maritbet girişmaritbet
ReynaersHome’dan özgün ve konforlu yaşam alanları geliyor!

ReynaersHome’dan özgün ve konforlu yaşam alanları geliyor!

Reynaers Aluminium, yaşam ve çalışma alanlarını daha konforlu kılmak amacıyla kurduğu yeni markası ‘ReynaersHome ’ ile özgün tasarımlar sunacak.

40 ülkede 2 bin 400’den fazla çalışanıyla faaliyet gösteren Reynaers Aluminium, ev sahiplerine daha kaliteli ve konforlu yaşam alanları sunmak amacıyla oluşturduğu ReynaersHome markasını duyurdu. 1965 yılından beri hizmet veren Belçika merkezli firma, yenilikçi ve sürdürülebilir uygulamalarla ürettiği ürünleriyle öne çıkıyor. Pencere, kapı, giydirme cephe, sürme doğrama, katlanır kapı, kış bahçesi ve güneş kırıcılar gibi geniş bir yelpazede hizmet sunan ReynaersHome ev sahipleri ve villa projeleri için ihtiyaca yönelik özelleştirilmiş çözümler sunuyor. Doğal ışık konforunun hissedilebildiği kış bahçeleri, panoramik manzaralar sunan alüminyum pencereler; en yüksek seviyede gün ışığını alarak evlere ferah bir görünüm katan yüksek şeffaflıkta katlanır sistemleri ReynaersHome’un öne çıkan ürünleri arasında yer alıyor.

Reynaers Aluminium Türkiye Genel Müdürü Zafer Güldoğan, “Kalite ve konforu merkezimizde tutarak oluşturduğumuz yeni markamız ReynaersHome ile yepyeni bir yaşam alanı deneyimi sunuyoruz.  Zorunlu olarak evlerde karantinada kaldığımız dönemden başlayarak günümüze ulaşan süreçte yalnızca yaşam alanımız değil, hem çalışma hem de sosyalleşme noktamız olan evlerimiz her zamankinden daha çok önem kazandı. Biz de bu içgörü ile özelleştirilmiş, konforlu deneyimler sunacağımız ReynaersHome markamızı tasarladık. Gün ışığı alan ve temiz havayı hisseden yeni nesil evleri herkesle buluşturacağız” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ReynaersHome’dan özgün ve konforlu yaşam alanları geliyor!
  • 22.04.2022 11:18

ReynaersHome’dan özgün ve konforlu yaşam alanları geliyor!

Reynaers Aluminium, yaşam ve çalışma alanlarını daha konforlu kılmak amacıyla ku ...