maritbet girişmaritbet
Arçelik In Love Serisi ile teknoloji ve tasarımın eşsiz buluşması!

Arçelik In Love Serisi ile teknoloji ve tasarımın eşsiz buluşması!

Arçelik’in en son teknolojilerini bir arada bulunduran, göz alıcı tasarımı ve teknolojik üstünlüğü ile dikkat çeken In Love Serisi Çamaşır Makinesi, 2012’nin yıldızı olmaya aday.

 Arçelik'in en son teknolojilerini bir arada bulunduran, göz alıcı tasarımı ve teknolojik üstünlüğü ile dikkat çeken In Love Serisi Çamaşır Makinesi, 2012'nin yıldızı olmaya aday.  Şık tasarımı ve göz alıcı renk seçenekleri ile evlere şıklık katan bu akıllı çamaşır makinesi birbirinden üstün özellikleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca “A+++” ürünlerden kıyasla yüzde 30 daha az enerji tüketiyor.

 Arçelik In Love Serisi Çamaşır Makinesi'nde multisensör paketi bulunuyor. Multisensör paketinde, ağırlık, buhar, sıcaklık, su miktarı, su basıncı, durulama, devir ve voltaj sensörleri ile bütün gerekli özellikleri kontrol ederek etkin yıkama sağlıyor. En iyi yıkama sonuçlarını verecek şekilde program algoritmasını düzenleyip sıcaklık, su ve sıkma devrini kontrol ediyor, enerji ve su tasarrufu sağlıyor.

 In Love Serisi çamaşır makinesi, sadece 20 dakikada, üzerine koku sinmiş narin çamaşırları havalandırma programı ile yıpratmadan temizleyerek, yeni yıkanmış tazeliğinde kullanılmasına imkan veriyor.  Kırışıklıkları açarak kolayca ve hızlıca ütülenmesini sağlıyor.

 Arçelik In Love serisi çamaşır makinesi, gece modu sayesinde pamuklu çamaşırlarda son sıkmayı yapmayıp çamaşırları suda bekletme özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde makinede bekleyen çamaşırların kırışması da önlenmiş oluyor. Gece modu sayesinde sessiz yıkama yaparak gürültü kirliliğini önlüyor.

 In Love Serisi Çamaşır makineleri, yıkama programına başlamadan önce, ölçtüğü çamaşır miktarı, seçilen program ve seçilen kir seviyesine göre en verimli yıkama koşullarını önererek etkin yıkama sonuçları alınmasını sağlıyor.

 Bu akıllı makine doluluk ve seçilen kir seviyesine göre deterjan kullanım önerisi de yapıyor. Kullanım alışkanlığı nedeniyle her seferinde aynı miktarda deterjan kullanılmasını engelleyerek ihtiyaç olduğu kadar kullanılmasını sağlıyor. In Love çamaşır makinesi, ‘Favori Fonksiyonu' sayesinde en çok kullanılan yıkama ayarlarını kaydediyor, her yıkamada tekrar tekrar program ayarı yapmaya ihtiyaç duymadan çamaşırları yıkama imkânı tanıyor. Sesli uyarı özelliği sayesinde de programın bittiğini haber veriyor.

 Woolmark onaylı program sayesinde makinede yıkanabilir yünlü giysiler In Love çamaşır makinesinde yıpranmadan yıkanabiliyor. Bu program, merkezi Avustralya'da bulunan, dünya çapında yüksek bilinilirliği ve tekstil sektöründe saygınlığı olan “Woolmark” (Australian Wool Innovation Ltd.) firması tarafından onaylanmıştır.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Arçelik In Love Serisi ile teknoloji ve tasarımın eşsiz buluşması!
  • 20.03.2012 10:24

Arçelik In Love Serisi ile teknoloji ve tasarımın eşsiz buluşması!

Arçelik’in en son teknolojilerini bir arada bulunduran, göz alıcı tasarımı ve t ...