maritbet girişmaritbet
Cefic Türkiye AVM’lerde Ramazan eğlenceleri düzenliyor!

Cefic Türkiye AVM’lerde Ramazan eğlenceleri düzenliyor!

Geleneksel Ramazan eğlenceleri Cefic Türkiye tarafından yönetilen AVM’lerde devam ediyor.

CEFİC, alışveriş merkezi yönetiminde Türkiye'nin lider şirketi olarak yönetiminde bulunan Carrefour Ankara, Carrefour Bursa, Carrefour İçerenköy, CarrefourSA Bayrampaşa, Carrefour Haramidere ve Palm City Mersin AVM'lerde düzenleyeceği Ramazan etkinlikleri ile ziyaretçilerine eğlenceli bir Ramazan Ayı yaşatmaya devam ediyor.

Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine eski Ramazanları yaşatacak

Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, Ramazan Ayı süresince her haftasonu düzenleyeceği Karagöz-Hacivat kukla gösterisi ile ziyaretçilerine eğlenceli bir Ramazan yaşatacak. Her Cumartesi ve Pazar günleri  15.00-16.00 saatleri arasında düzenlenecek Karagöz-Hacivat kukla gösterisinde tüm Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi ziyaretçileri keyifli saatler yaşayacak. Ramazan Ayı süresince Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi'nin ziyaretçilerine diğer sürprizi ise Osmanlı kıyafetleri ile fotoğraf çekimi olacak, her haftasonu 14.00-20.00 saatleri arasında ziyaretçilerin Osmanlı kıyafetleriyle çektirdikleri fotoğraflar anında basılarak kendilerine hediye edilecek.

Palm City Mersin AVM Ramazan Ayı boyunca düzenleyeceği etkinliklerle Ramazan Ayı'nın tadına tat katacak. Etkinliklerde neyzen ve bendir dinletisi, geleneksel orta oyunu gösterisi, İbiş kukla gösterisi gibi eğlenceli gösteriler yer alacak. 

Ramazan Ayı'nın vazgeçilmez eğlencesi Karagöz ve Hacivat gölge oyunu, Üsküdar / katip ve katibe dansı ile eski Ramazanları da yaşatacak olan Palm City Mersin AVM, Kadir Gecesi olan 23 Temmuz Çarşamba tarihinde ise ziyaretçilerine neyzen-bendir dinletisi sunacak. 26 Temmuz Cumartesi günü geleneksel Ramazan eğlencelerinden olan Aşuk ile Maşuk gösterisinin de yer alacağı etkinliklere tüm Palm City Mersin AVM ziyaretçileri davetlidir.

En eğlenceli Ramazan ayı etkinlikleri Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi'nde

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi içerisinde kurulacak olan Osmanlı Evi dekorunda gerçekleşecek olan etkinlikler 27 Temmuz Pazar tarihine kadar devam edecek. Ramazan etkinlikleri kapsamında; çocuklara yönelik atölyeler, jonglör, orta oyunu, Karagöz-Hacivat kukla gösterisi ve kanto gibi eğlenceli aktiviteler düzenlenecek. 

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, Ramazan Ayı boyunca; ebru sanatı, cam boncuk yapımı, kazaziye ve tesbih ustalarının sergilerine de yer verecek. Geleneksel Türk el sanatları ustalarının ziyaretçilerle birlikte atölye çalışmalarına da katılacağı etkinlikler 29 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

29 Haziran Pazar günü başlayıp 6 Temmuz Pazar tarihine kadar devam edecek olan etkinliklerde; yarışmalar, animasyon, sihirbaz, aşuk maşuk dans ve Karagöz-Hacivat kukla gösterisi gibi eğlenceli aktiviteler düzenlenecek. 

Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkıları ile düzenleyeceği etkinlikte ise AVM ortak alanına kurulacak olan standlarda: ebru, sedefkâr, cam boncuk yapımı, kazaziye, tesbih ve bıçakcı ustalarının sergilerine yer verecek. Geleneksel Türk el sanatları ustalarının ziyaretçilerle birlikte atölye çalışmalarına da katılacağı etkinlikler 18-26 Temmuz tarihleri 12.00-21.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

CarrefourSA Bayrampaşa çocukları da unutmadı

CarrefourSA Bayrampaşa Alışveriş Merkezi'nden eski Ramazanları aratmayacak etkinlikler 27 Temmuz Pazar gününe dek devam edecek.

Ebru sanatı çocuk atölyesi ile başlayacak etkinlikler arasında;
Semazen gösterisi ve geleneksel Ramazan eğlencelerinden Aşuk-Maşuk gibi etkinlikler yer alacak. Ramazan Ayı'nda çocukları da unutmayan CarrefourSA Bayrampaşa Alışveriş Merkezi; geleneksel kahramanlar maske yapım, bayram tebrik kartı yapım, Karagöz kuklası yapım ve karikatür atölyeleri ve sihirbaz ile miniklere de keyifli saatler yaşatacak.

Carrefour Haramidere Alışveriş Merkezi, Ramazan Ayı'na renk katmaya hazırlanıyor

Carrefour Haramidere Alışveriş Merkezi, Ramazan Ayı boyunca düzenleyeceği atölye çalışmaları ile de ziyaretçilerine eğlenceli bir Ramazan yaşatacak. Osmanlı şehzade oyuncakları, keçe-ahşaptan Mevlana tasarım, Karagöz-Hacivat, geleneksel ev süslemeleri ve geleneksel Türk el sanatlarından ebru ile tezhip atölyeleri düzenleyecek olan Carrefour Haramidere Alışveriş Merkezi'nin ziyaretçilerine sürprizleri Şeker Bayramı öncesinde de devam edecek.

Carrefour İzmit Alışveriş Merkezi'nde düzenlenecek etkinliklerde ziyaretçiler eski Ramazanların coşkusunu yaşarken eğlenceli bir haftasonu geçirecekler. 

Geleneksel Ramazan eğlencelerinden Karagöz-Hacivat, Aşuk-Maşuk ve kukla tiyatrosu gibi gösterilerin yanında, Carrefour İzmit Alışveriş Merkezi düzenleyeceği atölye çalışmaları ile de çocuklara keyifli saatler yaşatacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

AVM'lerdeki ziyaretçi trafiği salgın öncesine döndü!
  • 02.07.2022 13:28

AVM'lerdeki ziyaretçi trafiği salgın öncesine döndü!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "İnsanların yeniden sosyalle ...

AVM'lerde ziyaretçi sayısı pandemi öncesine yaklaştı!
  • 20.05.2022 10:59

AVM'lerde ziyaretçi sayısı pandemi öncesine yaklaştı!

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Başkanı Alp Önder Özp ...

İsra Holding'den 'V' serisi
  • 24.03.2022 14:37

İsra Holding'den 'V' serisi

İsra Holding, 2022 Vizyonunu ve Yeni Projelerini düzenlediği basın toplantısıyla ...

AVM yatırımcılarından hukuk toplantısı!
  • 05.03.2022 17:38

AVM yatırımcılarından hukuk toplantısı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), Digital Network Alkaş ve Öz ...