maritbet girişmaritbet
Island Cove evlerinde 320 bin lira! Hemen teslim!

Island Cove evlerinde 320 bin lira! Hemen teslim!

Bodrum Adabükü’nde yapılan Island Cove Evleri, 96 ile 200 metrekare arasında 3 değişik tipte 62 konuttan oluşuyor. Island Cove Evleri’nde fiyatlar 320 bin ile 630 bin lira arasında değişiyor

 
Kayran İnşaat tarafından Bodrum Güvercinlik Adabükü'nde yapılan Island Cove Evleri, 15 bin 500 metrekare arsa üzerinde 11 müstakil villa, 34 dubleks daire ve 17 penthouse daireden oluşuyor. Dubleks, tripleks ve daire olmak üzere üç tip konuttan oluşan Island Cove Eleri'nde 35 üniteden oluşan ilk etabı tamamlanarak sahiplerine teslim edildi. Bodrum Island Cove Eleri'nde 23 konuttan oluşan ikinci etap satışları ise devam ediyor. Island Cove projesinde konutlar Aralık 2010'da teslim edilecek.

Örnek dairelerin tamamlandığı Island Cove Evleri'nde ayrıca tüm ankastre beyaz eşyalar, klimalar ve gardıroplar kullanıma hazır bir şekilde hediye ediliyor. Denize sıfır konumda bulunan Island Cove Evleri'nde konutlar birbirinin manzarasını kapatmayacak şekilde tasarlanırken Island Cove Evleri'nin kendisine ait özel bir plajı ve iskelesi de bulunuyor.

Geniş sosyal aktiviteleri ve 250 metrekarelik yüzme havuzunun bulunduğu Island Cove Evleri'nde güneşlenme alanları, soyunma kabinleri ve tuvaletlerden oluşan sahil düzenlemesi özellikle yazın deniz keyfini çıkarmak isteyenlere büyük kolaylıklar sunacak. 6 bin metrekare doğal yaşam alanı ve yeşil alanın da bulunduğu Island Cove Bodrum evlerinde deniz suyundan tatlı su arıtma tesisi de kuruluyor. Island Cove Evleri'nde bahçe bakımı, elektrik ve su tesisatının bakım ve onarımı gibi hizmetler özel bir bakım şirketi tarafından verilecek ve konut sahipleri, abonelik sistemi sayesinde bu hizmetlerden faydalanabilecek.

Island Cove Evleri'nin tasarımı Yüksek Mimar Eda Kutay tarafından gerçekleştirilirken, Island Cove Evleri, tamamen Bodrum'un klasik mimarisinin izlerini taşıyor. Milli Park'ın yakınında, zeytinliklerin bulunduğu bir alana inşa edilen Island Cove Evleri, Güvercinlik'e 4 kilometre, Bodrum'a 25, Milas Havaalanı'na 20 kilometre mesafede Adabükü mevkiinde yer alıyor.
 


Island Cove Evleri site özellikleri
- 6 bin metrekare doğal yaşam alanı ve yeşil alan.
- Deniz suyundan pis su ve tatlı su arıtma tesisi.
- 255 metrekare yüzme havuzu.
- 25 metrekare çocuk havuzu.
- Özel plaj, iskele.
- Sosyal tesisler.
- Fitness salonu.
- Kafe-restoran.
- Market.
- Çocuk oyun alanları.
- Otopark.
- 24 saat güvenlik.
- Bahçe bakımı.
- Teknik servis.
- Trafo, jeneratör.
 
 Island Cove Evleri konut özellikleri
- Ankastre beyaz eşyalar.
- Klimalar.
- Gardırop.
- Tüm zeminlerde Vitra Artema seramik.
- Mutfak dolabı ve tezgahı.
- Duvarlarda saten boya.
- Amerikan panel iç kapılar.
- Ahşap kaplamalı buzlu dış kapı.
- Fransız balkonlar.
- Ahşap pencereler.
- Duşa kabin.
- Hilton lavabo.
- Gömme spot aydınlatma.
- Balkonda traverten mermer.
 
Island Cove Evleri inşaat teknikleri
- Deprem yönetmeliğine uygun.
- Zemin etütleri yapılmış.
- Radye temel.
 
 

Island Cove Evleri iletişim bilgileri
Web: www.islandcoveresidences.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 252 526 00 31
Tel: 0 506 627 47 74


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz