maritbet girişmaritbet
Zekeriyaköy, Maslak, Sarıyer burası başka bir yer!

Zekeriyaköy, Maslak, Sarıyer burası başka bir yer!

Gayrimenkul ve inşaat sektörü Zekeriyaköy- Maslak- Sarıyer aksını sevdi

Türk ekonomisinin lokomotifi inşaat ve gayrimenkul sektörü hızlı çıkışını sürdürüyor. Dünya genelinde de büyük başarılara imza atan Türk inşaat firmaları Türkiye'de özellikle İstanbul'a yoğunlaşmış durumda. Konumu, doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı yatırımcının daima bir numarası olan İstanbul konut projelerinin de gözbebeği konumunda.

Doğal güzellikleriyle herkesi kendisine çeken Zekeriyaköy bölgesi uzun süredir yatırım almaya devam ediyor. 3. Köprü projesinin de büyük değer kattığı Zekeriyaköy'de konutlar yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Merkez Zekeriyaköy

Ortadoğu Grup'un 25 bin 360 metrekare arsa üzerinde inşa ettiği projesi Merkez Zekeriyaköy'de satışlar devam ediyor. 2014 yılı sonunda tamamlanması planlanan proje 106 konuttan oluşmakta. 50 çatı dubleksi, 50 bahçe dubleksi ve 6 tripleks ikiz villanın bulunduğu proje sosyal donatı alanlarıyla da göz dolduruyor.

Sharman Zekeriyaköy

13 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Sharman Zekeriyaköy projesi TS Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. 42 konuttan meydana gelmekte olan projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor. Geniş yeşil alanlara sahip Sharman, bölgenin en iyi projelerinden.

Park One Zekeriyaköy

15 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan ve 41 konuttan meydana gelen proje mimari konseptiyle dikkat çekiyor. 10 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan proje lüks sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor.

Ormanada

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün inşa ettiği Ormanada projesinde 273 konut yer almakta. 220 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor. 300 milyon dolarlık yatırım değeriyle dikkat çeken proje Boğaz ve Maslak hattına 15 dakikalık mesafede inşa ediliyor.

Terrace Vadi

2015 yılı içerisinde teslimleri gerçekleştirilecek olan Terrace Doğa projesi İnanlar İnşaat imzası taşıyor. 25 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan ve 70 konuttan meydana gelmekte olan projede ev almak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Proje lüks sosyal donatıları ve geniş yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor.

Terrace Plus

İnanlar İnşaat'ın Zekeriyaköy bölgesindeki diğer projesi Terrace Plus 2014 yılı sonunda tamamlanacak.13 bin metrekare alana kurulan ve 54 konuttan meydana gelen projede kira getirisinin 4 bin 500 lira ile 5 bin lira arasında olması bekleniyor. Banka kredisi kullanımına uygun olan projede restoran, fitness center, sauna gibi birçok seçenek sunuluyor.

Terrace Doğa

İnanlar İnşaat'ın bölgedeki diğer projesi Terrace Doğa 16 bin metrekare arsa üzerine kuruluyor. 72 dairenin yer almakta olduğu projede 3+1 tripleks villalar bulunuyor. İkiz villa şeklinde tasarlanan projede akıllı güvenlik uyarı sistemi de yer almakta. 2014 yılı içerisinde tamamlanacak olan proje evler kişilerin zevklerine göre tasarlanabiliyor.

Peki Sarıyer projeleri ne durumda?

Sarıyer bölgesi ve yine bu bölgeye bağlı olan Maslak dev projeleriyle dikkat çekiyor. Şehir merkezine, Zekeriyaköy'e göre daha yakın olan Maslak bölgesi hızlı yükselişini devam ettiriyor. Bölgede bulunan diğer projeler ise şöyle;

Vadi İstanbul

Türkiye'nin en önemli gayrimenkul yatırımları arasında yer alan Vadi İstanbul projesi ARtaş İnşaat, Aydınlı ve Keleşoğlu ortaklığında 2 milyar liralık yatırımla inşa ediliyor. SOM ve İki Design tarafından tasarlanan, Teras, Bulvar ve Bahçe olmak üzere 3 etaptan meydana gelen proje alışveriş caddeleri, cadde mağazaları, ofisler, oteller, projeye özel metro seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Proje özellikleriyle Türkiye'nin en önemli konut projeleri arasında bulunuyor.

Eclipse Maslak

Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları markalı dev projesi 22 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Teslimleri Temmuz ayında gerçekleştirilecek olan proje kapsamında 550 konut ve 83 ofis yer almakta. İki Design tarafından tasarlanan Eclipse Maslak projesinde ev almak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuluyor.

Maslak 1453

Ağaoğlu tarafından Emlak Konut GYO arsasında inşa edilmekte olan Maslak 1453 projesi 325 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 4 bin 681 konut ve 533 ticari birimden meydana gelen proje lüks özellikleriyle bölgenin çehresini değiştiriyor. Ağaoğlu Maslak 1453 projesi kapsamında 21-55 kat arası değişen 24 blok bulunuyor. Projede ilk bölüm teslimleri 2015 sonunda, ikinci bölüm teslimleri ise 2016 yılı Eylül ayında yapılacak.

Sarıyer Panorama Life

20 bin metrekare arsaya inşa edilen proje içerisinde 304 konut bulunuyor. Senatör Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmekte olan projede teslimlerin 2014 yılı içerisinde tamamlanması bekleniyor. Dairelerin dışında 22 ticari birimin yer aldığı proje lüks sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Maslak bölgesinde kiralık daire fiyatları uçtu!
  • 09.08.2021 16:11

Maslak bölgesinde kiralık daire fiyatları uçtu!

Maslak bölgesinde yer alan markalı konut projelerinde kiralık dairelere talep yü ...

Maslak'ın genel durumuna pilotun gözünden bakın
  • 30.12.2013 08:52

Maslak'ın genel durumuna pilotun gözünden bakın

Emlaktasondakika.com ekibi olarak Maslak'ın genel görünümünü havadan görüntüledi ...

Yeni yatırımın kalbinde hemen teslim villalar!
  • 30.01.2015 10:26

Yeni yatırımın kalbinde hemen teslim villalar!

Yaşamın başladığı Terrace Doğa projesinde fiyatlar 1 milyon 355 bin liradan başl ...

Eclipse Maslak güncel fiyatları açıklandı
  • 16.12.2014 10:46

Eclipse Maslak güncel fiyatları açıklandı

550 dairenin yer aldığı Eclipse Maslak projesi, Artaş İnşaat tarafından Maslak't ...

İstanbul'un en güzel günleri Ormanada'da başlıyor
  • 20.11.2014 17:32

İstanbul'un en güzel günleri Ormanada'da başlıyor

273 konuttan meydana gelen Ormanada projesinde "İstanbul'un en güzel günleri bur ...

Gülnar Koru Evleri Zekeriyaköy'ü değiştirecek!
  • 14.11.2014 10:46

Gülnar Koru Evleri Zekeriyaköy'ü değiştirecek!

Gülnar Koru Evleri'nde satılan dairelerin fiyatları 455 bin dolardan başlıyor... ...