maritbet girişmaritbet
Londra City Road Otel Çuhadaroğlu’nu tercih etti

Londra City Road Otel Çuhadaroğlu’nu tercih etti

S.G.P. Contracts Limited tarafından inşa edilen City Road Oteli’nin alüminyum sistemleri Çuhadaroğlu tarafından hayata geçiriliyor

Avrupa'dan Rusya'ya, Türki Cumhuriyetler'den Orta Doğu ve Kuzey Afrika'ya yüzlerce projede imzası bulunan Çuhadaroğlu, yurt dışında yeni bir proje daha gerçekleştiriyor. Cephe mimarisiyle bölgedeki mevcut yapılardan farklılaşan Londra'daki City Road Oteli'nde yaklaşık 10 bin metrekare cephe alanı üzerinde Çuhadaroğlu sistemleri uygulanacak. İnşasına 2013 yılının Haziran ayında başlanan ve 2014 yılının Mayıs ayında tamamlanması planlanan City Road Oteli projesinin cephe işleri uygulaması, Çuhadaroğlu Grup şirketlerinden Çuhadaroğlu Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından tamamlanacak.

HKR Architects tarafından tasarlanan ve dikkat çekici bir mimariye sahip olan City Road Oteli'nin lobisinin yer aldığı giriş cepheleri cam finlerin taşıyıcı olduğu cam cephelerden oluşmakta olup oldukça şeffaf ve zarif bir görünümde. Otel odalarının yer aldığı üst katlar ise farklı desenlerdeki baskılı camlar, yer yer kullanılan menfezler ve paralelkenar formundaki panellerden oluşuyor.

Farklı mimarisiyle oldukça ilgi çeken bir otel olan City Road Oteli projesiyle ilgili olarak Çuhadaroğlu Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Kenan Aracı “Proje oldukça ince detaylara sahip. Bizi tercih etmeleri kalite standartlarımızın Avrupa ülkesi standartlarını yakaladığımızın en güzel örneği. Bizim için stratejik öneme sahip Fransa, Almanya, İngiltere, gibi gelişmiş Avrupa ülkelerindeki iş kalitemiz bu tarz hassasiyet gereken işlerde bizi farklılaştırıyor. Şirketimiz için yeni bir prestij projesi olacağına inanıyoruz. Tamamen yerli mühendislik ve yerli üretimle İngiltere'de bu işin cephesini anahtar teslim olarak gerçekleştireceğiz. Dış pazarlarda böyle projeler yüklenmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Londra City Road Otel Çuhadaroğlu’nu tercih etti
  • 12.11.2013 10:51

Londra City Road Otel Çuhadaroğlu’nu tercih etti

S.G.P. Contracts Limited tarafından inşa edilen City Road Oteli’nin alüminyum si ...