maritbet girişmaritbet
Mavi Bayrak Okaliptüs Evleri'nde 225 bin liraya!

Mavi Bayrak Okaliptüs Evleri'nde 225 bin liraya!

Bodrum Turgutreis’de yapılan Mavi Bayrak Okaliptüs Evleri'nde daire büyüklükleri 80 ile 130 metrekare arasında değişirken fiyatlarda 225 bin TL'den başlayarak 460 bin TL'ye kadar yükseliyor

 

28 yıldır Bodrum'da hayata geçirdiği 2 binin üzerindeki gayrimenkul portföyü ile dikkat çeken Mertcan Tasarım Mimarlık aynı zamanda sınırlı sayıda ürettiği projeleri ile de ön plana çıkıyor.

Mavi Bayrak Okaliptüs Evleri, Mavi Bayrak Mavi Park Evleri, Elit Lotus Bağla, Regnum Bargilya Tuzla, Tuana Bodrum Gümbet, Yelken Otel Kadıkalesi, Regnum Eksana Evleri Bodrum, Fuga Yaz Gündoğan, Golden Panaroma Turgutreis, Altın Beach Turgutreis ve Bodrooms in Feza Tuzla.

Mavi Bayrak Okaliptüs Evleri'nde 225 bin liraya!
5 bin 850 metrekare üzerine Bodrum Turgutreis'te 20 konuttan oluşan ve 2008'de inşaatına başlanan Mavi Bayrak Okaliptüs Evleri'nde yaşam 2009'un başında başladı. Projede daire büyüklükleri 80 ile 130 metrekare arasında değişirken fiyatlarda 225 bin TL'den başlayarak 460 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Tuana Evleri denize 50 metre mesafede
20 flat ve 20 dubleks olmak üzere 10 adet bloktan oluşan Tuana Evleri deniz manzaralı kıyıya 50 m uzaklıkta. Projede aynı zamanda açık yüzme havuzu, kapalı jakuzili havuz, fitness Salonu, squash salonu, havuz bar kafe ve sauna gibi binalar için ortak faaliyet alanları bulunuyor.
 
Yasemin Evleri'nde 11 villa
11 tribleks villadan oluşan Turgutreis Karabağ'da inşa edilen Yasemin Evleri ise deniz ve doğa manzarasına hakim olacak şekilde konumlandırılmış olup her villada 40 metrekarelik teras alanı bulunuyor.

Mertcan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Halit Cevat Kalfa projelerinde son teknolojinin ve yeni trendlerin kullanılmasının yanı sıra gündelik ihtiyaçları karşılayabilecek kolaylık ve rahatlığı da göz önünde bulundurduklarını dile getirdi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz