maritbet girişmaritbet
Duravit'e özel Philippe Starck'ın  tasarladığı banyo mobilyaları!

Duravit'e özel Philippe Starck'ın tasarladığı banyo mobilyaları!

Yuvarlak, kare ve trigonal lavaboları altına dolapla veya tezgah üzerine kullanılabilir. Philippe Starck tasarım yeni lavabolar Starck 1 banyo serisine dahil edilerek ürün gamı genişletmiştir

 

O efsanevi "kova" geometrik lavabo dolabı daha önce tanıtmıştı. Şimdi ise silindir ve kare prizma dolap dar alanlarda bile pratik iç depolama alanlarının fazlalığı ile dikkat çekiyor. Starck, aynı zamanda hafif bir kare ile ayna ve aynalı dolap olarak tasarımın devamını ortaya koymuştur.Starck 2 serisi, yeni bir tezgah üstü lavabo ve tamamen yeni bir klozet ve yanları kapalı bide'yi kapsayacak şekilde genişletildi.
 
 
 
Starck'tan yeni aynalı dolap
 
Starck mobilya
 
Banyo'da sıcak zerafet. Yeni Starck banyo mobilyaları tasarım liderliğindeki zarafet ve sıcak konfor birbirini tamamlayıcı olduğunu gösterir. Elverişli geniş çekmeceli dolap üniteleri, yeni Starck-1 tezgah üstü lavaboların yanı sıra diğer tezgah üstü lavabolar ile kombine edilebilir. Çarpıcı bir özelliği, tüm yeni parça Starck mobilya ve boy dolabı da dahil olmak üzere, entegre bir Starck imza ile yüksek kaliteli alüminyum kenarları mevcuttır. Mevcut mobilya renkler, Amerikan ceviz, Armut, Macassar, Parlak lake (siyah ve beyaz) ve şimdi de Oak renk mevcuttur. Karakteristik kare ışık ve pratik ferah iç mekanı ile yeni aynalı dolaplarla banyo ihtiyacını tamamlayın.
 
 
 
Trigonal tasarım lavabo
 
Starck 1
 
Klasik yaşıyor. Philippe Starck ve Duravit Starck 1 banyo için gerçek bir klasik yarattık. Tamamı bugün devam ediyor başarılı ve modern ürün çeşitleri 2011 yenilikler adı altında tekrardan gündeme geldi.Orijinal ruhu ile uyum sağlayarak, tasarımcı şartları tekrar odaklanmıştır: Yeni lavabolar yıkama alan şık bir odak noktası yapmak için yuvarlak, kare ya da trigoval tasarım ve tamamlayıcı Starck dolap üniteleri mevcuttur. Buna ek olarak, her üç Starck 1 lavabo tasarımları da yeni Starck dolap üniteleri ile birlikte, pratik ve çekici kombinasyonlar oluşturmak, tezgah üstü lavabo olarak kullanılabilir.
 
 
 
Orta fiyat kategorisinde yüksek kaliteli tasarım.
 
Starck 2
 
Yeniden doğuş. Gerçek bir Starck, ancak üretmek için daha az masraflı - Starck 2 ürünlerinin arkasındaki iyi bir tasarım fikiri ve yeni ürünler de orta fiyat kategorisinde yüksek kaliteli bir tasarıma sahiptir. Yeni tezgah üstü lavabosunun son derece modern, inanılmaz şık ve formundaki yuvarlak karakteristik özellikleri. Ayrıca asma ve yerden duran versiyonları olan klozet ve bide bölgede çok sayıda tasarım değişiklikleri olmuştur. Mükemmel hatları, pürüzsüz kenarları ve tespitleri ile, tasarımında kusursuz mükemmellik vardır. Tezgah üstü lavabosu, klozet ve bide tam Starck 2 şimdi nasıl çekici olduğunu gösteren küçük sanat eserleri.
 
 
Philippe Starck'tan buhar duşu
 
St.Trop
 
Duşta Wellness. Piyasada birçok buhar duşu vardır, ama sadece Philippe Starck tarafından tasarlanan bir St.Trop vardır. Tutarlı ölçülere düşürüldü, basit bir kare olarak sunulmaktadır. Kapı bir resim çerçevesi gibidir. Havai duş, buhar duşu, Kneipp duşu alarak veya sadece yumuşak, hoş bir ışık rahatlatıcı iç ve böylece her türlü eylem gösteren tuval olur.Aynı zamanda oturak sanatsal bir motif içermektedir ve modern bir heykeli andırıyor.Kabin kendisini parlak beyaz ve alüminyum kapı çerçevesi, 27 farklı Duravit rengi herhangi bir özelliği olabilir. Duvara tam dayalı ve köşe versiyon (sol veya sağ) olarak 1000 x 1000 mm büyük buhar duş mevcuttur.
 
Arkitera

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Katlanır çöp kovanızı mutfak dolabınıza asabilirsiniz!
  • 03.08.2022 13:20

Katlanır çöp kovanızı mutfak dolabınıza asabilirsiniz!

Gizmodern'in katlanabilir çöp kovası evinizi birçok bölümüne asılarak kullanılıy ...

Axor'dan şeffaf batarya!
  • 28.04.2021 11:09

Axor'dan şeffaf batarya!

Philippe Starck tarafından tasarlanan Axor Starck bataryalar suyu tam görünür ol ...

Philippe Starck, G YOO'yu anlattı!
  • 01.06.2015 12:24

Philippe Starck, G YOO'yu anlattı!

G YOO Güneşli'nin tasarımcısı Philippe Starck, projenin tasarımını açıkladı. ...

G - YOO Inspired by Starck basın lansmanı
  • 26.11.2014 17:05

G - YOO Inspired by Starck basın lansmanı

Mar Yapı, Philippe Starck ile işbirliği yaptığı G - YOO Inspired by Starck proje ...

Mar Yapı G Yoo Güneşli foto galerisi
  • 24.11.2014 14:23

Mar Yapı G Yoo Güneşli foto galerisi

Dünyanın en ünlü tasarımcıları arasında yer alan Philippe Starck imzalı G Yoo pr ...

Geberit Twinline ile banyolarda yenilenme dönemi
  • 29.09.2020 14:30

Geberit Twinline ile banyolarda yenilenme dönemi

Geberit Twinline 30 modeli ile kaplama detayları, pratik kullanımı, kolay montaj ...