maritbet girişmaritbet
Themore Concept’ten mutfak stiline yeni yorum: Arel

Themore Concept’ten mutfak stiline yeni yorum: Arel

Stil sahibi bir mutfağa sahip olmak isteyenler aynı zamanda eksiksiz bir konfor da talep ediyor. 

Mutfaklar artık sadece şık bir mobilya seçimiyle değil, her ayrıntısının yaşam tarzına göre doğru planlandığı yaşam alanlarına dönüşüyor. Banyo, mutfak, kapı, dekorasyon alanında özgün tasarımlara imza atan Themore Concept, çizgisel detayların öne çıktığı Arel Mutfak Modeli ile stil ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor.

Yeni nesil mutfaklarda şıklığın yanı sıra çekmece ve depolama sistemlerinin çok kullanışlı ve her türlü mutfak gerecini saklamaya uygun şekilde tasarlanması en büyük artılardan.  İsteklerinizi doğru ve eksiksiz anlayan, tecrübesi sayesinde en uygun malzeme, renk, kombin gibi çözüm önerileriyle hep daha fazlasını sunarak hayatınızı kolaylaştıran Themore Concept, yepyeni tasarımlarıyla sonbahar trendlerini belirleyerek, hayalinizdeki mutfağı evinize getiriyor. Themore Concept, yeni Arel modeli ile öncelikle ihtiyaçlarınıza uygun, fonksiyonel ve kolaylaştırıcı seçenekleri en kaliteli ve şık haliyle sunuyor. Çizgi detaylarının eşlik ettiği şık raf ve vitrin kullanımları, mutfaklarda modern ve çağdaş bir görüntü oluşturuyor.

Aradığınız her detayı bir araya getiren tasarım

Tıpkı evin diğer alanlarında olduğu gibi mutfaklarda da ahşabın sıcak tonlarına, 24 farklı renk ve dokulara yer açan Arel Mutfak Modeli, farklı amaçlar için kullanılan açık raf sistemleri, vitrin dolapları, pratik ada ve masa çözümleri ile aradığınız her özelliği bir araya getiriyor.  Bir mutfaktan daha fazlası temasını sahiplenen Themore Concept, modern çizgileri ihtiyaca göre şekillenen işlevsel depolama çözümleriyle birleştirip mutfak alanınızı en verimli hale getirerek keyifli bir kullanım sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Themore Concept’ten mutfak stiline yeni yorum: Arel
  • 04.08.2022 17:39

Themore Concept’ten mutfak stiline yeni yorum: Arel

Stil sahibi bir mutfağa sahip olmak isteyenler aynı zamanda eksiksiz bir konfor ...