maritbet girişmaritbet
SEREL Nita Serisi ile bütçe dostu, yalın tasarımlar!

SEREL Nita Serisi ile bütçe dostu, yalın tasarımlar!

Türkiye seramik sağlık gereçleri pazarının öncü markası SEREL’in yalın ve minimalist esintiler sunan Nita Serisi, tüketicilere zengin bir banyo takımı vadediyor. 

Farklı kullanım senaryolarına çözüm sunmak için geliştirilen Nita, Purewash yıkama sistemi seçenekleri ve sahip olduğu Hygiene Plus yüzey teknolojisiyle temizlik ve tasarrufu maksimuma çıkarıyor. Nita Serisi içerisinde üç lavabo, dört klozet ve dört klozet kapağı olmak üzere 11 ürün bulunurken, koleksiyonun içerisinde yer alan yenilikçi çözümler her kullanıcının zevkine ve bütçesine rahatlıkla hitap ediyor.

Ürünlerini değişen tüketici ihtiyaçlarına yönelik şekillendiren SEREL, Nita Serisi’yle hijyen ve tasarrufu bir araya getiriyor. Yalın ve minimalist tasarım diline sahip Nita; etajerli lavabolar, seriye özel tasarlanan göz alıcı banyo mobilyaları, yuvarlak veya köşeli hatlara sahip klozet seçenekleri, geleneksel ve SEREL Purewash yıkama sistemi seçenekleri ile zengin bir banyo takımı olarak öne çıkıyor. Üç farklı mobilya tasarımı sayesinde her kullanıcının zevkine hitap eden bütçe dostu seri, çeşitli kullanım senaryolarına karşı ideal çözüm sunuyor. 

11 ayrı üründe de hijyen ve tasarruf vurgusu 

İçerisinde üç lavabo, dört klozet ve dört klozet kapağı olmak üzere toplam 11 ayrı ürün bulunan Nita Serisi, Hygiene Plus yüzey teknolojisiyle temizlik ve tasarruf konusunu bambaşka bir boyuta taşıyor. Hygiene Plus teknolojisinin içerdiği nano teknolojik gümüş iyonlar, vitrifiye yüzeylerinde kir barınmasını önlüyor. Su ve deterjan kullanımını da minimuma indiren yeni nesil teknoloji, sürdürülebilir doğaya katkı sağlıyor. Bu sayede Nita; hem evlerde hem de okul, restoran, kafe gibi nüfusun yoğun olduğu toplu alanlarda tercih edilebiliyor.

Türkiye vitrifiye pazarına dinamizm kazandıran SEREL, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından layık görülen Sıfır Atık Belgesi’ne sahip olarak çevresel sürdürülebilirlik konusunda öncülük ediyor. SEREL, COVID-19 Güvenli Üretim & Güvenli Hizmet Belgeleriyle de tüm ürünlerinde hijyen hususuna son derece dikkat ettiğini açıkça ortaya koyuyor. 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

SEREL Nita Serisi ile bütçe dostu, yalın tasarımlar!
  • 18.08.2021 16:51

SEREL Nita Serisi ile bütçe dostu, yalın tasarımlar!

Türkiye seramik sağlık gereçleri pazarının öncü markası SEREL’in yalın ve minima ...