maritbet girişmaritbet
E.C.A Serel Dalia serisiyle banyo ve mutfaklarda maksimum verim!

E.C.A Serel Dalia serisiyle banyo ve mutfaklarda maksimum verim!

Elginkan Topluluğu’nun, armatür ve vitrifiye alanındaki öncü ve köklü üyesi E.C.A. SEREL, yenilikçi çözümü Dalia Lavabo Bataryasıyla banyo ve mutfakları daha modern alanlara dönüştürüyor.

Yüksek mühendislik gücünü modern tasarım çizgisiyle buluşturan E.C.A. Dalia Serisi, kullanıcısına maksimum verim sağlıyor.

Dünyada ve Türkiye’de muadili bulunmayan ürün gruplarıyla armatür sektörünü şekillendiren E.C.A., konfor ve ihtiyacı yüksek teknolojiyle buluşturan E.C.A. Dalia Lavabo Bataryasıyla yaşam alanlarına farklı bir soluk getiriyor. Köşeli ve yuvarlak hatlarıyla karma bir forma sahip olan Dalia, kullanıcısının kusursuz ve yenilikçi zevklerine cevap veriyor. Farklı boyut ve tipteki banyolara kolaylıkla uyum sağlayan ürün, E.C.A. garantisiyle zamana meydan okuyan performans gösteriyor.

Köşeli ve yuvarlak hatlarıyla hibrit tasarım

Kullanıcılarının konfor ihtiyaçlarını göz önüne alarak üretim sürecini farklılaştıran E.C.A., köşeli ve yuvarlak hatlarıyla hibrit tasarım anlayışı sunuyor. Eğimli gövdesi, çıkış ucundaki acılı perlatörü ile estetik detaylar ve fonksiyonel çözümleri buluşturan Dalia, çevre hassasiyetiyle üretiliyor. Yıkama esnasında elin lavabo kenarlarına değmesini önleyen özel formu, banyolardaki hijyen arayışını ergonomik yapısıyla çözümlüyor. 20 yıl garantiye sahip ürün, yüksek mühendislik gücü ve dayanıklı malzeme yapısıyla yüksek performansını çok uzun süre koruyor. E.C.A. Dalia Lavabo Bataryası, tasarımındaki yuvarlak ve çıkış ucundaki köşeli hatla birlikte hem köşeli hem de yuvarlak hatli lavabolarla uyum sağlayarak her mekanda kullanılabiliyor.

Tasarım ve ergonomisiyle göz dolduran banyoların yeni yıldızı E.Ç.A. Dalia Lavabo Bataryası, tüm E.C.A. satış noktalarından temin edilebiliyor.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

E.C.A Serel Dalia serisiyle banyo ve mutfaklarda maksimum verim!
  • 23.02.2022 08:28

E.C.A Serel Dalia serisiyle banyo ve mutfaklarda maksimum verim!

Elginkan Topluluğu’nun, armatür ve vitrifiye alanındaki öncü ve köklü üyesi E.C. ...