maritbet girişmaritbet
E.C.A. Purity armatürlerle minimalist tasarımlar!

E.C.A. Purity armatürlerle minimalist tasarımlar!

E.C.A. Purity Serisi, tüketicilerin farklı beğenilerine hitap eden tasarım çizgisiyle dikkat çekiyor. 

E.C.A. güvencesi ve kalitesi sayesinde kullanıcılarıyla uzun yıllar birlikte olmayı hedefleyen E.C.A. Purity Serisi, tüketicilerin farklı beğenilerine hitap eden tasarım çizgisiyle dikkat çekiyor. Geometrik öğelerin hakim olduğu minimalist tasarımı ile zarif çizgiye sahip olan seride farklı özelliklerde 2 lavabo armatürü, 1 banyo armatürü, 2 eviye armatürü, 1 duş armatürü ve farklı kombinasyonlar oluşturabilen ankastre ürünleri yer alıyor. Türkiye'de ilk ve tek olan, sadece E.C.A. armatürlerinde uygulanan Hygiene Plus özelliğine sahip Purity ürünlerinin yüzeyi kir tutmazken, banyolar kolayca temizlenebiliyor.

Kullanıcı alışkanlıkları gözetilerek konforlu kullanım imkanı sağlayacak şekilde tasarlanan E.C.A. Purity Serisi'nde her bir formun bütün halinde birbiri içine geçerek oluşturduğu ahenk, ürünlerin her noktasında göze çarpıyor. Ergonomik ve efektif kullanım hedeflenerek geliştirilen seri içinde yer alan tüm ürünler farklı beğenilere aynı anda cevap verebiliyor. Minimalizmin temel alındığı Purity'de soft yüzeylerin minimal detaylarla birleşmesi, ürünleri modern mekânlar için ideal tercih haline getiriyor.

Farklı tasarım ve özelliklerde 10 ayrı ürün

Purity içerisinde farklı tasarım ve özelliklerde 2 lavabo armatürü, 1 banyo armatürü, 2 eviye armatürü ve 1 duş armatürü bulunuyor. Ayrıca farklı rozet seçenekleri ve tasarımları ile çeşitli kombinasyonlar oluşturabilen 6 ankastre ürünü de seride boy gösteriyor.

Purity Serisi küresel çapta aldığı prestijli tasarım yarışması ödülleriyle kendini kanıtlıyor. İtalya ve Almanya'da düzenlenen, dünyanın en önemli tasarım yarışmaları arasında yer alan A'Design Award, German Design Award ve Iconic Awards tasarım yarışmalarından kazanılan ödüller tasarım değerini gözler önüne seriyor. 2017 Iconic Awards-Winner, 2017 A'Design Award-Silver ve 2018 German Design Award Special ödüllerine layık görülen Lavabo Armatürü ile 2017 A'Design Award-Silver ödülüne sahip olan Yüksek Tip Lavabo Armatürü; şık tasarımları ve yükseklik alternatifleri ile kullanıcıya farklı kullanım alanlarında seçenek sunarken, köşeli hatların yuvarlak geçişlerle bütünleşerek ilerlediği tasarımı ile de modern mekanlara farklı bir hava katıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

E.C.A. Purity Serisi ile temizlik anlayışını değiştiren çözümler
  • 09.08.2022 17:04

E.C.A. Purity Serisi ile temizlik anlayışını değiştiren çözümler

Dünyada ve Türkiye’de muadili bulunmayan ürün gruplarını kullanıcısıyla buluştur ...

E.C.A. Purity armatürlerle minimalist tasarımlar!
  • 18.08.2021 09:20

E.C.A. Purity armatürlerle minimalist tasarımlar!

E.C.A. Purity Serisi, tüketicilerin farklı beğenilerine hitap eden tasarım çizgi ...