maritbet girişmaritbet
Suv Yapı Mi'Costa'da rezidansların fiyatını gizli tutuyor

Suv Yapı Mi'Costa'da rezidansların fiyatını gizli tutuyor

Yelkenli güvertesinden esinlenen mimarisiyle dikkat çekerken, 'deniz* olmadan yaşayamam' diyenleri de hedefliyor

SUV Yapı, 'deniz olmadan yaşayamam' diyenler için Çeşme Boyalık Koyunda denize sıfır 24 rezidans dairesi ve 6 villa yapıyor. Mi'Costa Boyalık Residences isimli projenin yapımına Aralık 2010'da başlandı. Geniş bir alana yayılan Çeşme'de her yere yakın olmanın ayrıcalığını sunan konumu, doğanın içinde çevreye maksimum fayda anlayışıyla Mi'Costa Haziran 2012 tarihinde teslim edilecek.

Proje Urasxdilekçi mimarlık ofisi tarafından bir güvertesinden esinlenilerek ve doğanın renklerini en iyi yansıtan beyaz esas alınarak tasarlandı. 5 kat yüzde 99 imar izni olmasına rağmen, doğal yapıyı bozmayan 3 kata yayılan, yüzde 60 imar ile nefes alan, hayat veren bir proje olarak planlanan Mi'Costa'da rezidansların fiyatı gizli tutuluyor.

Deniz suyunu dönüştürecek

Projede ayrıca enerji tasarrufu yapan, deniz suyunun kullanım suyuna dönüştürüldüğü Cosmos teknolojisi kullanılacak. Rezidans sakinlerine ait 2'şer araçlık kapalı otopark sunulacak. Mi'Costa sakinlerinin kullanımına ayrılmış kumalı ve tik iskelesi de ayrıcalıklar arasında yer alıyor. Projede sadece kendi sakinlerine ve onların misafirlerine hizmet verecek restoranlar, SPA merkezi, spor salonu ve havuzlar bulunuyor.

Kaynak: Selma ŞENOL / Bugün

  • Etiketler:

Yorum Yaz