maritbet girişmaritbet
Yazlıkta sezonu açıldı! İşte yazlık fiyatları

Yazlıkta sezonu açıldı! İşte yazlık fiyatları

Bahar aylarında konut pazarının hareketlenmeye başlamasıyla birlikte, tüketiciler yazlık arayışlarını da hızlandırıyor. Havaların ısınmaya başladığı bugünlerde 'yazlıkçılar' için cazip konut projelerini araştırdık

Yaklaşan yaz öncesinde konut pazarı hareketlenmeye başladı. Merkez Bankası'nın munzam karşılıkları artırması ve karşılıklara faiz ödenmesini askıya alması sonucunda bankaların maliyetleri artarken, tüketici kredilerinde faizler de artmaya başladı. Uzmanlara göre faizler önümüzdeki dönemde biraz daha artabilir. Mevcut faiz oranlarından yararlanmak isteyen tüketiciler için her bütçeye uygun yazlık konut projelerini derledik...

Alaçatı'da bahçeli taş evler 225 bin euro
VERYERİLER İnşaat'ın Alaçatı'da yaptığı 'Köy İçi Taş Evler' projesinin ilk etabında yer alan evlerin yüzde 90'ı satıldı. Haziran'da teslimatların yapılacağını söyleyen Veryeriler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alpan Veryeri, ikinci etaba başlayacaklarını söyledi. 2+1, 3+1, 4+1 gibi seçeneklerle satışı yapılan projedeki fiyatlar 225-350 bin euro aralığında değişiyor.

İnşaat projeleri boyutlu izlenecek
100'e yakın sektörden 35 bin mekanı ve 4 bin binayı 3 boyutlu olarak Google Earth üzerinde sergileyen 3DLocationEarth.com, inşaat sektörüne yönelik yeni bir uygulama başlattı. Uygulama ile artık konut projelerinin temelden teslimine kadar bütün yapım aşamaları, dönemler halinde 3 boyutlu olarak 3DLocationEarth.com üzerinden sergilenebilecek. Bu sayede maketten daire alan tüketiciler de, projenin o anda ne durumda olduğunu, inşaat alanına gitmeden oturdukları yerden, 3 boyutlu olarak inceleme şansına sahip olacak.

Terrace Bahçe'de teslimat yapıldı
İnanlar'ın Ocak 2010'da başlattığı Zekeriyaköy'deki projesi Terrace Bahçe, sahiplerine teslim edildi. Terrace Bahçe, az katlı butik site konsepti ile diğer projelerden ayrılıyor. Konut sahiplerine müstakil ev konforu da sunan Terrace Bahçe, konseptinin yanı sıra tasarımı ve konumu itibarıyla de önem kazanıyor.

Gölköy Mavi Evler denize 300 metre
E Yapı'nın inşa ettiği Gölköy Mavi Evler' tüm yazlıklar 3 oda 1 salon ve 180 metrekare. 350-375 bin TL fiyat aralığında satışa sunulan Gölköy Mavi Villaları denize 300 metre mesafede.

Bodrum Kolat'ta 3+1 300 bin TL
BODRUM Kolat Yazlık Projesi'nde 3+1 daireler 300 bin TL'ye, 170 metrekare 4+1'ler 550 bin TL'ye satılıyor. Mayıs ayında teslim edilmesi planlanan Kolat Evleri 4 Projesi, 33 blok ve 63 bağımsız bölümden oluşuyor. 8 bin metrekare arazi üzerine kurulu sitede 2 adet yüzme havuzu, fitness center bulunuyor. Gündoğan koyu manzaralı proje, Bodrum'a 19 kilometre mesafede.

Ukra'dan şimdi al ağustosta öde
UKRA İnşaat, Beylikdüzü'nde yükselen Ukra City için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında tüketiciler, ödemeleri ağustos ayında başlayacak şekilde %  75'e kadar banka kredisi kullanabiliyor. % 25'lik peşinat ise faiz ve vade farkı olmaksızın 1 yıl içerisinde tamamlanabiliyor. Kampanyada peşin alımlara da % 10 fiyat indirimi uygulanırken, ikinci ev alımlarında ise toplam indirim % 15'e ulaşıyor.

Doğa Hanımeli'nde son iki daire
DOĞA Gayrimenkul'un  Bodrum'un Hebilkoyu'nda hayata geçirdiği ' Doğa Hanımeli' projesinde 29 blok ve 59 daire bulunuyor. Ancak projede 2 daire dışında tüm konutlar satılmış. Dairelerin fiyatları ise 450 bin dolar ve 600 bin dolar.

İkinci etaptaki fiyatlar 120 bin eurodan başlıyor
ALAÇATI Körfezi'ndeki Port Alaçatı projesinde 500 yeni konut yapılıyor. 2 bin 400 dönümlük arazi üzerine kurulan ilk etapta 25 konut 90-600 bin euro arası fiyatlarla satıldı ve sahiplerine teslim edildi. 2'nci etaptaki Yamaç Evler'de ise fiyatlar 120-850 bin euro arasında değişiyor. Port Alaçatı'nın 2'nci etabında 4 blokta 30 apartman dairesi, 11 blokta 35 sıra ev, 10 müstakil villa var.

Bodrum Gümüşlük'te deniz  manzaralı yazlık 110 bin TL
MARİNA İnşaat'ın Bodrum Gümüşlük'te hayata geçirdiği Silverbay Evleri 36 konuttan oluşuyor. Denize 500 metre mesafede bulunan ve tüm evlerin deniz manzaralı olduğu projede sadece 10 konut satışta. Projedeki 36 konut 55 metrekarelik 1+1'ler,  81 metrekarelik 2+1`ler, 115 metrekarelik 2+1'ler ve 130 metrekarelik 3+1'ler şeklinde tasarlanmış. Evlerin fiyatı ise 110 bin ila 350 bin TL arasında değişiyor.

Kaynaklar Köyü'nde 630 metrekare villa
AYDIN Çeşme Otoyolu'nun kesişme noktasında yer alan Kaynaklar Konakları, 4 ayrı adada toplam 135 adet villadan oluşuyor. Sem Mühendislik tarafından hayata geçirilen projede villaların fiyatı 800 bin TL-2 milyon 50 bin TL arasında.

 Kaynak: Akşam

  • Etiketler:

Yorum Yaz