maritbet girişmaritbet
TOBB Zeytinburnu projesinde detaylar belli oluyor!

TOBB Zeytinburnu projesinde detaylar belli oluyor!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat-Gül Yapı TOBB Zeytinburnu projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat-Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı, İstanbul'un en önemli arazilerinden olan Zeytinburnu Sahil'deinşa edeceği rezidans, konut, ofis, ticari üniteler ve zengin sosyal yaşam alanlarından oluşacak projesi için ön talep toplamaya başladı. 

Gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıracak projeye imza atanKalkavan Yapı- Hasan Sever İnşaat-Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı;Zeytinburnu Sahili'nde yer alan TOBB arazisinde geliştireceği yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. 

Konut, rezidans, ticari üniteler, ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak ve bölgenin çehresini değiştirecek yeni proje ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi görürken, projenin fiziksel ve sosyal donanımlarını içeren sunumlar, örnek daire ve projeye ilişkin maketin yer alacağı satış ofisinin de yapımı hızla sürüyor. 

Şehrin kalbinde, deniz manzaralı ve ayrıcalıklı bir yaşam!

Eşsiz deniz manzarasına sahip,İstanbul'un önemli merkezilerine yakınlığı ve ana arterlere kolay ulaşım imkanı sağlayan lokasyonu ile ayrıcalıklı ve huzurlu bir yaşamın kapılarını aralayacak proje ön talep avantajlı fiyatlarından yararlanmak isteyenleri bekliyor. 

Telefon: 444 7 034

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOBB Zeytinburnu projesinde detaylar belli oluyor!
  • 13.05.2015 17:13

TOBB Zeytinburnu projesinde detaylar belli oluyor!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat-Gül Yapı TOBB Zeytinburnu projesinde çalışmalar ...