maritbet girişmaritbet
Creativ'den yavaş kapanan klozet kapakları

Creativ'den yavaş kapanan klozet kapakları

Fonksiyonel ve farklı tasarımlarıyla banyoların modasını tasarlayan Creavit, klozetler için ürettiği yavaş kapanan kapaklarla yeni bir devrin başladığına da işaret ediyor.

Binalarda ve ev içi dekorasyonunda “olmazsa olmaz” kavramına giren ürünler her geçen gün artıyor. Farkını ortayas koyan ise ayrıntılar ve bu ayrıntılara verilen önem... Creavit; yavaş kapanan klozet kapaklarıyla banyolar için ayrıntıya önem veren tekil çözümler üretmeye devam ediyor.

Kolay monte edilen, kullanımı rahat, her klozete ama özellikle Creavit klozetlere uyumlu bu yedi klozet kapağı, Creavit'in “banyo modası” kavramına dahil birer fonksiyonellik harikası. Kapağı bıraktığınızda sessizce kapanan, vurma ve çarpmalar sonucu hasar görme riski bulunmayan bu dayanıklı ürünler, iç içe geçmeli ürün olması ayrıcalığıyla da görsel açıdan dikkat çekiyor. Üst kapak, alt kapağı tamamen kapsıyor ve tek parçalı bir görünüm ortaya çıkıyor.

SH, Slim, Amasra, Gökçebey, Hisar, Wing, Çınar isimlerindeki birbirinden farklı tasarımları olan Creavit yavaş kapanan klozet kapakları, banyosunda farkı yaşamak isteyenlerin tercihi olmaya devam ediyor. Paslanmaz özellikte plastik ve metal olmak üzere iki farklı menteşe türüyle montajda da kolaylık sunan bu klozet kapakları Duroplast malzemeden imal ediliyor.

Creavit klozet kapakları yavaş kapanma özelliğine sahip amortisörlü yapılarına ilaveten, son derece dayanıklı. Her biri ortalama 10 bin kez kullanılabilen bu kapaklar sayesinde kapağın klozete çarparak ses çıkarması önleniyor. Ayrıca klozet ve kapak, çarpmanın vereceği hasardan korunuyor. Kapak kendi kapandığı için elin kapağa teması ufak bir dokunuş olarak kalıyor ve klozete değme ihtimali ortadan kalkıyor. Bu da bilhassa çocuklar açısından, hijyene yardımcı oluyor.

Yavaş kapanan Creavit klozet kapaklarının belki de en önemli faydası aynı klozeti kullanan kadınlarla erkekler arasında açık bırakılmış kapaklar nedeniyle çıkan küçük tartışmalara bir son vermesi. Çünkü Creavit sayesinde yavaş kapanan klozet kapaklarını kapatmak için küçük bir dokunuş yeterli oluyor, ne kadınlar ne de erkekler için açık bırakılmış klozet kapağı diye bir sorun kalmıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Geberit Twinline ile banyolarda yenilenme dönemi
  • 29.09.2020 14:30

Geberit Twinline ile banyolarda yenilenme dönemi

Geberit Twinline 30 modeli ile kaplama detayları, pratik kullanımı, kolay montaj ...

Duravit'e özel Philippe Starck'ın  tasarladığı banyo mobilyaları!
  • 30.07.2012 13:13

Duravit'e özel Philippe Starck'ın tasarladığı banyo mobilyaları!

Yuvarlak, kare ve trigonal lavaboları altına dolapla veya tezgah üzerine kullanı ...

Creativ'den yavaş kapanan klozet kapakları
  • 14.11.2011 09:34

Creativ'den yavaş kapanan klozet kapakları

Fonksiyonel ve farklı tasarımlarıyla banyoların modasını tasarlayan Creavit, klo ...

Kale’den tasarruflu ve çevreci klozetler
  • 24.10.2011 13:37

Kale’den tasarruflu ve çevreci klozetler

Kale Grubu’nun akılcı çözümler sunan markası Kale, yalnızca 2.7 litre su kullana ...