maritbet girişmaritbet
Bodrum’da yazlık zamanı! İşte Bodrum projeleri!

Bodrum’da yazlık zamanı! İşte Bodrum projeleri!

Bodrumda ki projeler sadece tatil amaçlı değil yılın 12 ayı yaşamak içinde tercih edilir durumda

Bodrumda profesyonel emlak servisleri sunan Estateinwest, yarımadanın farklı bölgelerinde yer alan projeleri ile her zevke ve her bütçeye uygun yazlık konut alternatifleri sunuyor. Seçim öncesinde yaşanan durgunluğun ardından, hızla gelişen Bodrumda yazlık yatırımlarının hareketleneceğini düşünerek, bu aşamada müşterilerin beklentilerine cevap verecek, doğru projeleri bulmasında gerekli rehberliği Estateinwest danışmanları yapıyor.

Bodrumda ki projeler sadece tatil amaçlı değil yılın 12 ayı yaşamak içinde tercih edilir durumda. Hızla gelişen ve kendini yenileyen Bodrum, insanların büyükşehirlerde ki beklentilerine, Egenin eşsiz coğrafyasında cevap verir hale geliyor. Alışveriş merkezlerinden, eğitim kurumlarına ve modern sağlık merkezlerine kadar bir çok alanda ki beklentilerinizi Bodrum da karşılayabilirsiniz. Ulaşımın gayet rahat olduğu Bodrum'a, havayolu firmalarının her gün birkaç seferi bulunuyor. İstanbul-Bodrum'un sadece 55 dakika olması ayrı bir rahatlık.

 

Artemisia Evleri – Bodrum Merkez

“Bodrumda dağ evi havası arayanlara!”

Bodrum'un eşsiz coğrafyasında yazın tadını çıkartırken, sıcağın etkisini hissetmeden ferah bir nefes alabileceğiniz yaşam alanları Artemisia Evleri'nde.

Tamamı bitmiş 30 daireden oluşan Artemisia Evleri'ni genelde yılın on iki ayı Bodrum'da yaşayan ailelerin tercih ettiği gibi yaz tatilini doğayla iç içe ferah bir ortamda geçirmek isteyenler de tercih ediyor. Bulunduğu konum ve bitki örtüsü ile adeta bir dağ evi ferahlığını yaşatan Artemisia Evleri, yazlık bir evden fazlasını sunuyor.

2+1 ve 3+1, şömineli, iki banyolu, geniş teraslı dairelerden oluşan Artemisia Evleri, asırlık çam ağaçlarının hiçbirine zarar verilmeden oluşturulmuş, evlerin konumları ağaçlara göre planlanmıştır. Öyle ki bazı evlerde çam ağaçları odanızın veya balkonunuzun içine kadar uzanmaktadır. Bu ağaçların tümü binaların boylarını aşmakta ve uzaktan bakıldığında çam ağaçları arasında kalan doğal bir yaşam alanı görüntüsü vermektedir. Hem Bodrum'un içinde olup böyle bir yerde yaşamak ev sahiplerimiz için paha biçilmez bir şanstır. Doğal ve tarihsel bir doku içerisinde yer alan Artemisia Evleri bu özelliğiyle diğer sitelerin kuşatmasından hiçbir zaman etkilenmeyecek bir konuma sahiptir. Çam ağaçlarıyla içi içe mimarisiyle, üç bin yıllık Bodrum surlarının eteğinde yer alan sitemiz sizlere Bodrum Kalesi, Kos Adasıve yat limanı'nın eşsiz manzarasıyla adeta bir tatil köyü keyfini sunuyor.

 “Artemisia Evleri'nde ev sahibi olup yaşarken, aynı zamanda değeri günden güne artan bir bölgeye yatırım yapmış oluyorsunuz.”

Artemisa Evleri, etkileyici doğal atmosferi, muhteşem peyzajı ve 24 saat kameralı özel güvenlik sistemiyle, sevdiklerinizle mutlu bir yaşam sürdürebilmeniz için ideal bir yaşam merkezi. Bodrum'un doğal dokusunun hemen yanı başındaki Artemisia Evleri, görkemli manzarası, çevredeki merkez çarşılara, sosyal, eğitim ve sağlık tesislerine olan yakınlığı, bol oksijenli havası, tamamen doğal bitkilerden oluşmuş iç bahçeleri ve açık yüzme havuzu ile sizlere dört mevsim yaşanabilecek bir yaşam sunuyor.

Artemisia Evleri'nde, tamamı bitmiş, kullanıma hazır evlerimizin satışında hemen tapu imkanı sunulmaktadır.

Azure Villas – Bodrum Gündoğan

“Doyumsuz seyir zevki isteyenlere!”

Yazın sıcaklığını hissetmeden mavinin büyüsüne kapılmak isteyenler, doyumsuz seyir zevkini Azure Villaları sizlere vaat ediyor. Gündoğan'ın saklı kalmış bu yüzü 2012 yazına hazırlanıyor. Sosyal tesisleri ve ayırt edici peyzajıyla yaşamınıza değer katarak, sevenlerini mutlu kılacak.

Ayrıntılardan hareket edilerek ihtiyaçlarınızın göz ardı edilmeği ve sizi her zaman özel hissettirecek bir proje kurgulandı. Bu ayrıcalığın ne demek olduğunu gerek evinizde gerekse ortak yaşam alanlarında geçirdiğiniz zamanlarda anlayacaksınız. Gündoğan Kızılburunda yer alan, deniz manzaralı villalarımız ve deniz manzaralı dairelerimizde, sevdiklerinizle untulmaz anlar yaşayacaksınız. Güvenlikli site içerisinde bulunan villa ve dairelerde aradığınız birçok özelliği ve sosyal imkanları bulabilirsiniz. Havuz başında muhteşem deniz manzarası ve güneşin tadını çıkartırken internete bağlanabilir, işinizle ya da sevdiklerinizle ilgili maillerinize göz atabilirsiniz. Site servis aracımızla dilerseniz plaja ve çarşıya inebilir, kumsal da güneşlenip, çarşı alış verişinizi yaptıktan sonra tekrar evinize dönebilirsiniz. Site içinde bulunan spor alanları ve seyir teraslarında sevdiklerinizle keyifli günler geçirebilirsiniz. Kızılburunun konumunun vermiş olduğu ayrıcalıkla aynı noktadan gündoğumu ve günbatımını izlemek sizlere ayrı bir keyif verecektir.

Milas-Bodrum havaalanına 55 km uzaklıkta, Gündoğan merkeze ise 5 km mesafede olan Azure Villaları 18.000 metrekare üzerine yapılanıyor.

Azure Villaları toplamda 18.000 m² alana kurulu 38 blokta, 60 üniteden oluşur. Farklı yaşam alanlarının yer aldığı projemizde;

24 adet A Tipi Tripkleks Müstakil Villa,
22 Adet B Tipi Dubleks Daire,
11 Adet B Tipi Flat,
3 Adet C Tipi Lüks Villa yer almaktadır.

Azure Villalarında site özellikleri ve sosyal aktiviteler olarak;

  • Yüzme havuzu
  • Çocuk yüzme havuzu
  • Güneşlenme terası
  • Havuz bar
  • Tenis kortu
  • Basketbol alanı
  • Çocuk oyun alanı
  • Spor alanı
  • Seyir terasları
  • 24 Saat site güvenliği
  • Merkezi uydu sistemi
  • Havuz çevresi kablosuz internet
  • Gündoğan merkeze ve plajlarına servis aracı
  • Profesyonel site yönetimi
  • Profesyonel kiralama hizmeti yer almaktadır.

Golden Panorama Evleri – Bodrum Turgutreis

“Eşsiz günbatımı manzarası!”

Denizi, plajları, modern kafeleri, marinası, ihtiyaçlarınızı karşılayacak büyük marketleri. İster dalış, sörf, yelken, paraşüt, su kayağı yapın ister zıpkınla ya da kıyıdanbalık tutmanın keyfini yaşayın. Kadıkalesi, Fener, Meteoroloji, Akyarlar, Karaincir, Kargı, Bağla, Akçabük gibi birbirinden güzel koylardan birinden güneşlenin. Kısacası Bodrum'un bir parçaşı olun, yaşadığınızı hissedin.

Golden Panorama Evleri, yöreye hakim Karabağ mevkiinde birbirinin manzarasını kesmeyecek şekilde planlanan yerleşimi, özenli peyzajı ve birinci sının inşaat kalitesiyle dört mevsim hayat sunuyor.

İrili ufaklı adaları, marinasında birbirinden güzel tekneleri, seyir keyfine doyamayacağınız günbatımı ve panoramik deniz manzarası Golden Panorama'da sizleri bekliyor.

Bodrum Turgutreis'te bulunan Golden Panorama Evlerin'de satılık daireler bulabilirsiniz. Golden Panorama Evlerinde site içerisinde, güvenlikli, ortak havuzlu, deniz manzaralı, satılık 2+1 ve 3+1 daireler bulabilirsiniz.

Bodrum Yarımadası'nın batı tarafından Ege'ye hakim bir konumda yer alan Turgutreis, Bodrum merkezine 18 km, havaalanına 50 km uzaklıktadır.

İrili ufaklı 14 adanın süslediği, Bodrum Yarımadası'nın en güzel beldelerindendir Turgutreis.

  • 16.550 m2 toplam alan
  • Site Marketi
  • Restoran
  • Kafe, bar
  • Çocuklar İçin Oyun Alanı
  • 2 Yüzme Havuzu
  • 2 Çocuk Yüzme Havuzu
  • Yürüme Yolları
  • Yeşil Alan ve Bahçeler
  • Otopark
  • Özel Su Deposu Kesintisiz Su
  • 24 Saat Güvenlik Hizmeti
  • Teknik Servis Hizmeti

 

 

Estateinwest iletişim bilgileri

Tel: 0252 316 11 51

Web: http://www.estateinwest.com/

EE-posta: [email protected]

  • Etiketler:

Yorum Yaz