maritbet girişmaritbet
Bellona Ankara Mamak’ta 742. mağazasını açtı

Bellona Ankara Mamak’ta 742. mağazasını açtı

Bellona mağazalaşma atağını sürdürerek 742. şubesini Ankara Mamak’ta açtı

Mağazalaşma atağına hız kesmeden devam eden Bellona, 742. mağazasını Ankara Mamak'ta açtı. Ankara Mamak Bellona mağazasının açılış töreninde konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Boydak, Bellona'nınAnkara'daki 44'üncü, Türkiye genelindeki 742. mağazasını açtıklarını belirterek, “Bellona bu yıl Türkiye'de 54, yurtdışında ise 18 yeni mağaza açtı. Genç, dinamik ve tasarım odaklı markamız Bellona ile sadece Türkiye'de değil; dünyanın önemli pazarlarındaki yaygınlığımızı da artırıyoruz” dedi. Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine her zaman zevkli alternatifler sunan Bellona, mağazalaşma atağını sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda sırasıyla İstanbul ve Osmaniye'de yeni mağazalarını açan Bellona, 23 Kasım 2013 tarihinde ise Ankara Mamak'ta yeni mağazası ile müşterilerine hizmet vermeye başladı. Bellona Ankara Mamak mağazasının açılış törenine Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Boydak,Pazarlama Müdürü Bülent Alıcı ile çok sayıda davetli katıldı. 

“2013'te 54 yeni mağaza açtık, yurtdışı mağaza sayımızı 100'e ulaştırdık”

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Boydak, açılış töreninde yaptığı konuşmada Bellona olarak sektörde hızlı büyümelerini sürdürdüklerini belirterek, “Bu yıl Türkiye'de 54 yeni mağaza açtık. 2014 yılında ise 40 yeni mağaza açmayı planlıyoruz. Başkent Ankara bizim için önemli bir lokasyon, burada 44 mağazaya ulaştık” dedi. Yurtdışı mağazalaşma atağına da devam ettiklerinin altını çizen Mustafa Boydak, “Halen yurtdışında 20 ülkede Bellona mağazalarıyla faaliyet gösteriyoruz. Bu yıl İngiltere, Hollanda, Rusya, Azerbaycan, Türkmenistan, Bosna Hersek'te 18 yeni mağaza açarak yurtdışındaki mağaza sayımızı 100'e ulaştırdık. 2014 yılı Rusya ve Ukrayna'da büyük çaplı üretim yatırımlarına yenilerini eklemeyi amaçlıyoruz”dedi.

Mustafa Boydak; Bellona'da hedef % 15

Türkiye'de mobilya sektörünün toplam büyüklüğünün yaklaşık 9 milyar dolara ulaştığını belirten Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Boydak, Boydak Mobilya Grubu'na bağlı İstikbal, Bellona ve Mondi markalarıyla daima sektörün büyüme ortalamasının üzerinde bir performans sergilediklerini, 2013 yılını da bu trendi doğrulayan bir oranla, yüzde %12 ile tamamlayacaklarını açıkladı. Grup markaları içinde Bellona'nın özellikle yeni ev kuran müşteri kitlesinde ayrıcalıklı yeri olduğunu ifade eden Boydak, “Bellona olarak 2014 yılında da sahip olduğumuz enerji, bilgi birikimi, altyapısı ile markamızın genç ve dinamik yapısıyla sektörden daha da fazla büyüyeceğimizi öngörüyoruz. Bu paralelde gelecek yılki büyüme hedefimizi %15 olarak belirledik'' diye konuştu. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Amerikalılar ev eşyalarında Türk ürünlerini tercih etti
  • 18.01.2021 10:17

Amerikalılar ev eşyalarında Türk ürünlerini tercih etti

Pandemide evdeki eşyaları yenileyen Amerikalıların tercihi Türk ürünleri oldu. H ...

Türkiye’nin en büyük mobilya mağazası açıldı
  • 16.06.2014 13:53

Türkiye’nin en büyük mobilya mağazası açıldı

Ankara’daki 45’inci, toplamda ise 747’nci mağazasını Etimesgut’ta açan Bellona, ...

Mustafa Boydak 'Irak mağazalarımızda sıkıntı yok'
  • 15.06.2014 14:15

Mustafa Boydak 'Irak mağazalarımızda sıkıntı yok'

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Boydak, Irak mağazalarında sıkıntı ol ...

Boydak Holding, İSMOB’a üç markayla katılıyor
  • 28.01.2014 12:34

Boydak Holding, İSMOB’a üç markayla katılıyor

Boydak Holding mobilya markaları, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olan ‘İstan ...

Bellona Ankara Mamak’ta 742. mağazasını açtı
  • 23.11.2013 15:58

Bellona Ankara Mamak’ta 742. mağazasını açtı

Bellona mağazalaşma atağını sürdürerek 742. şubesini Ankara Mamak’ta açtı ...

Bellona bir günde 2 mağaza açtı
  • 09.11.2013 15:47

Bellona bir günde 2 mağaza açtı

Mağazalaşma atağına hız kesmeden devam eden Bellona, İstanbul Çekmeköy ve Üsküda ...