maritbet girişmaritbet
Çilek Mobilya yeni modellerini MODEF EXPO 2012’de tanıtacak!

Çilek Mobilya yeni modellerini MODEF EXPO 2012’de tanıtacak!

Türkiye’nin uluslararası markası Çilek; 17 yıl önce bebek, çocuk ve genç odalarının uzman markası olarak doğduğu İnegöl’de düzenlenen MODEF EXPO 2012 - Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda, en yeni tasarımlarıyla yerini aldı

 

Türkiye'nin uluslararası markası Çilek; 17 yıl önce bebek, çocuk ve genç odalarının uzman markası olarak doğduğu İnegöl'de düzenlenen MODEF EXPO 2012 - Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda, en yeni tasarımlarıyla yerini aldı.

Çocukların dünyasına hitap eden özel koleksiyonlarını sürekli geliştiren Çilek, 10-14 Ekim 2012 tarihlerinde İnegöl Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarda; ödüllü tasarımı Kara Korsan, kardeş odalarının güvenli ve eğlenceli seçeneği Speedy ile çocukların büyük ilgi gösterdiği araba temalı BiConcept gibi yeni serilerini sergiledi. 

“Çocukların hayallerini gerçekleştiriyoruz”
Belirli bir yaş grubuna özel tasarım ve üretim fikrini hayata geçiren ilk ve tek marka olduklarının altını çizen Çilek A.Ş. Genel Müdürü Muzaffer Çilek, şunları söyledi: “1995 yılında ‘Her çocuğun ve her gencin dünyası ayrı, hayalleri farklı' düşüncesiyle yola çıktık ve hayallerin yaşam bulacağı konsept tasarımlara odaklandık. Çocuk ve gençlerin kendi yaşları, ilgi alanları ve tarzlarına hitap eden odalar tasarlayıp, onlarla hep ortak noktada buluştuk. Bu amaca hizmet için tasarım, malzeme seçimi ve üretim aşamalarımızı ileri çocuk güvenliği standartları ve AB kriterlerine göre yüksek hassasiyetle yürütüyoruz. Hem ulusal hem de uluslararası pazarda çocuk ve genç odalarını hedef alan bir firma olarak dünyanın dört bir yanında mağaza açmayı sürdürüyoruz. Bugün 5 kıta, 66 ülke ve 300 şehirde 444 satış noktası bulunan Çilek ürünleri, 2 milyondan fazla evde kullanılıyor.“

Çilek'in en gizemli koleksiyonu “Kara Korsan”
Çilek'e özel hazırlanan doğal görünümlü ahşap deseni ve rengi ile dolabından karyolasına, çamaşırlığından aksesuar ürünlerine kadar Kara Korsan teması en ince ayrıntılarına kadar işlendi. Karayip rüzgarlarını çocukların odasına taşıyan Kara Korsan serisi; çocukların hayallerini gerçekleştirmek için tasarlandı. Kara Korsan serisinde yer alan korsan, gemi, kılıç ve harita gibi figürler, antik tarzda hazırlanan ‘Black Pirate' isimlikler, yine seriye uygun dolap ve çekmecelerde kullanılan deri kulplarla çocuklar, odalarında en heyecan verici maceraları Çilek kalite ve güvencesiyle yaşıyor.

Hazine sandıklı odada sınırsız hayal gücü
Seride, geniş ve çekmeceli bölmelere sahip “Kara Korsan Üç Kapılı Dolap”, her odaya uyabilecek üç farklı boyuttaki (90x190, 90x200, 120x200) “Kara Korsan Karyola”, kardeş odaları ve dar mekanlar için düşünülmüş, korsan ruhunu iki kat artıran “Kara Korsan Ranza” ile her türlü ihtiyaca cevap verebilen modüller sunuluyor. Define haritası, gizli mesaj ve dümen konsepti ve tasarım ile uyumlu kahverengi kaptan  sandalyesiyle gücünü hissettiren çok amaçlı “Kara Korsan Çalışma Masası ve Ünitesi”, yüksek ve derin raflarıyla“Kara Korsan Kitaplık”, ağaç, metalik detaylar ve deri kulplarla özel tasarlanan, ayrıca ışık kaynağıyla odaya renk katan “Kara Korsan Komodin ve Abajur”, yolunu kaybetmek istemeyen denizcilere “Kara Korsan Tavan Lambası”, hazine sandığı temalı “Kara Korsan Masa Lambası”, define sandığı şeklinde tasarlanan hem oturmak hem de bir şeyler saklamak için tasarlanan puf,“Kara Korsan Sandığı” olarak çok amaçlı kullanıma hizmet ediyor. Açık denizlerde yol alan korsan gemisinin yelkeni gibi odanın havasını değiştiren “Kara Korsan Tül Perde ve Güneşlik” ile de korsan konsepti tamamlanıyor.

Çilek'in yeni araba efsanesi: Speedy
Klasik çizgileriyle geçmişin sıcak izlerini taşıyan, ayrıca anne ve babaların çocukluk kahramanlarından esinlenilerek tasarlanan Çilek'in yeni araba efsanesi Speedy, çocukları çılgın bir yolculuğa davet ediyor.

Speedy ile güvenli ve eğlenceli odaya davet
Odasında bile tarzını konuşturmak isteyen çocuklara göz kırpan Çilek, Speedy koleksiyonu ile her çocuğun kalbinde taht kurmak ve mutlu bir oyuna başlamak için modül ve aksesuarla donattığı odalardaki yerini almaya başlıyor.

Keyifli bir odanın vazgeçilmez parçaları
Çilek'in sınır tanımayan tasarımcılarının özellikle kardeş odaları için hazırladığı, üst üste iki araba yataktan oluşan, güvenli ve eğlenceli “Speedy Ranza”, tüm kitaplar, dosyalar ve albümlerin toplandığı beş bölmeli “Speedy Kitaplık”, raf düzeni ve renkli tasarımıyla dikkat çeken“Speedy Çalışma Masası ve Ünite” raf düzeniyle giysilere ve saklanmak istenen her şeye kolayca bulunabilecek şekilde yer açan, ayrıca iki kapılı görünümünde olmasına rağmen normalden daha derin tasarımıyla dikkat çeken “Speedy Dolap”, işlevsel çekmeceleriyle ortalığı derleyip toplamaya yardımcı olan“Speedy Komodin” keyifli bir odanın vazgeçilmez parçalarını oluşturuyor. 

BiConcept'in spor arabalarında beyaz ve sarı seçenekleri
Araba temalı koleksiyonlarıyla sektöre öncülük eden Çilek, çocukların özel dünyasını kıpkırmızı yarış detaylarıyla donatabileceği BiConcept serisini geliştirerek, renkli seçenekler hazırladı. Kırmızı renkli koleksiyonla büyük ilgi gören Biconcept'te, bu kez beyaz ve sarı renkli araba karyolalar da boy gösteriyor. 

BiConcept serisinde neler var?
Koleksiyonda tam bir spor araba konsepti sunan BiConcept serisinde, LED aydınlatmalı ve kapakları akerdeon şeklinde açılan çelik garaj kapısı görünümlü “SL Biconcept Üç Kapılı Dolap”, anahtarlığına basıldığında özel ses efektiyle LED'li farları yanarken, tamponda bir kırmızı ışığın harekete geçtiği, ayrıca kırılmayan akrilik yan camlarıyla hem güvenli hem de gerçekçi tasarıma sahip  “SL Biturbo Karyola”,  motorsporları ile ilgili her türlü detayın yakıştığı, farklı boyda tasarlanan raflarıyla heyecan verici “Biturbo Carbed Kitaplık”, petrol varili şeklinde tasarlanan “SL Biconcept Komodin”, otomobil tavan rüzgarlığı tasarımıyla“SL BiSpoiler Raf”, gerçek araç konsolu şeklinde tasarlanan, gösterge ve panelleriyle sanki bir aracın sürücü koltuğunda oturuyormuş hissi veren“SL BiConcept Çalışma Masası”, BiCopcept serisinin önemli parçalarını oluşturuyor. 

Benzin pompası şeklinde eğlenceli bir tasarıma sahip “SL BiConcept Çamaşırlık”, en üst çekmecesiyle bir arabanın ön kısmını çağrıştıran“SL BiConcept Çekmece Ünitesi”, kırmızı ve beyaz renklerde“BiCurtain Güneşlik ve Tül Perde” ile kırmızı ve gri renkler üzerine mavi renkli “BiPanel Güneşlik ve Tül Perde” sportif çizgisiyle “BiCase Yatak Örtüsü”, kadran, ready ve stop desenli üç farklı “BiCushion Kırlent”, odanın her yerinde kullanıbilen havalı aksesuar "BiPuff Minder”, ayrıca 5 masa lambası ve sandalye tasarımlarıyla oluşturulan “BiLamb” ve “BiSeat” ile de BiConcept serisi eksiksiz hale geliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çocuk odası dekorasyonunda dikkat edilmesi gerekenler!
  • 22.03.2022 08:41

Çocuk odası dekorasyonunda dikkat edilmesi gerekenler!

Çocukların doğumundan itibaren iyi bir uyku uyuyabildikleri, rahat geceler geçir ...

Çilek, mobilya kategorisinde yılın markası seçildi!
  • 08.12.2021 09:04

Çilek, mobilya kategorisinde yılın markası seçildi!

Çilek Mobilya, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle düzenlenen, müşteri ...

Çilek Mobilya'dan tertemiz ürün, hijyenik teslimat!
  • 24.04.2021 17:07

Çilek Mobilya'dan tertemiz ürün, hijyenik teslimat!

TSE tarafından verilen Güvenli Üretim Belgesi'ne de sahip olan Çilek Mobilya, ür ...

Çilek Mobilya ve Bursa Uludağ Üniversitesi'nden işbirliği!
  • 01.03.2021 16:58

Çilek Mobilya ve Bursa Uludağ Üniversitesi'nden işbirliği!

Çilek Mobilya, AR-GE ve Tasarım Merkezi ekibinin gelişimini ve proje niteliğini ...

Çilek Mobilya, 2020 yılının 'Kaizen'lerini seçti!
  • 23.02.2021 11:57

Çilek Mobilya, 2020 yılının 'Kaizen'lerini seçti!

Yalın Üretim Felsefesi ile israfsız bir üretim yapmayı başaran Çilek Mobilya, ha ...

Çilek, Türkiye’de ilk ve tek FSC belgeli ürün kullanan marka oldu
  • 03.06.2017 12:56

Çilek, Türkiye’de ilk ve tek FSC belgeli ürün kullanan marka oldu

Çilek, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için Dünya Çevre Gü ...