maritbet girişmaritbet
Maslak bölgesinde kiralık daire fiyatları uçtu!

Maslak bölgesinde kiralık daire fiyatları uçtu!

Maslak bölgesinde yer alan markalı konut projelerinde kiralık dairelere talep yüksek. Merkezi iş alanı olan Maslak'ta, konut ve home ofis tarzı konutlar yoğun ilgi görüyor. 

Son dönemde kiralık konut fiyatlarının hızlı yükselişi, gayrimenkul sektörünün gündeminde. Özellikle merkezi akslara yakın noktalardaki projelere olan talep, rakamların hızla yükselmesini sağladı. İnşaat maliyetlerindeki artış ve yüksek konut kredisi faizleri, arz noktasında yavaşlama ve stokta yer alan konutların satışını duraksatmış olarak gözüküyor.

Maslak bölgesinde Ağaoğlu 1453, Mashattan, Avangart İstanbul, Spine Tower, 42 Maslak, Vadistanbul, Skyland İstanbul gibi çok sayıda projenin hayata geçirilmesiyle birlikte lokasyon genelinde yüksek oranda primler elde edildi. Özellikle Vadistanbul ve Eclipse Maslak projesi, adeta Maslak aksının tarihini yeniden yazdı.

Emlaktasondakika.com olarak Maslak bölgesinde kiralık 2+1 dairelerin piyasasını sizler için araştırdık.

42 Maslak

Maslak bölgesinde hem ticari, hem de home ofis yapısına sahip projelerin başında geliyor. Merkezi nokta ve ulaşım akslarına yakınlığıyla tercih sebepleri arasında yer alıyor. Ofis tercihi sebebiyle de kiraların yüksek olduğu 42 Maslak’ta ortalama 2+1 daireler 22 bin TL ile 24 bin TL civarında kiralanıyor.

Spine Tower

Maslak bölgesinin ikonik yapıları arasında yer alan Spine Tower projesi, bölgede hem konut hem de ticari anlamda ihtiyaçlara cevap veren yapısıyla öne çıkıyor. Projede 2+1 dairelerin kiraları ortalama 15 bin TL ile 18 bin TL arası seviyelerde seyrediyor.

Skyland İstanbul

Eroğlu tarafından hayata geçirilen ve Galatasaray Türk Telekom Stadyumu’nun yanı başında konumlandırılan projede inşaat uzun yıllar boyunca sürmüştü. Yaşamın başladığı projede kiralık 2+1 dairelerin ortalama fiyatları 13 bin TL ile 15 bin TL seviyelerinde ilerliyor.

Avangart İstanbul

Bölgenin yeni hayata geçirilen projeleri arasında yer alan Avangart İstanbul’da eşyalı kiralık 2+1 daire seçenekleri de yer alıyor. Alternatif büyüklükte evlerin bulunduğu projede rakamlar 12 bin TL seviyelerinden başlıyor.

Mashattan

Ağaoğlu Maslak 1453 projesine komşu olan Mashattan, bölgedeki en eski projelerin başında geliyor. Site içerisinde geniş yeşil alana sahip olan projede 2+1 dairelerin kira bedelleri 12 bin TL seviyelerinde.

Ağaoğlu Maslak 1453

İçerisinde yer alan alışveriş caddesi, üniversite gibi alternatiflerle değerlenen Maslak 1453 projesinde de yüksek kiralar dikkat çekiyor. Farklı boyutlarda tasarlanmış blokların bulunduğu projede kiralık 2+1 dairelerde fiyatlar ortalama 8 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor.

Vadistanbul

Maslak bölgesinin tarihini baştan yazan Vadistanbul, hiç kuşkusuz sadece Maslak bölgesinin değil tüm İstanbul’a değer katan projelerin en başında yer alıyor. İçerisinde yer alan AVM ile tüm ihtiyaçlara cevap veren Vadistanbul projesi, doğa ile iç içe yaşama imkanı sunuyor. Satışa çıktığı ilk günden itibaren yoğun talep gören ve yatırımcısına rekor seviyede kazançlar sağlayan Vadistanbul’da 2+1 dairelerin ortalama fiyatları, konut büyüklüklerine göre değişebiliyor.

Eclipse Maslak

Maslak bölgesinin, Avrupa Konutları imzasıyla taçlandığı Eclispe Maslak projesi, hem ofis hem de konut kullanımına uygun yapısıyla tercihler arasında ilk sırada yer alıyor. Alternatif konut tipleri sayesinde tüm ihtiyaçlara cevap veren proje, Avrupa Konutları klasiği olarak yatırımcısına büyük kazançlar sağladı. Kiralık olarak farklı fiyatlamaların bulunduğu projede, hem satın alma hem de kiralama noktasında yoğun bir talep süreci yaşanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Maslak bölgesinde kiralık daire fiyatları uçtu!
  • 09.08.2021 16:11

Maslak bölgesinde kiralık daire fiyatları uçtu!

Maslak bölgesinde yer alan markalı konut projelerinde kiralık dairelere talep yü ...

Maslak'ın genel durumuna pilotun gözünden bakın
  • 30.12.2013 08:52

Maslak'ın genel durumuna pilotun gözünden bakın

Emlaktasondakika.com ekibi olarak Maslak'ın genel görünümünü havadan görüntüledi ...

Eclipse Maslak güncel fiyatları açıklandı
  • 16.12.2014 10:46

Eclipse Maslak güncel fiyatları açıklandı

550 dairenin yer aldığı Eclipse Maslak projesi, Artaş İnşaat tarafından Maslak't ...

Manhattan değil Mashattan! Çok büyük indirim...
  • 19.09.2014 11:05

Manhattan değil Mashattan! Çok büyük indirim...

evdekifirsat.com tarafından Mashattan'da satışa çıkan konutlar yüzde 30 fiyat av ...

Eclipse Maslak 377 bin liradan başlayan fiyatlarla…
  • 30.07.2014 08:01

Eclipse Maslak 377 bin liradan başlayan fiyatlarla…

Artaş İnşaat'ın Maslak bölgesinin değerine değer katan Eclipse Maslak projesi 83 ...

Zekeriyaköy, Maslak, Sarıyer burası başka bir yer!
  • 26.06.2014 11:56

Zekeriyaköy, Maslak, Sarıyer burası başka bir yer!

Gayrimenkul ve inşaat sektörü Zekeriyaköy- Maslak- Sarıyer aksını sevdi ...