirgeyici viskoelastik malzeme; yatağa yattığınızda ısıya ve basınca duyarlı olarak hareketleniyor ve bu hareketlenme, yatak vücudunuzun şekline ve yapısına göre ergonomik hale gelene kadar sürüyor. Bu özelliği nedeniyle ‘akıllı yatak' olarak adlandırılan ürün; anti mite, anti mantar ve anti bakteriyel özellikte yıkanabilir kılıfa sahip olmasıyla da dikkat çekiyor.

Vitamin etkisi…

İşbir'in A, C ve E vitaminlerini yatak kumaşına uygulayarak geliştirdiği Vitamin ACE kumaşlı ViscoAir; adeta sağlıklı uykunun vitamin deposu. İçerdiği vitaminlerle vücudun yaşam kalitesini yükselten Vitamin ACE kumaşlı ViscoAir Sertliği Ayarlanabilir Akıllı Yataklar; mikro besleyicilik, anti oksidan, anti aging etkili ve cilt dostu olarak gösteriliyor. Ürün, vücudun yenilendiği en önemli zaman olan uyku sırasında vitamin alınmasını sağlıyor. Kumaştaki mikrokapsüllerin içerisine yerleştirilen vitamin molekülleri, uyku sırasında sürtünmeyle patlıyor. Böylece kumaştaki vitaminler cilde temas ediyor. A, C ve E vitaminleri cildin gençleşmesinden vücudun bağışıklık sisteminin güçlenmesine kadar pek çok şeye yardımcı oluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşbir Yatak, inovatif ürünlerini İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergiledi
  • 31.01.2023 14:25

İşbir Yatak, inovatif ürünlerini İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergiledi

Yatak ve uyku sağlığı alanında geliştirdiği yüksek teknolojili ürünleriyle sektö ...

İşbir Yatak, pandemi döneminde teslimlerini öne çekiyor!
  • 24.04.2021 16:40

İşbir Yatak, pandemi döneminde teslimlerini öne çekiyor!

Sünger pazarındaki hammadde sıkıntısı, mobilya sektörünü olumsuz etkilemesine ra ...

İşbir Holding, Ergo Yatak’ı satın aldı
  • 21.04.2021 10:05

İşbir Holding, Ergo Yatak’ı satın aldı

İşbir Holding, Ergo Yatak’ın sahip olduğu tesis ve markaların tamamını satın ald ...

İşbir Yatak, ürün gruplarında değişikliğe gidiyor
  • 04.04.2021 08:30

İşbir Yatak, ürün gruplarında değişikliğe gidiyor

İşbir Yatak Müşteri Deneyimi Takımı’nın yaptığı çalışmalar doğrultusunda ürün gr ...

İşbir Yatak'tan deniz yosunu özlü yataklar!
  • 26.01.2021 07:30

İşbir Yatak'tan deniz yosunu özlü yataklar!

İşbir Yatak, vücudu ve zihni gün boyu stresten arındıracak SeaCell & Wellness An ...

İşbir'den ODTÜ sertifikasına sahip yatak teknolojisi!
  • 19.01.2021 11:03

İşbir'den ODTÜ sertifikasına sahip yatak teknolojisi!

İşbir Yatak, bu kapsamda viskoelastik malzeme yoğunluğu bakımından Türkiye’de bi ...