maritbet girişmaritbet
Gümüşlük Gizli Vadi Evleri’nde 135 bin TL’ye!

Gümüşlük Gizli Vadi Evleri’nde 135 bin TL’ye!

Propa İnşaat’ın, Gümüşlük’teki projesi Gizli Vadi Evleri’nde fiyatlat 135 bin liradan başlıyor. Gizli Vadi Evleri’nde konutlar hemen teslim ediliyor

 

 

Yıllardır tatile para harcamaktan yorulup kendini tatilde de evinde hissetmek isteyenler ve özellikle Bodrum aşığı olanlar için Bodrum'da ‘ev'lenmenin tam zamanı geldi.
Propa İnşaat'ın, yerli ve yabancı turistlerin gözde tatil mekânı Gümüşlük'teki projesi Gizli Vadi Evleri'nde 36 daireden geriye sadece 10 ev kaldı. Üstelik hepsi muhteşem deniz manzaralı ve tamamı bitmiş. Gümüşlük Gizli Vadi Evleri'nde hemen teslim konutlar yaza özel indirim kampanyası ile 135 bin TL'den satışa sunuluyor.
Propa İnşaat'ın, Gümüşlük Gizli Vadi Evleri'nde Bodrum'da bir ev sahibi olmayı çok isteyen, ancak bu hayalini gerçekleştiremeyenler için uyguladığı çok özel kampanya kapsamında evler 135 bin TL sabit fiyatla satışa çıkıyor.


Konutlar %50 peşinle satılıyor
Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, Bodrum'un yıldızı parlayan şirin beldesi Gümüşlük'e sadece birkaç dakika mesafede bulunan Çukurbük mevkiinde konumlanan Gizli Vadi Evleri'nde, yüzde 50 peşin ve geri kalanı için vade farksız 12 ay vade imkânı sunduklarını açıkladı. Gümüşlük Gizli Vadi Evleri'nde isteyenlerin hemen konut kredisi de kullanabileceğini ifade eden Özçiçek, bu kampanyanın Bodrum'da ev sahibi olmak için gerçek bir fırsat olduğuna dikkat çekti.


Gümüşlük'te tam panoramik deniz ve adalar manzaralı Gizli Vadi Evleri, 18 adedi çatı teras kullanımlı penthouse, 18 adedi ise özel bahçe kullanımlı 2'şer katlı toplam 36 daireden oluşuyor.  Gümüşlük Gizli Vadi Evleri'nde yüzme havuzu, otoparkı ve güvenliği olan siteye ulaşım da çok kolay. Gümüşlük Gizli Vadi Evleri'ndeki son 10 evin tümü bahçeli dairelerden oluşuyor. Her evin kendine ait 150 metrekare bahçesinin bulunduğu Gümüşlük Gizli Vadi Evleri'nde salon ve mutfaktan eşsiz deniz manzarasına ve doğaya açılan evler, doğayla içiçe bir yaşam sunuyor.
 


Gümüşlük Gizli Vadi Evleri iletişim bilgileri
Web: www.propa.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0212 347 02 89

  • Etiketler:

Yorum Yaz