maritbet girişmaritbet
Bellona, Ukrayna’da en kaliteli üreticiler arasında yerini aldı!

Bellona, Ukrayna’da en kaliteli üreticiler arasında yerini aldı!

Ukrayna'daki fabrikasında kısa bir süre önce üretime başlayan Türk mobilya şirketi Bellona, ülkenin en kaliteli üreticileri arasına girdi

 

Ukrayna'daki fabrikasında kısa bir süre önce üretime başlayan Türk mobilya şirketi Bellona, ülkenin en kaliteli üreticileri arasına girdi.

Ukrayna'nın bağımsızlığının 21. yıldönümü münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı himayesinde 14-17 Ağustos 2012 tarihleri arasında gerçekleşen 'Renkli Ukrayna' adlı fuarda, ülkedeki yerli ve yabancı en iyi üreticilere ödüller verildi.

Kurulan bir devlet komisyonu tarafından ülkedeki bütün ürünlerin incenlediği yarışmanın ödülleri sosyal politikalardan sorumlu Başbakan Yardımcısı Sergey Tigipko'nun da katıldığı 'Renkli Ukrayna' fuarında hak sahiplerine takdim edildi. Bellona'nın Ukrayna'da ürettiği; metal karkaslı kanepe Ekol, bazalı yatak modeli Active ve yaylı Stressfree yataklar kendi kategorisinde ülkenin en iyi yerli ürün ödülünü aldı. Devlet komisyonu tarafından verilen ödül Bellona Ukrayna Genel Müdürü Mustafa Karamemiş'e sunuldu. Karamemiş, Cihan'a yaptığı açıklamada; "Ukrayna'da fabrika kurmamızın önemli sebeplerinden bir tanesi Ukrayna halkına estetik ve kaliteli mobilyayı sunmaktı. Ülke bölgesel pazardan bir tanesi, Türkiye ile Ukrayna arasının coğrafi yakınlığı ticaretin gelişmesinde önemli rol oynuyor. 2011 yılı başında Ukrayna'da yatırım kararı aldık. Bir yıl gibi kısa bir sürede üretime başladık. Şimdi ülkede en çok tercih edilen mobilya markası haline geldik. Ukrayna'daki yetkililerden böyle anlamlı bir ödülü aldığımız için mutluyum." dedi.

2013 SONUNA KADAR 200 SATIŞ NOKTASI

Üretim kapasitesini artırma, pazarlama ve mağazacılık faaliyetlerine ağırlık verdiklerini belirten Mustafa Karamemiş başta başkent Kiev olmak üzere, Kırım Özerk Cumhuriyeti, Odesa, Harkiv, Donetsk, Zaporoj, Herson, Nikolayev ve Vinnitsa gibi bölgelerde 44 mağaza açtıklarını ifade etti. Ukraynalıları estetik ve kaliteli mobilya ile buluşturmak amacı ile yola çıktıklarına vurgu yapan Genel Müdür, Bellona'nın 2012 sonunda 80, 2013 sonu hedefinin ise 200 satış noktasına ulaşmak olduğunu söyledi. Şirketinin, tanıtım atağına hazırlandığını aktaran Karamemiş, eylül ve aralık ayında Ukrayna'da mobilya konusunda yazılı, görsel ve açık hava reklamlarına başlayacaklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Amerikalılar ev eşyalarında Türk ürünlerini tercih etti
  • 18.01.2021 10:17

Amerikalılar ev eşyalarında Türk ürünlerini tercih etti

Pandemide evdeki eşyaları yenileyen Amerikalıların tercihi Türk ürünleri oldu. H ...

Türkiye’nin en büyük mobilya mağazası açıldı
  • 16.06.2014 13:53

Türkiye’nin en büyük mobilya mağazası açıldı

Ankara’daki 45’inci, toplamda ise 747’nci mağazasını Etimesgut’ta açan Bellona, ...

Boydak Holding, İSMOB’a üç markayla katılıyor
  • 28.01.2014 12:34

Boydak Holding, İSMOB’a üç markayla katılıyor

Boydak Holding mobilya markaları, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olan ‘İstan ...

Bellona Ankara Mamak’ta 742. mağazasını açtı
  • 23.11.2013 15:58

Bellona Ankara Mamak’ta 742. mağazasını açtı

Bellona mağazalaşma atağını sürdürerek 742. şubesini Ankara Mamak’ta açtı ...

Bellona bir günde 2 mağaza açtı
  • 09.11.2013 15:47

Bellona bir günde 2 mağaza açtı

Mağazalaşma atağına hız kesmeden devam eden Bellona, İstanbul Çekmeköy ve Üsküda ...

Bellona'dan evsel dönüşüm kampanyası! 600 TL'ye varan indirim!
  • 07.04.2013 14:00

Bellona'dan evsel dönüşüm kampanyası! 600 TL'ye varan indirim!

Bellona'nın "Evsel dönüşüm kampanyası" kapsamında 600 TL'ye varan indirimler sun ...