maritbet girişmaritbet
Baymak Duotec Compact ile daha düşük faturalar!

Baymak Duotec Compact ile daha düşük faturalar!

Baymak Duotec ve küçük boyutu ile her eve kolayca uyum sağlayan Baymak Duotec Compact kombiler, düşük yakıt sarfiyatı ile cep yakmıyor.

Kompakt boyutlarıyla yerden tasarruf sağlayan, A enerji sınıfı ile yüksek verimlilik sunan, kış aylarının vazgeçilmezi Baymak tam yoğuşmalı kombi ailesi

Türkiye iklimlendirme pazarının öncü markası Baymak, yoğuşmalı kombi ailesiyle tüketicilere konfor ve tasarrufu bir arada sunuyor.

A sınıfı enerji verimliliği özelliğine sahip bol tasarruflu Baymak Duotec ve küçük boyutu ile her eve kolayca uyum sağlayan Baymak Duotec Compact kombiler, düşük yakıt sarfiyatı ile cep yakmıyor, konfor ve yüksek performansı bir araya getiriyor.

Baymak Duotec Compact tam yoğuşmalı kombi; Premix teknolojisine sahip yanma odası ile yüksek verim, paslanmaz sarmal ana eşanjör ve paslanmaz çelik plakalı kullanım suyu eşanjörü ile uzun ömür, birbiriyle modülasyonlu bir şekilde haberleşen gaz valfi, değişken devirli fan ve frekans konvertörlü sirkülasyon pompası ile yüksek konfor, ısıtma ve kullanım suyu devresinde donmaya karşı tam koruma, arıza tespit sistemi ile güvenli kullanım ve sessiz çalışma gibi önemli özellikleri bir araya getiriyor. Duotec serisinin 24, 30, 33, 42, 45 kW olmak üzere 5 farklı kapasite seçeneği bulunuyor. 

Baymak kalitesinden cep yakmayan kombi: Yeni Baymak ECO CT 20 

Baymak tam yoğuşmalı kombi ailesinin yeni üyesi Baymak ECO CT 20, 20 kW ısıtma kapasitesiyle daha düşük ısıtma ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlandı. Yeni tasarımı ve yenilenen teknolojisiyle ECO CT 20 modeli ev ve iş yerleri için yüksek tasarruf sunuyor. ECO CT, Premix yanma teknolojisi ve A sınıfı enerji verimliliğine sahip. ECO CT 20 modelinde kullanılan dijital ekran ve tuş takımı tüketicilere kolay kullanım imkanı sunuyor. 

Ekonomik ECO CT kombi, Premix yanma teknolojisi ile ideal gaz/hava karışımını sağlayarak tasarruf oranını arttırıyor. Ayrıca, ECO CT'de kullanılan paslanmaz çelik eşanjörler, kombinin ömrünü uzatırken, düşük emisyon değerleriyle de çevre dostu olduğunu gösteriyor. Baymak kombilerin Baymak akıllı oda termostatlarıyla kullanımında tasarruf oranı %30'lara kadar çıkabiliyor. 

Konforlu ve ayrıcalıklı: idee Tam Yoğuşmalı Kombi 

Ultra sessiz idee tam yoğuşmalı kombi, özel tasarım susturucusu sayesinde sadece 46 dB* ses seviyesinde çalışarak konforunuzu artırıyor. Yüksek sıcak su debisi özelliği ile konforlu kullanım sağlayan idee, küçük boyutu ile evin her yerine monte edilebiliyor. idee'nin çevre dostu teknolojisi de enerji verimliliğini maksimuma taşıyor.

Kablosuz Programlanabilir Oda Termostatı: Baymak Logi Pro 

On/off çalışma prensibi ile tüm kombi modelleri ile kullanılabilen, evi sadece gerektiği kadar ısıtarak enerji tasarrufu sağlayan Baymak Logi Pro hayatı kolaylaştırıyor. Logi Pro kablosuz programlanabilir oda termostatı ile evin sıcaklığı evin içinde istenilen yerden ayarlanabiliyor. 
Kullanıcı dostu Logi Pro akıllı oda termostatı; büyük LCD ışıklı ekranı ve dokunmatik tuşları ile şık bir görünüm sunarken, günlük / haftalık programlarında konfor, ekonomi ve tatil modu seçeneklerini kullanıcıları ile buluşturuyor. Geniş dijital ekranı sayesinde açıkça görülen pil durumu, tuş kilidi, sıcaklık değerleri ile her yaştan tüketicinin ürünü zorlanmadan kullanmasına olanak tanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Baymak, “Yeşil Ofis Diploması”nı almaya hak kazandı
  • 19.04.2022 11:25

Baymak, “Yeşil Ofis Diploması”nı almaya hak kazandı

Baymak "Yeşil Ofis Diploması"nı alarak sürdürülebilir gelecek hedefleri yolunda ...

Baymak, geçen yıl 14 bölgede ısı pompası eğitimi verdi
  • 01.02.2022 17:35

Baymak, geçen yıl 14 bölgede ısı pompası eğitimi verdi

Baymak, 2021 yılında Türkiye’nin 14 ayrı bölgesinde bayi ve teknik servislerine ...

Baymak 2021’de ihracatta dolar bazında yüzde 38 büyüdü
  • 24.01.2022 10:36

Baymak 2021’de ihracatta dolar bazında yüzde 38 büyüdü

İklimlendirme sektörünün öncü markası Baymak, 2021 yılında da sürdürülebilir büy ...

Koçtaş'tan tasarruf sağlayan kombi bakım önerileri!
  • 27.11.2021 13:58

Koçtaş'tan tasarruf sağlayan kombi bakım önerileri!

Koçtaş uzmanları öncelikli olarak hem olası kombi arızalarının önüne geçebilmek ...

Baymak'tan kombi bakımının püf noktaları!
  • 27.10.2021 10:29

Baymak'tan kombi bakımının püf noktaları!

Baymak'ın tüm kombi modellerine uygun olarak hazırladığı “16 Adımda Kombi Bakım ...