maritbet girişmaritbet
Le Jardin d’Oliviers’da kira getirili daire! 110 bin TL!

Le Jardin d’Oliviers’da kira getirili daire! 110 bin TL!

Arthur&Miller Real Estate, Bodrum Yalıkavak’ta bulunan Le Jardin d’Oliviers projesinin pazarlamasını üstlendi. Le Jardin d’Oliviers’den daire alan yatırımcılar, hem tatillerini burada geçirebiliyor hem de yıllık %10 kira garantisi alıyor

 

Arthur&Miller Real Estate, tatili yatırıma dönüştüren oldukça avantajlı bir projenin pazarlamasını gerçekleştiriyor. Bodrum Yalıkavak'taki “Le Jardin d'Oliviers” isimli projeden ev sahibi olan yatırımcılar, konutlarını yılın 4 haftası kendileri kullanıyor, geri kalan zamanda ise dairesini, tesisi butik otel olarak işletecek olan firmaya kiralayarak senelik %10 kira garantisi alıyor. Toplam 22 daireden oluşan Le Jardin d'Oliviers, her biri 1 oda, banyo, balkon ve bahçeli dairelerin anahtar teslim satış fiyatı ise 110.000 TL.

Markalı gayrimenkul danışmanlığı sektöründe 10 yılı aşkın süredir VIP hizmet yaklaşımı ile fark yaratan Arthur&Miller Real Estate, Bodrum Yalıkavak'ta 3.076 m2 alanda 4 blok, bahçe veya teras kullanımlı toplam 22 adet stüdyo daire ve sosyal tesislerden oluşan Le Jardin d'Oliviers isimli projenin pazarlamasını gerçekleştiriyor. Özellikle turistik bölgelerde genelde yabancı yatırımcılara sunulan “kira garantili yatırım modeli”, Arthur&Miller Real Estate tarafından, kira getirili yazlık bir konut düşünen yerli yatırımcıya da sunuluyor.

Hem yazlığınız olsun hem kira getiren bir yatırımınız…

Le Jardin d'Oliviers projesindeki daireleri satın alanlara kat irtifak tapusu veriliyor. Yılın 4 haftası dairesini yazlık olarak kullanabilen yatırımcı, geri kalan aylarda ise işletme sahibine kiralıyor. Tesisi butik otel olarak işleten firma, yatırımcıya konutun %10'u kadar kira garantisi veriyor. Böylece projeden 110.000 TL'ye daire sahibi olan yatırımcı, hem Bodrum'da tatil yapabiliyor hem de yıllık 11.000 TL kira geliri elde ediyor. Bu modelde yatırımcı, sahip olduğu daire için ödediği parayı, elde ettiği kira geliriyle kısa zamanda amorti edebiliyor.

Zeytin ağaçlarıyla çevrili saklı bahçe içinde yer alan Le Jardin d'Oliviers'te; açık havuz, yaz-kış hizmet veren café-bistro-bar-restaurant, özel sinema salonu, özel masaj salonu, jacuzzi, fitness / spor salonu ve toplantı salonunun olduğu bir de sosyal tesis bulunuyor.

 

Le Jardin d'Olivers iletişim bilgileri

Web: www.arthur-miller.us

Tel: 0212 351 17 17

  • Etiketler:

Yorum Yaz