maritbet girişmaritbet
Myndos Bodrum Evleri’nde 175 bin euro’ya daire!

Myndos Bodrum Evleri’nde 175 bin euro’ya daire!

29 dairenin bulunduğu Myndos Evleri’nde fiyatlar 175 bin ile 400 bin euro arasında değişiyor Ege'nin en güzel yazlık mekanlarından Bodrum'da yapılan yazlık projelerden Myndos Bodrum Evleri geleneksel Bodrum mimarisinden esinlenilerek hayata geçirildi

 

Adını Halikarnas'ın tarihine tanıklık eden Bodrum'un ünlü Myndos, Kapısı'ndan alan Myndos Bodrum Evleri projesi Bodrum'u kapısını yeni yazlıkçılara açacak. 29 dairenin bulunduğu Myndos Evleri'nde fiyatlar 175 bin ile 400 bin euro arasında değişiyor Ege'nin en güzel yazlık mekanlarından Bodrum'da yapılan yazlık projelerden Myndos Bodrum Evleri geleneksel Bodrum mimarisinden esinlenilerek hayata geçirildi.
 
Ay Tek Mimarlık tarafından yapılan  Myndos Evleri'nde 6 farklı tipte toplam 29 daire bulunuyor.  Myndos Evleri'nde daire fiyatları 175 bin euro'dan başlayıp 400 bin euroya kadar çıkıyor. Bodrum'a yürüme mesafesindeki  Bodrum Myndos Evleri'nde butik rezidans hizmeti verecek.
Ev sahiplerinin otel hizmetlerinden yaralanabileceği  Myndos Evleri Bodrum lavanta ağaçları ve beyaz çakıl taşları ve begonvillerle süsleniyor. Yazlık ve ikincil konut olarak kullanılabilecek  Bodrum Myndos Evleri'nde ev sahiplerinin hiçbir detayla uğraşmaması için profesyonel site yönetimi tarafından yönetilecek. Myndos Evleri'nde temizlik, teknik servis, havuz- bahçe bakımı ve güvenlik hizmetleri verilecek.

"VALİZİNİ AL GEL'
Bodrum Myndos Evleri'nde yazlık sahiplerinin yaz tatillerinin bir bölümünü ev bakımı ile geçirmesini de engellenerek "Sadece valizinizi alıp gelin" sloganı ile satış yapılacak.  Myndos Bodrum Evleri'nde açık yüzme havuzu, fıtness merkezi, güneşlenme terasları gibi sosyal aktivitelerinin yanı sıra 2 bin metrekare bahçe sürekli sıcak su, ısı yalıtımı, teraslarda ısı, su ve nem yalıtımı bulunuyor.
Denizi seven ve teknesi olan ev sahiplerinin de düşünüldüğü  Myndos Evleri Milta Marina'ya 800 metre uzaklıkta bulunuyor. Yazlık konseptine uygun olarak hazırlanan  Bodrum Myndos Evleri'nde panjur ve doğramalar, masif kestane ağacından seçildi . Bodrum güneşine dayanacak şekilde 3 kat lamine edilerek üretildi. Split klimaların da hazır olarak sunulduğu evlerde, yer kaplamalarında ithal, ahşap lamine parke kullanılırken, banyo kaplamalarında cam mozaik tercih edildi. Evler hazır mobilyalı olarak satışa sunuluyor.
Kaynak: Sabah Emlak
 
 

Myndos Bodrum Evleri iletişim bilgileri
Web: www.myndosbodrumevleri.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 27455 60

  • Etiketler:

Yorum Yaz