maritbet girişmaritbet
Four Winds Residence'ta hemen teslim 60 ay vade!

Four Winds Residence'ta hemen teslim 60 ay vade!

Taşyapı güvencesiyle yaşama hazır olan Four Winds, yalnızca şehrin merkezinde olmasıyla değil şehrin en seçkin yerinde olmasıyla da dikkat çekiyor

Four Winds Residence, eğlencenin, alışverişin, kültürün ve sanatın da merkezinde olması ile ön plana çıkıyor. 

Four Winds'te her gün, Adalar'dan Tarihi Yarımada'ya kadar uzanan benzersiz bir İstanbul manzarası ile başlıyor. Güneş, Adalar'ın üzerinde yükselirken, masmavi deniz Four Winds'e karşı boylu boyunca uzanıyor. Adalar'dan başlayıp Kalamış Marina'dan Çamlıca Tepesi'ne dokunan, eski İstanbul'dan Yeşilköy sahillerine uzanan benzersiz bir görsel şölen ve 360 derece İstanbul manzarası Four Winds'te sizi bekliyor. Four Winds sakinlerine de, tüm katlarda, balkonlarında kahvelerini yudumlarken bu manzaranın tadını çıkarmak kalıyor. 

ŞEHRİN MERKEZİNDE YEMYEŞİL BİR BAHÇE 

Four Winds, yemyeşil bahçeleri ile Türkiye'de bir ilk olma özelliğini de taşıyor. 44 dönümlük bir arazi üzerine inşa edilen Four Winds'in çok büyük bir bölümü yeşil alanlardan oluşuyor. Bu da demek oluyor ki Four Winds'te yaşayacak olan ayrıcalıklı aileleri, sadece %7'si binalardan oluşan, %93'ü ise tamamen yeşilliklerle kaplı bir yaşam alanı bekliyor. Four Winds'te yeni komşularınız doğa ve yeşil. 

Four Winds'in, sakinlerine sunduğu yeşil alanlar sadece kendi arazisiyle sınırlı değil. 

Four Winds'in çevresinde de birçok park ve yeşil alan bulunuyor. Bağdat Caddesi'nden uzaklaşmadan, çocuklarınızı rahatlıkla götürebileceğiniz, doğa ile buluşabileceğiniz, Özgürlük Park'ın dan Göztepe 60. 

Yıl Parkına, Kalamış Parkı'ndan Yoğurtçu Parkına en güzel yeşil alana sahip parklar hemen yanı başınızda. Deniz havası alabileceğiniz sahil şeridi ise yalnızca birkaç adım ötenizde. Güne enerjik bir başlangıç yapmak ya da günün yorgunluğunu sakin bir yürüyüş ile geride bırakmak için Caddebostan Sahili, Four Winds sakinlerine yalnızca beş dakika uzaklıkta. 

four winds

AYRICALIKLI BİR YAŞAM SUNUYOR 

İç mimarisi, tasarım değeri ve sunduğu yaşam kalitesiyle İstanbul'da yepyeni bir residence dönemi başlatan Four Winds Residence, kişiye özel hizmetler ve Bağdat Caddesi'nin merkezinde doğanın dokusunu hissettiren peyzaj mimarisi ile ideal yaşamı proje sakinlerine sunuyor. Dış cephe ve iç mimari detaylarında en üst düzey uygulamalar ve delüks bir yaşamın hayata geçirildiği Four Winds Projesi, akıllı bina teknolojisinin tüm artılarını barındırıyor.

Tüm katlarda cam açabilmenin ve balkon keyfi yapabilmenin verdiği özgürlük projenin en ilgi çekici unsurlarından biri olarak göze çarpıyor. Deniz ve şehir manzaralı salonlar, her biri başlı başına bir yaşam alanı olan odalar, hayata kolaylık katan giyim odaları, farklı dekorasyon alternatifleriyle sunulan mutfaklar, projenin üst düzey mimari ayrıntıları olarak ön plana çıkıyor. Mekânların iç tasarımı, özel davetlere ev sahipliği yapacak kadar şık, ailece bir sinema keyfi yapabilecek kadar sıcak bir yaşam alanı sunuyor. 

TOPLAM 500 DAİREDEN OLUŞUYOR 

Four Winds Projesi, 4 bloktan ve toplam 500 daireden oluşuyor. 4+1, 3+1 ve 2+1 daire tiplerinin mevcut olduğu projede, metrekareler 117 ile 350 m2 arasında değişiyor. Sakinlerinin bir günü dolu dolu yaşaması ve günün her anından keyif alması için Four Winds'te her şey en ince detayına kadar düşünülmüş. Dileyenler güne keyifli bir sabah koşusuyla başlıyor, dileyenler Bağdat Caddesi'nde lezzetli bir kahvaltı ile... 

Gün bazen havuz başında dinlenerek geçiriliyor, bazen de özel eğitmen eşliğinde fitness salonunda çalışarak... 

Yaz-kış kullanılabilen özel ısıtmalı açık havuz, sağlıklı lezzetler hazırlayan özel profesyonel mutfak ve ekibi, yine Türkiye'de bir ilk olan çocuk fitness'ı gibi birçok ayrıcalıklı hizmetin yanı sıra yeşillikler içinde koşu ve yürüyüş parkurundan fitness salonuna, uzman SPA ve masaj terapistlerinden Bağdat Caddesi'ndeki benzersiz konumuna, keyifli bir gün için ihtiyaç duyulacak her şeye bir arada sahip olma lüksü Four Winds'te. 

“Yepyeni bir yaşam konsepti Stay Well”

 Osman Müftüoğlu'nun kaliteli yaşam felsefesi ile tasarlanan Four Winds, Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor. 

TaşYapı'nın "insana değer veren mimari" anlayışı ile "Kaliteli ve sağlıklı bir yaşam, her şeyden önce yaşadığınız yerden başlar" anlayışını benimseyen Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ve ekibi, ilk kez bir residence projesinde "Stay Well" konseptini hayata geçiriyor. Osman Müftüoğlu ve ekibi önderliğinde; İntermed, Medline, Elemental  Spa ve Pilates Akademi işbirliğiyle hayata geçirilen Four Winds Stay Well; sağlıklı yaşam danışmanlığı, beslenme, fitness, güzellik danışmanlıkları, evde sağlık hizmetleri, hastane randevuları, koruyucu sağlık desteği programları, yıllık sağlık tarama planları, ambulans ve hastane organizasyonları, laboratuar tetkikleri gibi geniş kapsamlı hizmetleriyle "iyi yaşam"ı ayağınıza getiriyor.

osman müftüoğlu

Özel davetler için mutfak ve lounge alanı

Four Winds'te Staywell konseptini yerleştirirken yalnızca sağlık profesyonellerinin rehberliği ile sınırlı kalmadık. Dairelerin her odasındaki iklimlendirme sistemi sayesinde uygun ısı ve nem oluşturuluyor. Güçlü filtrasyon sistemleri kontrolünde temiz hava solunuyor. En üst katta bile pencere açmak mümkün. Gürültü ve ışık ayarı yapılıyor. İyon jeneratörleri ile uyku destekleniyor. Alkali iyon filtrasyonlu su içiliyor. C vitamini duşlarıyla bağışıklık sistemleri de ciltleri de korunuyor. Spa, sauna ve hamam, cilt bakımı ünitesi ve masaj odalarıyla stresi yönetmenin bir başka boyutuna geçiliyor. Aynı zamanda Four VVinds Residence'ta etkinliklerinizi unutulmaz kılacak ayrıcalıklarla size özel bir lounge da yer alıyor. Stay Well mutfağının sağlıklı lezzetleri ile gerçekleştireceğiniz bir toplantı ya da seçkin konuklarınıza vereceğiniz özel bir davet için kullanabileceğiniz 690 m2 büyüklüğünde bir lounge. 

Siz etkinliklerinize ev sahipliği yaparken, çocuklarınızın da zamanlarını en keyifli şekilde geçirmesi için hazırlanan çocuk odası ve bebeğinizin tüm ihtiyaçları ile ilgilenecek bebek odası ile birlikte hayatınıza benzersiz bir kolaylık katacak lounge alanında komşularınızla maç keyfini de birlikte yaşayabilirsiniz. 

60 ay vade ile içinde yaşarken ödeyin 

Ayrıcalıklı ve eşsiz mimarisi ile delüks bir hayatı yaşayacağınız, kendinizi her zaman sağlıklı ve zinde hissedeceğiniz, şehrin tüm enerjisine ortak olacağınız ve benzersiz manzaranın keyfini çıkarabileceğiniz Four Winds Residence, sizi "ilk"lerle tanıştırmaya hazır. Son dokunuşlarda dahil olmak üzere tamamen yaşama hazır olan Four Winds'te, hemen bugün taşınarak ayrıcalıklı ve delüks bir hayata başlayabilirsiniz. Anahtar tesliminin anında yapıldığı Four Winds Reidence'ta, beklemenize gerek kalmadan Taşyapı güvencesi ile peşin ödemesiz 60 ay vade ödeme seçeneklerinden, yaşama başladıktan sonra da yararlanabilirsiniz.

Four Winds Residence İletişim Bilgileri,

Web: http://tasyapifourwinds.com/
Telefon: 444 58 27

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koşuyolu Koru Evleri reklam filmi yayında!
  • 03.11.2016 12:27

Koşuyolu Koru Evleri reklam filmi yayında!

Altunizade'de Taşyapı ile Selçuklu Turizm İnşaat ortaklığında hayata geçirilen K ...

Osman Müftüoğlu bu projeyi öneriyor!
  • 08.10.2014 13:04

Osman Müftüoğlu bu projeyi öneriyor!

Taşyapı imzası Four Winds projesinin reklam filminde sağlıklı yaşam uzmanı Osman ...

Four Winds Residence'ın görüntüsüne havadan bakın!
  • 07.03.2012 18:14

Four Winds Residence'ın görüntüsüne havadan bakın!

Kadıköy Bostancı'da yükselen Four Winds Residence'ın havadan görüntüsü sizler iç ...

EMRULLAH TURANLI RÖPORTAJ
  • 15.12.2011 09:43

EMRULLAH TURANLI RÖPORTAJ

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı ile söyleşi... ...

Armatür sektörü akıllı ürünlerle büyümeyi hedefliyor
  • 26.09.2020 10:32

Armatür sektörü akıllı ürünlerle büyümeyi hedefliyor

Armatür Derneği Başkanı Gökhan Turhan, geçtiğimiz yılı 1,5 milyar dolar ihracatl ...

Kadıköy'deki gökdelenlerle ilgili Yargıtay'dan karar!
  • 06.06.2018 10:44

Kadıköy'deki gökdelenlerle ilgili Yargıtay'dan karar!

Kadıköy'de yeşil alana yapılan 4 gökdelenle ilgili firmanın Kadıköy Belediyesi' ...