maritbet girişmaritbet
Ferroli Diva kombi 3 farklı kapasite seçeneği ve kullanım kolaylığı sunuyor

Ferroli Diva kombi 3 farklı kapasite seçeneği ve kullanım kolaylığı sunuyor

Ferroli’nin Diva kombisi dijital kontrol panelinden donma korumasına, konfordan yüksek emniyet özelliklerine, güneş enerjisi uyumundan kullanım kolaylığına kadar her şeyi bir arada sunuyor

Ferroli, Türkiye'deki 25.yılında geniş ürün yelpazesiyle her geçen gün değişen ihtiyaçlara yönelik ürünler sunmaya devam ediyor. Teknolojinin sunduğu üstünlükle güvenlik ve çalışma performansını bu yeni ürününde maksimumum seviyeye çıkaran Ferroli, Diva kombiyi 24 kW, 28 kW ve 32 kW'lık üç farklı kapasite seçeneğiyle tüketiciye sunuyor. Paslanmaz çelik brülör ile yüksek yanma verimi sağlayan Diva, düşük gaz emisyon değerleri ile doğa dostu bir ürün, ayrıca yeniden tasarlanmış baca/hava emniyet sistemleri ile daha güvenli. Diva'da, sert kış iklimlerinde karşılaşılan olumsuz durumlara karşı cihazı ve tesisatı güvence altına alan donma koruması bulunuyor. Olası bir durumda otomatik olarak devreye giren donma koruması Türkiye'nin birçok bölgesindeki iklim koşulları açısından önemli bir avantaj oluşturuyor. 92/42 EEC enerji verimlilik direktiflerine göre bu sınıf cihazlar içindeki en yüksek verimlilik seviyesi olan  3 yıldızlı enerji verimlilik seviyesine sahip Diva, kalorifer devresi ve kullanım suyunu ayrı hazırlayan çift eşanjöre sahip.

Dış hava sensörü bağlantı özelliği de bulunan Diva, dışardaki hava sıcaklığına göre modülasyon yaparak enerji tasarrufu sağlıyor. Güneş enerji sistemleriyle entegre çalışarak enerji tasarrufunu artıran Diva'nın arıza oluştuğunda uyarıda bulunan ve bazı arızaları giderebilen kullanım kolaylığıyla tüketici dostu olan dijital ekranlı akıllı kontrol paneli bulunuyor.  

Ekonomi/Konfor” modlarında çalışabilme özelliği olan Diva'da  “Konfor” modunda iken kullanım suyu 45ºC'de eşanjör içinde hazır olarak bekletildiği için tüketiciler kullanma suyunu çok kısa bir sürede temin edebiliyor. “Eco” modunda ise, sadece tüketicinin kullanım suyu talep etmesi durumunda istenilen sıcaklıkta kullanım suyu hazırlanıyor. Bu şekilde yakıt ve sudan tasarruf sağlayan Diva, opsiyonel aksesuar olarak sunulan oda termostatı ile birlikte kullanıldığında ise sunduğu tasarrufu çok daha yukarılara çıkarabiliyor. Ferroli'nin Türkiye pazarına sunduğu en yeni kombi olan Diva, standart 3 yıl garanti ile satılıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koçtaş'tan tasarruf sağlayan kombi bakım önerileri!
  • 27.11.2021 13:58

Koçtaş'tan tasarruf sağlayan kombi bakım önerileri!

Koçtaş uzmanları öncelikli olarak hem olası kombi arızalarının önüne geçebilmek ...

Isıtmada doğru tercih
  • 13.02.2012 16:20

Isıtmada doğru tercih

Avrupa Konutları Mekanik Tesisat Şefi Kerim Akıncı, ısıtma sistemi hakkında bilg ...

ISI YALITIMI
  • 07.12.2011 13:54

ISI YALITIMI

XPS Isı Yalıtım Sanayiciler Derneği Yön. Kur. Bşk. Yrd. Emrullah Eruslu ısı yalı ...

Baymak Duotec Compact ile daha düşük faturalar!
  • 05.10.2020 11:01

Baymak Duotec Compact ile daha düşük faturalar!

Baymak Duotec ve küçük boyutu ile her eve kolayca uyum sağlayan Baymak Duotec Co ...

Vaillant Türkiye’den yeni doğa dostu Green iQ üretti
  • 01.10.2020 10:40

Vaillant Türkiye’den yeni doğa dostu Green iQ üretti

Vaillant Türkiye, çevreci ürünü ecoTEC Exclusive multi yoğuşmalı kombi ile Green ...