maritbet girişmaritbet
Kavanya Koru projesi lanse edildi

Kavanya Koru projesi lanse edildi

Kocaeli’de hayata geçirdiği nitelikli projeler inşa eden Kavanlar, Kavanya Koru ile Kocaeli’ne yeni bir proje daha kazandırıyor.

İnşaat sektöründeki 45 yılı aşkın tecrübesiyle alıcılarına yüksek prim avantajı sunan Kavanlar, İstanbul'un komşusu Kocaeli'de nitelikli bir projeye daha imzasını atıyor. Bünyesinde; Hayal Kahvesi, Symbol Yaşam Merkezi  ve beton tesisleri bulunan Kavanlar Grubu şirketlerinden KVN Yapı A.Ş. İzmit Çayırköy bölgesinde 220 Milyon TL yatırımla hayata geçireceği Kavanya projelerinin ilk halkası Kavanya Koru'yu satışa sundu.

Kavanya projelerinin ‘Koru' etabında 250 konut yer alırken, projenin toplamında 1.500 konut bulunacak.
Kavanya Koru'da lansman dönemine özel olarak fiyatlar, projenin konumu ve donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulurken, daireler 195.000 TL den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Esnek ödeme seçeneklerine sahip Kavanya Koru'da daireler; vade farksız, kefilsiz ve bankasız 60 ay taksit avantajıyla Kocaeli' de yine ilklerin firması Kavanlar ayrıcalığıyla yatırımcılara sunuluyor.

CENGİZ KAVAN; “YOĞUN TALEBİ KARŞILAMAYA YÖNELİK KAVANYA KORU PROJESİNİ GELİŞTİRDİK”

Kocaeli'de karlı bir yatırım projesini daha hayata geçirdiklerini belirten Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan;  “Bölgede bugüne dek hayata geçirdiğimiz projelerimize yatırımcılardan büyük talep geldi ve aldığımız olumlu tepkiler bizleri son derece memnun etti. Son projemizi teslim ettiğimiz günden bugüne yeni bir proje geliştirmemiz noktasında ciddi bir talep alıyorduk. Bu anlamda Kavanya Koru projemizin sürecini hızlandırarak inşa çalışmalarına başladık. Birinci sınıf kalite ve işçilikle hayata geçireceğimiz Kavanya Koru, lokasyon avantajı ile birlikte bölgesine ve yatırımcısına da her geçen gün değer kazandıracak. Estetik mimarisiyle de Kocaeli'de örnek teşkil edecek projemizde lansman dönemine özel fırsatlarla satışlarımızı başlattık. Bulunduğumuz bölge fiyatlarına kıyasla projemizde lüksü ulaşılabilir kılıyoruz ve avantajlı fiyatlarla alıcılara sunuyoruz” dedi.

GENİŞ VE FERAH DAİRELER YER ALIYOR

Kavanya projelerinin ilk etabı Kavanya Koru'da 250 daire yer alıyor.  Modern mimarisiyle bölgeye değer kazandıran ve aile öncelikli yaşam anlayışı ile hayata geçirilen Kavanya Koru'da;  1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 50 bahçe dubleksi, 50 çatı dubleksi ve 150 standart daire yer alıyor. Geniş ve ferah kullanım alanlarının bulunduğu projede daireler, 72 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Estetik mimarisi, konforlu daireleri ve zengin sosyal yaşam alanlarıyla keyifli bir site hayatı sunan Kavanya Koru'da; yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, açık spor tesisleri, süs havuzları, fitness, sauna, çocuklar ve büyükler için açık havuzlar bulunuyor. 

TÜM ULAŞIM AĞLARININ MERKEZİNDE 

Konumlandığı bölgeye prestij kazandıracak Kavanya Koru projesi, merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor. 

İstanbul'un Anadolu'ya açılan kapısı Kocaeli'de yükselen proje; otoyolların, köprülerin,  kavşakların ve raylı sistemlerin çevrelediği bir bölgede yer alıyor.  

İnşa çalışmalarının devam ettiği Kavanya Koru'da teslimler 2020'de yapılacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kavanya Koru'nun maketi görüntülendi
  • 09.05.2018 14:51

Kavanya Koru'nun maketi görüntülendi

Kavanya Koru projesi Kavanlar Grubu bünyesideki KVN Yapı tarafından Kocaeli'de y ...

Burcu Gülener, Kavanya Koru'yu anlattı
  • 09.05.2018 11:39

Burcu Gülener, Kavanya Koru'yu anlattı

Kavanlar Grubu Konut Grubu Başkanı Burcu Gülener, İzmit'de gerçekleşen Kavanya K ...

Cengiz Kavan, Kavanlar projelerini anlattı
  • 09.05.2018 10:43

Cengiz Kavan, Kavanlar projelerini anlattı

Kavanlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, İzmit'de gerçekleşen Kavanya ...

Burcu Gülener Kavanya Koru'yu anlattı!
  • 09.05.2018 10:19

Burcu Gülener Kavanya Koru'yu anlattı!

Kavanlar Grubu Konut Grubu Başkanı Burcu Gülener Kavanya Koru ile ilgili bilgile ...

Kavanya Koru'nun tanıtım filmi yayında!
  • 08.05.2018 16:25

Kavanya Koru'nun tanıtım filmi yayında!

Kavanlar Grubu şirketlerinden KVN Yapı A.Ş. İzmit Çayırköy bölgesinde inşa edile ...

Kavanya Koru örnek dairesi
  • 09.05.2018 11:29

Kavanya Koru örnek dairesi

Kavanya Koru projesi Kavanlar Grubu bünyesideki KVN Yapı tarafından Kocaeli'de y ...