maritbet girişmaritbet
Bang&Olufsen BeoPlay A9 ses sistemiyle evinizin her köşesi hayat bulacak!

Bang&Olufsen BeoPlay A9 ses sistemiyle evinizin her köşesi hayat bulacak!

Dünyanın en iyi high-end ses ve görüntü sistemi üreticisi Bang&Olufsen, bugüne kadarki en güçlü, yenilikçi ve etkileyici ses sistemi BeoPlay A9’u müzik tutkunlarının beğenisine sunuyor

 

Dünyanın en iyi high-end ses ve görüntü sistemi üreticisi Bang&Olufsen, bugüne kadarki en güçlü, yenilikçi ve etkileyici ses sistemi BeoPlay A9'u müzik tutkunlarının beğenisine sunuyor. Serinin en yenilikçi üyesi etkileyici tasarımıyla bulunduğu mekanlarda dikkatleri üzerinde toplarken, toplam 480 watt ses gücü, kablosuz veri akış özelliği ve kapasitif kontrol paneliyle müzik keyfinizi ikiye katlayacak

Danimarkalı teknoloji devi Bang & Olufsen, yenilikçi markası BeoPlay'i bugüne kadarki en güçlü performansa sahip ürünü A9 ile genişletiyor. Etkileyici tasarımı, entegre kablosuz bağlantı ve teknik özellikleri ile müzik dinleme alışkanlıklarını tamamen değiştirecek olan BeoPlay A9, toplam 480 Watt gücüne sahip 2.1 bas hoparlör sistemi ile müziğin ritmini kristal netliğinde yeniden keşfettirecek.

Zamana meydan okuyan dairesel tuval şeklindeki tasarımında 5 adet aktif hoparlörü barındıran BeoPlay A9, düşük tonlarda bile Adaptive Bass Linearisation teknolojisi sayesinde şaşırtıcı bir deneyim sunuyor. Estetik açıdan da tüm detayların düşünüldüğü üründe ön paneldeki kumaş kapaklar istenildiğinde siyah, beyaz, gümüş gri, kırmızı, kahverengi ve yeşil renk seçeneğiyle kolayca değiştirilebiliyor.

TABLET YA DA CEP TELEFONUNDAN KONTROL EDİLEBİLİYOR

Tasarımdan teknik özelliklere önemli mühendislerin bir araya gelerek geliştirdiğidijital müziğin en yeniüyesi BeoPlay A9, entegre kablosuz bağlantı özelliği ile ev ve ofislerdeki kablo karmaşasını ortadan kaldırırken, kullanıcıların ister uzaktan kumandasından, isterlerse akıllı telefonları, tablet bilgisayarları üzerinden kullanılmasına olanak tanıyor.Apple ve Android cihazlarıyla rahatlıkla yönetilebilen ürün için gerekli olan BeoSetup yazılımı ücretsiz olarak sunuluyor. BeoPlay A9'un üst kısmında bulunan entegre yeni bir kapasitif sensör sayesinde de parmağınızı ürünün üzerinde kaydırarak ses seviyesini kontrol edilebiliyor veya elinizi üzerinde bekleterek sesi kapanmasını sağlıyor.

KEYİFLİ DOKUNUŞ

İster duvarda, ister kayın ya da tik ağacından yapılan ayaklarıyla yerde kullanılabilen BeoPlay A9, büyüleyici derecede basit kontrolleri sayesinde gündüz veya gece boyunca değişen dinleme ihtiyaçlarına ayak uydurmaya her daim hazır. İlk defa bu üründe yer verilen kapasitif sensör sayesinde kullanıcılar ürün üzerine konumlanan panelde sadece parmaklarını dolaştırarak ürünü tamamen kontrol edebiliyor. Kablosuz ağ oturumu paylaşımı (WNLS), hat ve USB girişine de sahip olan ürün konumuna göre önceden ayarlanmış üç ses moduyla da ses performansını en üst düzeye çıkartıyor.

HER İSTEĞE UYUM SAĞLIYOR

Ürünün tamamen sadelik odaklı tasarlandığını belirten B&O Play Başkan Yardımcısı Henrik Taudorf Lorensen BeoPlay A9 ile ilgili olarak, “Müziğe büyük ilgi duyan genç bir tasarımcı olan Øivind Slaatto'dan mümkün olduğunca görsel gürültü içermeyen bir tasarım oluşturmasını istedik ve ardından mühendislerimizin bu tasarımı gerçekten inanılmaz bir sesle güçlendirmesini sağladık. Sonuç olarak, kullanımı sezgisel olarak kolay olan temiz bir grafik görüntüye sahip özgürleştirici bir akustik performans ortaya çıktı” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beolab 14 surround sese estetik bir yenilik getiriyor!
  • 13.06.2013 11:47

Beolab 14 surround sese estetik bir yenilik getiriyor!

Dünyanın en iyi high-end ses ve görüntü sistemi üreticisi Bang&Olufsen yeni BeoL ...

Bang&Olufsen BeoVision 11 model TV'si satışta! Abartılardan arındırılarak tasarlandı!
  • 18.11.2012 15:04

Bang&Olufsen BeoVision 11 model TV'si satışta! Abartılardan arındırılarak tasarlandı!

Bang & Olufsen’in merakla beklenen yeni televizyonu BeoVision 11 satışa sunuldu. ...

Bang&Olufsen BeoPlay A9 ses sistemiyle evinizin her köşesi hayat bulacak!
  • 16.10.2012 11:21

Bang&Olufsen BeoPlay A9 ses sistemiyle evinizin her köşesi hayat bulacak!

Dünyanın en iyi high-end ses ve görüntü sistemi üreticisi Bang&Olufsen, bugüne k ...