maritbet girişmaritbet
Creavit Kayra ile zamansız ve stil sahibi banyolar!

Creavit Kayra ile zamansız ve stil sahibi banyolar!

Estetik çözümleriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, ‘Country’ stiline özgü çizgiler barındıran Kayra ile yeni nesil banyolar için ideal bir seçenek sunuyor.

Modern çizgileriyle evlerinizin vazgeçilmezi olan Creavit’in country tarzı Kayra serisi, farklı stildeki banyolarınızın iç mekânlarına sahip olduğu çok yönlü tasarımıyla kolayca uyum sağlıyor. Yer aldığı banyolarda bulunan diğer unsurlarla aynı dili konuşabilen Kayra, banyolarınıza tasarım bütünlüğü sunuyor.

Klasikten vazgeçmeyenler için tasarlandı

Klasik dokusunun yanında yüzeylerinde ‘country’ stiline özgü çizgiler de barındıran Kayra serisi, klasik tasarımdan vazgeçmeyen kullanıcılara yeni bir model seçeneği oluyor. Klasik tasarım çizgisinin yanı sıra sahip olduğu mat görünümü; antrasit, beyaz, gri ve safir mavi renkleriyle banyolarınızda zamansız tasarımlar elde etmenize imkân sağlıyor.

İç mekanlar ile uyumlu

Creavit, Kayra ile dar ve küçük alanlara sahip banyolar için de tercih edilebilecek çözümler sunuyor. Kayra, 100 cm’lik model alternatifine ek olarak tasarlanan 60 ve 80 cm’lik modelleriyle, küçük alanlarda etkileyici tasarımlar oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Her gün geliştirmekte olduğu geniş ürün gamıyla banyolarınıza estetik, zarif, yenilikçi ve modern çözümler sunan Creavit’in tüm modellerini incelemek için creavit.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Creavit Kayra ile zamansız ve stil sahibi banyolar!
  • 26.02.2022 14:18

Creavit Kayra ile zamansız ve stil sahibi banyolar!

Estetik çözümleriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, ‘Cou ...