maritbet girişmaritbet
Tema İstanbul’un ortakları TEM trafiğini çözecek

Tema İstanbul’un ortakları TEM trafiğini çözecek

Tema İstanbul’un yatırımcılarından Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığı bir ilke imza atıyor.

Türkiye'nin en büyük ve ilk master planlı özel sektör projesi Tema İstanbul'un yatırımcıları yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı bağlantı yolu bölgenin trafik problemine de çözüm olacak.

Projenin yatırımcılarının girişimiyle bölgedeki yan yol trafiğine kalıcı çözüm üretmek amacıyla geliştirilen bağlantı yolu viyadük ile 4 şeritli yol tek yöne çevriliyor ve Bahçeşehir'e kadar rahat bir ulaşım ağı kuruluyor. Son yıllarda planlanan ve yapımına başlanan Kabataş – Bahçeşehir Metro hattı, Halkalı Marmaray son durağı, 3. Havalimanı hızlı tren hattı ve Halkalı – Kapıkule hızlı tren hattı ile Avrupa yakasında yeni bir merkez özelliği kazanan Atakent bölgesi, TEM Otoyolu genişliğindeki yan yolların da yapımıyla ve Mahmutbey gişelerinin serbest geçiş projesiyle ulaşım açısından son derece avantajlı bir konuma geliyor.

Tema İstanbul'un ortaklarının 100 milyon TL'lik yatırımıyla tamamladığı çevre yollarının yanı sıra köprü ve bağlantı yollarının inşası hızla devam ederken yolların Ekim ayı sonunda hizmete açılması planlanıyor.

BİNBİR ÇEŞİT BİTKİ VE AĞAÇ TEMA İSTANBUL'UN BOTANİK PARKI'NDA

Tema İstanbul'da çocukların ağaçları ve bitki gruplarını tanımaları için ayrılması planlanan 150 bin metrekarelik alanda Botanik Park yer alacak.

Botanik Park içinde yer alan sayısız pek çok ağaç ve bitki Tema İstanbul'un büyük bölümünü çevreleyecek.
Botanik Park çocukların ve site sakinlerinin bitki ailesini tanımalarını, aynı zamanda bitkileri görsel bir zenginlik içinde seyretmelerine olanak sağlayacak.

PRESTİJLİ PROJE AVANTAJLI FİYATLARLA SUNULUYOR

Türkiye'nin en büyük ve ilk master planlı özel sektör projesi Tema İstanbul'un son daireleri metrakaresi 5.650 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı projede tüm daireler hemen teslim olarak satışa sunuluyor.

1.5 milyon metrekarelik Tema İSTANBUL arazisi içerisinde yaklaşık 330 bin metrekarelik bir alan üzerinde konumlandırılan konut alanındaki son daireler, metrekaresi 5.650 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

AİDATLAR METREKAREDE 1.5 TL'NİN ALTINDA

Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarıyla da öne çıkan projede aidatlar 1.5 TL'nin altında tutuluyor.
Tüm özellikleriyle bölgesinde ve sektöründe referans noktası olan Tema İstanbul, sunulan tüm eşsiz yaşam olanaklarına karşılık aidat konusunda çok cimri davranıyor. Tema İstanbul'da sunulan yaşam kültüründe aidatlar, sektörde benzeri görülmeyen rakamlarla en düşük seviyede tutuluyor. Henüz proje aşamasında geliştirilen efektif ve etkin yönetim sistemi ile Tema İstanbul'da aidatlar; 143 TL ile 183 TL arasında belirlendi. Rekor seviyedeki bu düşük aidatlar; sunulan tüm olanakların, sürdürülebilir olmasını sağladığı gibi, diğer özellikleriyle birlikte Tema İstanbul'u ‘en yaşanabilir proje' olarak öne çıkaran somut örneklerden biri niteliğini taşıyor. 

SAĞLIKLI NESİLLER TEMA İSTANBUL'DA YETİŞİYOR

Spora ve sporcuya önem veren Tema İstanbul, içinde barındırdığı dünya standartlarındaki sportif tesisleriyle göz kamaştırıyor. 6.000 metrekarelik spor salonu sitede yaşayan profesyonel sporcuların antrenman yapmasına olanak sağlarken, Tema İstanbul'un sosyal donatı alanları içinde yer alan beş adet açık ve bir kapalı yüzme havuzu, fitness center, kapalı açık spor ve aktivite alanları, çok amaçlı spor sahası, tenis kortları, bisiklet ve yürüyüş parkurları site sakinlerinin hizmetine sunuluyor. 

Ayrıca Tema İstanbul'un 6.400 araçlık kapalı ve 800 araçlık açık otopark alanı, site içerisinde bir çok sosyal aktivitenin gerçekleşmesine imkan sağlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Süleyman Çetinsaya ''Tema İstanbul yüzde 592 prim yaptı''
  • 16.12.2021 11:59

Süleyman Çetinsaya ''Tema İstanbul yüzde 592 prim yaptı''

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Tema İstanbul 2 ve Tema ...

Aydın Ayçenk, Enerji Kimlik Belgesi'ni anlattı
  • 05.05.2017 11:20

Aydın Ayçenk, Enerji Kimlik Belgesi'ni anlattı

Tema İstanbul Genel Müdürü Aydın Ayçenk, "Türkiye Geleceğini Yeniden Tasarlıyor" ...

Aydın Ayçenk, Expo Turkey by Qatar'da ESD'ye konuştu
  • 19.04.2017 18:33

Aydın Ayçenk, Expo Turkey by Qatar'da ESD'ye konuştu

Tema İstanbul Genel Müdürü Aydın Ayçenk, Expo Turkey by Qatar'da Emlaktasondakik ...

Tema İstanbul'dan TEM trafiğini rahatlatacak proje!
  • 08.10.2016 15:35

Tema İstanbul'dan TEM trafiğini rahatlatacak proje!

Tema İstanbul Genel Müdürü Aydın Ayçenk, bölgede yaptıkları yol yatırımlarının 1 ...

Aydın Ayçenk, Dubai’de Tema İstanbul’u anlattı
  • 06.09.2016 15:40

Aydın Ayçenk, Dubai’de Tema İstanbul’u anlattı

Tema İstanbul Genel Müdürü Aydın Ayçenk, Dubai Cityscape Global 2016’da Emlaktas ...

Toprak Sergen, Tema İstanbul'u gezdi!
  • 17.05.2016 14:21

Toprak Sergen, Tema İstanbul'u gezdi!

Dizi, tiyarto ve seslendirme sanatçısı Toprak Sergen, yaşamın başladığı Tema İst ...