maritbet girişmaritbet
Bu kulelerde oturmaya ne dersiniz?

Bu kulelerde oturmaya ne dersiniz?

İstanbul'un dört bir yanında yükselen gökdelenler, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor

Bir “ev”den çok daha fazlasını arıyorsanız eğer, bu projelere mutlaka göz atmalısınız...

Anthill Residence

Muhteşem Bogaziçi ve Haliç'in panoromik görüntülerinin yanı sıra şehrin bitmek bilmeyen enerjik görüntüsünü en güzel algılayan bir konumda modern, şık ve kullanışlı iç mekan tasarımları ile Anthill Residence sadece bir “ev”den çok daha fazlasını bekleyenler için ideal bir yaşam merkezi.

Aura Residence

Kartal'da... Anadolu Yakası'nın yeni çekim merkezi Kartal'da modern yaşam için Tüm daireler güney cepheli... Evimiz hep sıcacık olsun, güneş alsın diyenler için,

Deniz ve ada manzaralı... İstanbul'da oturup Marmara Denizi ve Adalar manzarası keyfinden mahrum olmamak için Aura Residence!

Avrupa Residence

Avrupa Residence lüks bir konut anlayışının yanı sıra, iş dünyasının gereksinimlerini de karşılamaya yönelik olarak çeşitli donatılara sahip olarak tasarlandı. 

Bostancı Pragon Residence

Şehrin merkezinde yepyeni bir yaşam alanı... Şehirden uzaklaşmadan, şehrin olanaklarından mahrum kalmadan, güzel ve güvenli bir site özlemi kuranların hayalleri artık gerçek oluyor. Anadolu Yakası'nın göz bebeği Bostancı'da yepyeni bir yaşam alanı yükseliyor.

Brandium Residence

Ataşehir'in en güzel noktasında, en pahalı projesi olan Brandium Residence'dan yerinizi ayırtmak içni acele edin...

Canan Residence

Canan Residence, İstanbul'un yıldızı parlayan yakasında, Kadıköy'de, Ataşehir'in yakınında yer alıyor. Eşsiz panoramik manzarasıyla bir yandan Marmara Denizi'ni ve Adalar'ı, diğer yandan Çamlıca ve Kayışdağı'nı görüyor. Hem kent merkezinin yanı başında konumlanıyor, hem de Kadıköy'ün doğal güzelliklerine açılıyor. 

DAP Royal

Dap Yapı projesi olarak hayata geçirilen Dap Royal Center, 3.5 metrelik tavan yüksekliğine sahip. Ferahlık hissini artıran ve evin daha geniş algılanmasını sağlayan yüksek tavan uygulaması günümüzde ekonomik koşullar nedeniyle çok az sayıda projede kullanılıyor

Dilman Towers

Kökleri yerde, başları zirvede...

Yeni bir yaşam başlıyor! Geçmişle geleceğin buluştuğu seçkin bir yaşam konsepti Dilman Towers... Yüzyıllık mirasın köklerinden gökyüzüne uzanan bu çok özel proje Teknik Yapı'nın kalite, konfor ve yüksek teknolojisiyle hayat buluyor. Sıradışı bir yaşam standartının ayrıcalığı sizi zirveye taşıyacak..

Dragos Royal Towers

Maksimum konfor, mükemmel manzara

Rezidans hizmetleri dışında fitness center, açık/kapalı yüzme havuzları, tenis ve basketbol sahaları, yürüyüş/dinlenme alanları ve Spa merkezinin bulunduğu projede tüm daireler Kınalı, Heybeli, Burgaz ve Büyükada'nın enfes manzarasına hakim.

Dumankaya İkon

149 metre yüksekliğiyle İstanbul'un en yüksek rezidans projelerinden biri olacak Dumankaya İKON, 41 ve 40 katlı 3 kulenin birleşmesinden oluşuyor.

Varyap Meridian

Batı Ataşehir'de inşa edilen VARYAP MERIDIAN projesi kapsamında 5 kulede 20 ile 61 katlı 1500 konut, 50 bin metrekare kiralık alana sahip bir iş merkezi, 20.000 m2 ofis binası, işletmesi uluslararası bir markaya verilecek 5 yıldızlı otel, kongre ve iş merkezi, ticaret alanları olmak üzere toplam 6 kule ve 3 adet alçak katlı ticari blok yer alıyor.

Kaynak: Habertürk

  • Etiketler:

Yorum Yaz