maritbet girişmaritbet
BTicino Livinglight serisi ile yaşam alanınıza eşsiz bir dokunuş!

BTicino Livinglight serisi ile yaşam alanınıza eşsiz bir dokunuş!

BTicino, Livinglight anahtar-priz serisi ile İtalyan tasarımını üstün teknolojiyle birleştiriyor. 

Livinglight, yenilikçi ve farklı tasarımı, ekstra inceliği, malzeme ve renk alternatifleriyle hayalinizdeki evi, konutu ya da çalışma alanınızı eşsiz bir ortama dönüştürüyor.  

Konut, ev otomasyonu ve interkom sistemlerinde yenilikçi çözümleriyle elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri olan BTicino, kullanıcılarına tek seride üç ayrı mekanizma rengi, üç farklı çerçeve modeli ve sayısız kombinasyon olanağı tanıyarak yaşam alanını son trendlerle dekore etmek isteyenler için eşsiz bir seçenek oluyor.

BTicino Livinglight Serisi: Dikdörtgen, International ya da Air... 

Farklı dokulardaki renk seçenekleri, zarif estetik çizgisi ve dikdörtgen formuyla İtalyan tasarımını yaşam alanlarına taşıyan Bticino Livinglight, duvarlarında zarif ve estetik bir görünüm isteyenlerin tercihi oluyor. 5mm'den daha ince tasarımıyla Livinglight AIR, zarif kombinasyonlar oluşturmanıza yardımcı olan Livinglight International serisi, fonksiyonel kullanımı ve estetik görünümleriyle var olduğu mekanın fark oluşturmasını sağlıyor. BTicino, eşsiz tasarımda teknolojik çözümler sunduğu Livinglight anahtar-priz serisiyle her zevke hitap eden renk, malzeme, doku ve şekilleri bir araya getirerek evlerde zamana karşı meydan okuyan kombinasyonlar oluşturuyor.

İstenen tüm form ve tuş kombinasyonlarının serbestliği ile oluşturulabilen BTicino Livinglight serisi, fikirlerinize sınırsız özgürlük kazandırıyor. Renk çeşitliliği, incelik ve kolay kullanımıyla duvarlarınıza tarz, estetik ve hava katıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

BTicino Livinglight serisi ile yaşam alanınıza eşsiz bir dokunuş!
  • 05.04.2022 10:15

BTicino Livinglight serisi ile yaşam alanınıza eşsiz bir dokunuş!

BTicino, Livinglight anahtar-priz serisi ile İtalyan tasarımını üstün teknolojiy ...