maritbet girişmaritbet
Pronet Akıllı Video ile eviniz artık cebinizde!

Pronet Akıllı Video ile eviniz artık cebinizde!

Türkiye’nin güvenlik alanındaki lider ismi Pronet, Akıllı Video ürünü ile evden çalışan ebeveynlerin içini rahatlatıyor. 

Evlerden çalışma hayatına devam eden veya işe gitmek durumunda olan aileler, artık bakıcıyla evde ya da diğer odada baş başa kalan çocuklarını veya evlerinde yaşayan özel ilgiye ihtiyacı olan aile bireylerini istedikleri an cep telefonundan izleyebiliyor.

Pronet, Pronet Plus alarm sistemine entegre çalışan Akıllı Video sayesinde hem konforu hem güvenliği bir arada sunarak hayatın her alanında kullanıcılarına kolaylık sağlıyor. Yaşanan koronavirüs pandemisi, alışık olduğumuz ve içinde yaşadığımız hayatı değiştirdi. Evler yeri geldi hem iş yeri hem de okul oldu. Pandemi nedeniyle geçtiğimiz dönemlerde yaşanan kısıtlamaların kalkmasıyla hayat normale dönse de pek çok şirket evden çalışma sistemine devam etme kararı aldı. İş hayatında evlerinde devam eden ailelerin de Pronet Akıllı Video hizmeti ile hayatı kolaylaştı.

Hem cep telefonu hem de bilgisayar üzerinden kontrol edilebilen Akıllı Video, evinin bir odasını ofise çeviren ebeveynler ya da evinde özel ilgiye ihtiyacı olan aile bireyleri ile yaşayan kişilerin yaşamlarına devam edebilmeleri adına kolaylık sağlıyor. Akıllı Video kullanıcıları, bir yandan bilgisayar ya da laptop üzerinden iş akışına devam ederken öte yandan diğer odada ödevini yapan ya da bakıcısı ile oyun oynayan çocuğunu kontrol edebiliyor veya evinde hasta olan kişiyi, kendisi tarafından belirlenen alanı ya da alanın tamamını cep ister telefonundan ister bilgisayardan dilediği an izleyebiliyor.


Karşılıklı görüşme özelliğine sahip

Akıllı Video kullanıcılarının evde olmadıkları zamanlarda da akılları evde kalmıyor. Cep telefonları aracılığıyla bir gözleri sürekli evde bakıcısı ile yalnız kalan bebeğinde ya da hasta yakınlarında olan kullanıcılar, Akıllı Video üzerinden kontrol sağlayabiliyor ve böylece içleri rahat ediyor. Kullanıcılar, herhangi bir durum karşısında Akıllı Video sayesinde bakıcı ile sesli iletişime geçip konuşarak müdahale edebiliyor. Yine ev dışında olunan durumlarda ya da evde bilgisayar başında yoğun bir iş temposunda çalışmalarına devam ederken kapının çalması durumunda kimin geldiğini Akıllı Video aracılığı ile kontrol edebilen kullanıcılar, karşılıklı görüşme özelliği sayesinde gelen kişiyle görüşebiliyor.


Akıllı Video nasıl çalışıyor?

Alarm durumlarında veya kullanıcının belirlediği alanlarda meydana gelen hareketler, Akıllı Video kamerasını tetikleyerek kayıt yapmaya başlıyor. Pronet Plus, bu gibi durumlarda olayın 30 saniye öncesinden başlayarak, 50 saniyelik kısa klipler halinde kullanıcının cep telefonuna anlık bildirimler gönderiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Pronet Akıllı Video ile eviniz artık cebinizde!
  • 14.03.2022 11:45

Pronet Akıllı Video ile eviniz artık cebinizde!

Türkiye’nin güvenlik alanındaki lider ismi Pronet, Akıllı Video ürünü ile evden ...