maritbet girişmaritbet
Vitra'dan banyolarda 6 saatte değişim!

Vitra'dan banyolarda 6 saatte değişim!

Ev dekorasyonlarında bugüne kadar en çok ihmal edilen alanlar olarak bilinen banyolar, artık yenileme hızıyla dikkat çekiyor. 

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, VitrA’nın banyo ürünleri için 1 Ocak’a kadar İstanbul’da 48 saatte teslimat ve 6 saatte kurulum hizmeti sunarak banyo değişiminde kalıpları kırıyor.

Pandemi ev dekorasyonunda devrim oluşturdu. Araştırmalar, 2019’da 616,6 milyar dolar değerindeki küresel ev dekorasyonu pazarının, her yıl ortalama %3,9 büyüyeceğini ve 2027’de 838,6 milyar dolara ulaşacağını gösteriyor. Çünkü pandemiyle birlikte evde geçirilen zaman artınca, ev dekorasyonunda tadilat, yenileme ve değişim açısından hareketlik görüldü. Diğer yandan pandemide hız kesen kentsel dönüşüm ve artan yeni konut fiyatları, ikinci el konutlara talebi artırdı. Bu da taşınmadan önce tadilat yapma oranlarını yükseltti. “Yenilikler hep bu kadar çabuk olsa” söylemiyle kampanya başlatan Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, VitrA’nın banyo ürünleri için 1 Ocak’a kadar İstanbul’da 48 saatte teslimat ve 6 saatte kurulum hizmeti sunarak banyo değişiminde yılların kalıpları kırıyor.

10 yıl efsanesi yıkıldı

Kampanyayla ilgili açıklama yapan Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Pazarlama Direktörü Yavuz Feyzioğlu, “Ev dekorasyonunda bugüne kadar en çok ihmal edilen alan olarak bilinen banyolar, artık yenileme hızıyla dikkat çeker hale geldi. Banyo gereçleri, büyümeye devam eden ev tadilat ve yenileme pazarının güçlü bir öğesi haline geldi. Banyo değişimi konusunda alışılmış ‘Tüketiciler banyolarını 10 yıldan önce değiştirmeyi planlamaz’ yaklaşımı yıkıldı. Pandemiyle birlikte 2020’de başlayan yenileme hareketinin 2021’de de sürmesini bekliyorduk ancak tahminimizin de üstünde bir taleple karşılaştık ve yenileme pazarı, banyoyu da kapsayacak şekilde ciddi oranlarda büyüme kaydetti. Bu değişim sürecinde, VitrA markamızla sektör standartlarını değiştirmek üzere yola çıktık. Sektörümüzde ilk kez, ödeme onayını takiben 48 saat içinde teslimat ve teslimattan itibaren de 6 saat içinde eski ürünlerin sökülmesi ve yeni ürünlerin montajı için hizmet veriyoruz” dedi.

Yalnızca 6 saat

“6 saatte banyo değişimi” projesinin İstanbul genelinde seçili noktalarda devam ettiğini vurgulayan Yavuz Feyzioğlu, “Kampanyada sunduğumuz fayda, süreyle sınırlı değil. Müşteriler, teknik ve tasarımsal olarak da birbiriyle tamamen uyumlu ürünleri önceden tüm banyo boyutlarına uygun şekilde belirlenmiş setler arasından seçebiliyor. Üstelik keşif, eski ürünlerin sökülmesi ve yeni ürünlerin montajı ücretsiz olarak sunuluyor” dedi. Kampanyada her büyüklükte banyo ihtiyacına cevap verildiğini söyleyen Feyzioğlu, “Modern ve kullanışlı banyolar için Sento, klasik ve şık banyolar için ise Valarte banyo koleksiyonlarını öneriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vitra’ya 3 yeni “İyi Tasarım” ödülü!
  • 31.12.2022 09:53

Vitra’ya 3 yeni “İyi Tasarım” ödülü!

Tasarımda mükemmelliğin simgesi kabul edilen Good Design’dan VitrA’ya 3 yeni ödü ...

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı
  • 14.11.2022 17:04

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı

Eylül ayında dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de en yeni banyo ve karo ür ...

VitrA,18. kez Cersaie Fuarı'na katıldı!
  • 05.10.2022 16:40

VitrA,18. kez Cersaie Fuarı'na katıldı!

Dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’ye 18. kez katılan VitrA, yeni entegre k ...

VitrA'dan yaşam alanlarında güvenli hijyen!
  • 07.09.2022 17:31

VitrA'dan yaşam alanlarında güvenli hijyen!

VitrA’nın geliştirdiği akıllı yüzey teknolojisi V-Agent, içerdiği aktif maddeler ...

VitrA Sento Çocuk Koleksiyonu ile okullarda temassız dönüş!
  • 06.09.2022 17:21

VitrA Sento Çocuk Koleksiyonu ile okullarda temassız dönüş!

VitrA’nın Sento Çocuk Koleksiyonu, okula temassız ve hijyenik dönüş için gereken ...

Vitra'dan banyoların ruhunu yansıtan aynalar!
  • 06.08.2022 13:25

Vitra'dan banyoların ruhunu yansıtan aynalar!

VitrA, farklı ihtiyaçlara uygun ayna çözümleriyle, banyoların tarzını tamamlıyor ...