maritbet girişmaritbet
 AYD-GfK Türkiye işbirliğinden AVM ziyaretçisi büyüteç altında raporu!

AYD-GfK Türkiye işbirliğinden AVM ziyaretçisi büyüteç altında raporu!

AYD “AVM Ziyaretçisi Büyüteç Altında’’ başlığıyla 2012 yılında AVM’leri ziyaret eden tüketicilerin görüşlerini, tercihlerini, duygularını Organize Perakende Sektörü’ne rehber olması amacıyla araştırıp dördüncü kez kitap haline getirdi

 

AYD  “AVM Ziyaretçisi Büyüteç Altında'' başlığıyla 2012 yılında AVM'leri ziyaret eden tüketicilerin görüşlerini, tercihlerini, duygularını Organize Perakende Sektörü'ne rehber olması amacıyla araştırıp dördüncü kez kitap haline getirdi. AYD – GfK Türkiye işbirliğiyle,     GfK Türkiye'nin araştırma sponsorluğuyla Türkiye genelinde yapılan “AVM ziyaretçisi büyüteç altında IV” araştırması sonuçları 10 Ocak 2013 Perşembe günü AYD tarafından Conrad Otel'de düzenlenen “Algı Konferansı”nda detaylı olarak açıklandı. Konferans, AYD üyeleri, perakende sektörü temsilcileri, danışmanları, tedarikçileri, diğer ilgililer ve medya temsilcilerinin geniş katılımıyla gerçekleştirildi.
 
AYD Algı Konferansı IV, AYD Başkanı Hakan Kodal'ın açılış konuşmasıyla başladı. Konferansın ilk konuşmacısı özel olarak davet edilen ‘Tüketicinin Erkan Abisi' Erkan Çelebi oldu. Daha sonra araştırma sponsoru GfK Türkiye'nin Genel Müdürü Fulya Durmuş'un konuşmasının ardından İş Geliştirme Yöneticisi Hakan Döngel ve Kalitatif Araştırmalar Proje Yöneticisi Yeşim Yaşa'nın sunumlarıyla sürdü.
 
Araştırma, Konferansın araştırma sponsoru GfK Türkiye uzmanlarınca detaylarıyla tüm katılımcılara sunuldu ve yorumlandı. kalitatif ve kantitatif tekniklerden birlikte faydalanılarak yapılan araştırma için kantitatif araştırma kapsamında Türkiye genelinde 20 ilde, 1.565 kişiyle yüz yüze görüşülmüş ve “GfK Shopper Matrix” modeli kullanılmıştır. Kalitatif aşamada ise 
“GfK Sociolog.dx” modeli kullanılarak değişik segmentlerdeki alışverişçi iç görüleri online platformda irdelenmiştir.  (Diğer detaylar için ltf bakınız : GfK Türkiye Basın Bülteni)
 
Konferans GfK CEE-META (Orta ve Doğu Avrupa & Ortadoğu – Türkiye – Afrika) Bölgesel Takım Lideri / INCOMA GfK Genel Müdürü Tomas Drtina'nın ‘Yeni Nesil Alışverişçilerin Perakendeciler Ve AVM'ler Üzerindeki Etkileri' konulu konuşmasıyla sona erdi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İSRA Holding, AYD'nin yeni oyuncusu oldu!
  • 16.12.2022 09:47

İSRA Holding, AYD'nin yeni oyuncusu oldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 13. sü düz ...

AVM'lerdeki ziyaretçi trafiği salgın öncesine döndü!
  • 02.07.2022 13:28

AVM'lerdeki ziyaretçi trafiği salgın öncesine döndü!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "İnsanların yeniden sosyalle ...

"AVM’lere TSE Güvenli Hizmet Belgesi verilecek"
  • 09.09.2020 15:49

"AVM’lere TSE Güvenli Hizmet Belgesi verilecek"

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Hüseyin Altaş, yeni dönemd ...

AVM'ler bayram haftasında saat kaça kadar açık olacak?
  • 08.07.2021 10:15

AVM'ler bayram haftasında saat kaça kadar açık olacak?

AYD Başkanı Hüseyin Altaş, “Talep çok yüksek, 12’ye kadar açmak istiyoruz.” ifad ...