maritbet girişmaritbet
E.C.A. Tiera Serisi’nin temelinde ergonomi var!

E.C.A. Tiera Serisi’nin temelinde ergonomi var!

E.C.A. Tiera Serisi, sahip olduğu 12 farklı armatür ile farklı alanlarda rahat kullanım olanağı sağlıyor.

E.C.A. güvencesi ve kalitesi sayesinde kullanıcılarıyla uzun yıllar birlikte olmayı amaçlayan Tiera, renk çeşitliliğiyle klasik ve modern mekanlarda bütünleştirici bir etki oluşturuyor. E.C.A. serilerinin hepsinde olduğu gibi Tiera'da da su tasarrufu özelliğine sahip. Bu özellik tüketicilere ekonomik yönden katkı sağlarken, su kaynaklarının hızla tükenmesi sorununa yardımcı olmayı hedefliyor.

Çevre ve gelecek hassasiyeti doğrultusunda geliştirdiği teknolojileri kullanıcılarıyla buluşturan E.C.A., ürün yelpazesindeki armatürleriyle mekanları modern bir görünüme kavuşturuyor. Keskin hatlı karakter yapısının tüm ürün ailesine yansıtıldığı Tiera Serisi'nin ana noktasını ergonomi oluşturuyor. Güvenli ve rahat bir kullanım imkanı sunan serideki 12 armatür alternatifi farklı zevklere sahip kullanıcıları bir araya getiriyor. 

Renk ahengi retro bir atmosfer oluşturuyor

Tiera Serisi'nde renklerin uyumu dikkat çekiyor. Ürünlerde kırmızı, bej, beyaz ve siyah renkler kromun parlaklığı ile gün yüzüne çıkıyor. Seriye retro bir hava kazandıran bu renk ahengi, zarafet ve minimalizm ile hayat buluyor.

Birbirinden farklı kullanım alanlarına rahatlıkla uyum sağlayan seri ev, iş yeri gibi kişisel alanların yanı sıra restoran, okul, hastane, fabrika gibi kalabalık alanlarda da avantaj sağlıyor. Ayrıca küçük yaşlardaki kullanıcılara da hitap eden seri; kreş, okul, oyun evlerine renkli alternatifler getiriyor. 

Sahip olduğu 3 farklı boy lavabo armatürü ile Tiera Lavabo Armatürleri, farklı ölçülerdeki lavabolar ile uyumlu şekilde kullanılabiliyor. Ergonomik ve şık tasarımı ile öne çıkan ürünlerin keskin hatları, modern banyolarda bütünleştirici bir öğe haline geliyor. 

Mutfaklarda esnek kullanım alanı oluşturuyor

Eviye Armatürü bünyesindeki farklı renk seçenekleriyle mutfaklara yepyeni bir tarz kazandırıyor. Eviye armatürünün 360 derece dönebilen çıkış ucu mutfaklarda esnek bir kullanım alanı oluşturuyor. Banyo Armatürü ve Duş Armatürü'nün sahip olduğu tasarım ve kullanım kolaylığı keyifli bir duş deneyimi sağlıyor.

Seri içerisinde bulunan ankastre ürünler ise farklı rozet seçenekleri sayesinde aynı seri içerisindeki banyo ve lavabo tasarımlarına uyum sağlayabiliyor. Ürünlerin birbiriyle olan uyumu, kullanıldığı mekanlara estetik açıdan farklı bir yorum katıyor. 

E.C.A. serilerinin hepsinde olduğu gibi Tiera'da da su tasarrufu özelliğine sahip. Böylece ekonomik katkı sağlanması hedeflenirken, su kaynaklarının hızlı şekilde tükenmesi problemine karşı önlem alınıyor. Alınan COVID-19 Güvenli Üretim & Güvenli Hizmet Belgeleri de hijyen hususuna maksimum özen gösterildiğini kanıtlıyor. Ayrıca E.C.A. SEREL markaları, gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakabilmek için başlattığı İyileştirme Hareketi kapsamında bilinçlendirme kampanyaları da yürütüyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

E.C.A. Tiera Serisi’nin temelinde ergonomi var!
  • 28.05.2021 07:45

E.C.A. Tiera Serisi’nin temelinde ergonomi var!

E.C.A. Tiera Serisi, sahip olduğu 12 farklı armatür ile farklı alanlarda rahat k ...